Gå til innhold

Fluffe

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fluffe

  1. Vel, jeg har over halvannet års erfaring og jeg kan si følgende. Det er ikke skadelig for kroppen din fysisk, men hvis du har noen psykiske problemer(uansett om de er trigget eller ikke) så kan du få noen problemer. Er du fornøyd med livet ditt, og er uten bekymringer, så har man ingenting å være redd for.

     

    Hvis folk har lyst til å trekke inn virkestoffene fra denne planten, la de gjøre det. Det påvirker tross alt bare de som gjør det.

  2. Får vel slenge meg på.

     

    Har kassajobb, og her om dagen kom en kunde bort til meg med 2 forskjellige bind. Deretter klarte han faktisk å spørre "Hvilken av disse er til morgen og kveld?" Jeg klarte såvidt å holde meg, men fortalte kunden alt han trengte å vite i stedet. : )

  3. Halloen

     

    Kom nettopp på en film jeg så for lenge siden. Tror nok det er sci-fi. Det handler i hvert fall om noen personer som er på en båt langt under vann, og får kommunikasjon med aliens(tror det er aliens) det er også en svær bølge på slutten av filmen som jeg ikke husker om de stopper eller ikke. De aliensa viser også personene på båten en video(om jeg husker riktig.

     

    Litt kaos i avsnittet over, men jeg håper noen av dere kan gi en hjelpende hånd. : )

  4. Bare hoppet inn her for å melde min uenighet i noe av det du har skrevet om mage.

    Arcane spec. er ikke foretrukket i end game instances, den er ikke veldig manaeffektiv. En annenting er at hit er viktig til du har cap, og du har også glemt å legge til spell haste som er viktigere enn både spell haste og intellect.

     

    Alt det andre du har skrevet(som jeg har lest) var veldig bra skrevet! Takk for at du tok deg tiden til å skrive dette innlegget! =)

     

    Unnskyld for bump

  5. God dag, jeg har gått til innkjøp av en "Remotec master 560", alt hittil har funket kjempebra, men da jeg skulle se en film på min playstation så visste jeg ikke hvordan jeg skulle få gjort det. Manualen er borte for lengst og jeg sitter her uten noen andre ideer enn å poste her.

     

    Så hvis noen har erfaring med denne fjernkontrollen eller bare vet om hvordan man kan få skrudd på "AV" kanelen eller hjulpet meg så jeg kan se film så hadde det vært glitrende! :)

×
×
  • Opprett ny...