Gå til innhold

Zippio

Medlemmer
  • Innlegg

    903
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zippio

  1. Hei!

    Heter Geir, er 23 år er over middels interessert i spill og spiller alle sjangere.

    (selv om jeg ikke er noe spesielt glad i horror spill som Amnesia, Silent Hill osv)

     

    Denne artikkelen fikk fram gamle minner fra barndommen, da særlig den biten om jenter som gamere. Et av mine tidligste "gaming" minner er fra når jeg besøkte min bestemor og ble kjent med naboungen som var ei jente på rundt samme alder som meg. (vi var vel rundt 9 års alderen) Hun inviterte meg meg og søsteren min til å spille på familiens flunkende nye datamaskin. (husker eg var imponert over den, selv om jeg ikke husker stort om den) Hvor vi da sammarbeida med å spille et Formel 1 spill. En av oss kontrolerte gassen og den andre styrte og jeg husker at det ikke gikk nevneverdig bra for oss :p

     

    Hjemme var det også mye som skjedde på spillfronten da vi først hadde en Atari som jeg og søsteren min spilte ganske mye sammen på og senere en SNES. Husker særlig godt kranglingen om hvem som skulle spille hvilken baner på de forskjellige Mario spillene og hvem sin skyld det var at vi døde i multiplayer spill som Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! og Langbein & Sønn (Goof Troop).

     

    SNES'en fikk gjenomgå ganske godt opp igjennom årene og blir fremdeles dratt fram i jula og andre høytider.

     

    Det med at foreldre brukte barna som unnskyldning for å kjøpe leker kan jeg bekrefte, da min far kjøpte den første playstationen + Gran turismo og la ned endel flere timer en meg i det spillet.

  2. Bankkort kan bli brukt som godkjent ID rundt omkring i landet.

     

    Men! det som eg tror banken din mente her var at kortet ikke er godkjent ID i_banken_ det har noe med nye regler om registrering av legimitasjon med kundeforhold i bank. Det er nå krav om pass, som eneste gyldige ID med opprettelse av konto eller annet kundeforhold.

     

    Det er i alle fall noe slikt eg har hørt.

  3. Kjenner meg igjen med sikkerthets kontrollen, kan ha noe med at passfotoet mitt får meg til å ligne på en øst-europeisk terrorist med et hat for den vestlige verden. (Hvis du ikke får lov til å smile på foto så skal det faen meg bli gjort ordentlig :p)

     

    Underholdene reisebrev og venter i spenning på resten av E3 dekningen.

  4. Man får jo håpe på forbedret dialogmuligheter, siden Fallout 3 hadde flere idiotiske stunder hvor eg ble irritert over hva fyren min kunne si. (Eksempler på dette er jo dialogmulighetene du fikk når du tok igjen faren din.)

     

    Andre ting eg håper på er fraværet av irriterende unger som du MÅ være vennlig mot for å komme videre (ikke kan de trues eller, de vet vel at de er udødlige). Kan ikke si at min rollefigur som kom traskende inn i Little lamplight med nok våpen til å starte en ny verdenskrig og var den største jævelen som noen gang har satt sine fot i The Wastelands hadde noen moralske kvaler med å masakrere de nesevise og utrolig plagsome småungene.

     

    Det at du ikke engang klarer å åpne en port der inne uten å snakke med ledern var jo enda en verre, med tanke på at det var bare å dra i en spake så åpna porten seg.

  5. Håper virkelig det, det ville vært best, mener nå jeg. Er stor Warcraft-fan, og det ville vært synd om Warcraft IV skulle kommet ut og Illidan og Arthas plutselig var drept av noen random folk.

     

    Sant nok, synes selv at Illidan burde få en større role, han blei jo bare en smågal skurk som brukte tida si på å sitte å glo over shadowmoon og snakke med hodeskallen til slutt og blir stikki i ryggen av Akama.

     

    Kil'jaeden er jo også en litt skuffende skurk, skulle være den sterkeste av Sargeras løytnanter og så blir han slått av 25 random folk. (han døde vel ikke men stakk av i wow?)

     

     

    Men mer tilbake på WoW, hvilken server spiller folk på og hvordan er de? Er selv på Kazzak og den er nesten uholdbar i helgene for raiding med ekstremt mye lag.

  6. Edit: Angående Warcraft 4 er det vel ikke sagt noe offisielt om det?

    Om jeg ikke har mistet oversikten, så holder Blizzard på med dette utenom WoW:

     

    Eg er sikker på at eg leste en eller annen plass at de hadde bekreftet at Warcraft 4 skulle være basert på samme motor som Starcraft 2.

     

    edit:

     

    nja, ser eg var litt rask på den.

     

    Blizzard co-founder Frank Pearce told VG247 as Games Convention that a fourth WarCraft game could be a next project for the firm, provided one of the company’s current teams was interested in making it.

     

    “If there’s a team that’s passionate about doing another WarCraft RTS, then that’s definitely something we would consider,” he said.

     

    Don’t get dressed up in your favourite orc costume just yet, though: Blizzard’s major development units are a tad busy at the moment.

     

    “It’s nothing that we’re working on right now,” Pearce assured.

     

    “We have development teams working on Wrath of the Lich King, StarCraft II, Diablo III, and when those teams are all off the projects they’re working on, they’ll be intimately involved in the the discussions about what’s next.”

     

    Just imagine WarCraft IV, eh? Just imagine that.

×
×
  • Opprett ny...