Gå til innhold

_crs_

Medlemmer
  • Innlegg

    3 995
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av _crs_

  1. Noen som vet hvor man får tak i denne? Hverken thepiratebay eller netflix har den...

     

    Filmen ble gitt ut på DVD i fjor i Danmark, under navnet "10 Timer Til Paradis". I tillegg til dansk, er den faktisk tekstet på norsk. Man kan derfor kjøpe den fra Danmark eller leie den fra Lovefilm her. Jeg vil anbefale at man støtter filmmakerene og ikke være snylter og ty til piratkopiering, men nok om det.

     

     

    Forstår godt hvorfor ikke Netflix legger ut sånt der. Virker ikke som noe kvalitetsfilm akkurat.

     

    Forhåndsdømming lenge leve. Jeg har sett filmen og den er faktisk ganske bra. Langt unna en overfladisk Hollywood-film om man er i humør for det. Og om man driver med styrkeløfting, noe jeg gjør selv, tror jeg mange kan relatere til noen av problemstillingene hovedkarakteren møter.

  2. Regner med og håper på at disse eller de bildene på Blu-Ray.com og ikke de på Amazon.com stemmer, for da har jeg bestilt 3D utgaven også :D

     

    De jeg har er faktisk de norske. Jeg tror de amerikanske blir annerledes, men det har vært veldig mye fram og tilbake hvordan de skal se ut (coverene på amazon.com tror jeg bare er midlertidige).

     

  3. De to første er £12 og £15, de to siste er $20 per stk, hos Amazon.

     

    Det er norsk tekst på alle 3 filmene i denne nye Spider-Man boksen (i motsetning til den gamle boksen hvor Spider-Man 2 ikke hadde norsk tekst), og de to første filmene er oppgradert med ekstramateriale. Det er også norsk tekst på steelbook-utgaven av Safe House.

     

    WrJmL.jpg

     

    sYz5I.jpg

     

    tGwhK.jpg

     

    keAug.jpg

     

    Y9jpG.jpg

  4. Har også lagt inn en forhåndsbestilling av The Terminator på Play.com

    http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/31294786/0/The-Terminator/ListingDetails.html

     

    Forhåpentligvis er denne utgaven skikkelig overført til BD. Noen forklaring på hvorfor det er nesten tre måneders mellomrom på utgivelsesdato mellom Play.com og Amazon.co.uk?

     

    Utgaven Play.com selger er en eksklusiv steelbook som ikke kan kjøpes andre steder. Den ordinære utgaven kommer tydeligvis senere.

     

×
×
  • Opprett ny...