Gå til innhold

covenent

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av covenent

  1. Jeg har tenkt å gå til innkjøp av et trommesett. Planlagt å bruke rundt 8000 kr. Har ikke så mye erfaring når det gjelder hvilke merker som gir mye for pengene og hvilke som egner seg best til hva. Hadde derfor satt stor pris på tips av hvilke sett som kan være interessante og hvilke nettbutikker de kan skaffes fra.

  2. Mulig det er svart på tidligere, så noen lurte på det samme.

    Har et problem når jeg skal se på filmene, lyden fungerer fint men bildet skifter bare mellom forskjellige farger. Noen som vet hvordan man kan fikse dette?

     

    Står på forrige side. ;)

     

    Denne fiksen fungerer: http://getsatisfaction.com/voddler/topics/...enyer_funkar_ok

     

    Det var såpass nært altså :blush:

    Tusen takk :)

  3. Kjempe greier! :)

    Vet du noe om jobbmulighetene etter studiet? Hva er planen din etter studie, jobbe i skole, museum, arkiv etc.?

    Velger man et område man fordyper seg i eller går det mer på generell historie, eller kanskje litt av begge?

    Hvordan var studiet i forhold til det du hadde forventet? Vanskelig/lett, morsomt/kjedelig, bra/dårlig miljø. Dette blir nok litt subjektivt, men men.

     

    Kommer ikke på alle spørsmålene for øyeblikket så kommer kanskje flere senere. :)

  4. Hei, jeg vurderer sterkt å studere noe innenfor historie til neste år. Har da tenkt mest på å utdanne meg til historie lærer, men har egentlig alle muligheter åpene for øyeblikket. Planen er å studere på NTNU i Trondheim. Spørsmålet er da om det er noen som har erfaring fra studier innenfor historie som har noen erfaringer å dele, har endel spørsmål jeg gjerne skulle ha fått svar på.

     

    Mvh Thomas

  5. Takk for hjelpen :)

    Sendte en mail til Jensen og spurte hvordan jeg kunne fikse problemet. De sa at 89300 er kompatibel med både n-,g- og b-nettverk samtidig, så alt jeg måtte gjøre var å laste ned siste Firmware versjon. Så nå fungerer det utmerket.

  6. Hei, har et problem med å få Hero'en til å finne routeren min. Jeg står rett ved siden av den men eneste nettverk jeg finner er naboene sine. Har lest noe om at det kan ha med 802.11b, 802.11g og 802.11n kompatibilitet. Men for å være ærlig så har jeg ikke peiling på hvordan det fungerer og om det går ant å konfigurere dette på routeren.

     

    Mvh Thomas Brodahl

  7. Hei, har tenkt å bestille airsoft for første gang og har egentlig fint lite peiling på hvilke merker som er bra å hvilke man må holde seg unna. Men har egentlig ikke tenkt å bruke så veldig mye (rundt 2500). Så spørsmålet er om det er noen som har noe erfaring med denne Clicky Får den for en grei pris

     

    Edit: Har også tenkt å bestille beskyttelses briller, som "bolle silium" og et grønnt shemagh. Er det noen som vet om en norsk nettbutikk som selger begge deler til en forholdsvis god pris?

×
×
  • Opprett ny...