Gå til innhold

Brutalix

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brutalix

  1. Da så :D

    Etter hva jeg kan se på produktsiden til Intel har den også eget cache minne og prosessor, så da er det vel hardware-RAID (Bare å rette på meg her, går på ren gjetning :p).

     

    Men, trenger jo også en slik kabel, som jeg linket til tidligere. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt dette i en norsk nettbutikk, eller er newegg et bra sted å handle fra?

     

    EDIT: Fant utrolig nok RockedRAID 4320 kortet til over 1000kr billigere på Netshop :D

    EDIT 2: Stryk det siste der... Leverandør produktnummer og bildet tyder på at det er et 4310 kort :(

    EDIT 3: Fant kabelen jeg lette etter på komplett, så da ser jeg saken her som løst. Takker for all hjelp! :)

     

    Hvis du vil kan jeg hjelpe deg med å få opp den kontrolleren du har alt. Man må redigere litt i driveren til kontrolleren for å få den opp, men det er relativt enkelt.

     

    Kan sende deg mine egne filer, som er ferdig redigerte og bare å kompliere, eller gi deg råd hvordan du skal rette på de du har.

     

    Mvh

    Brutalix.

  2. Hm, nå har jeg bare hatt 10.3 på "serveren" min i 3 dager, men for meg så er alt stabilt og greit foruten en ting, kan ikke for the love of god få installert skjerm driverene til ATi hd2400 pro skjermkortet. Men det er mer driver problem eller mest sannsynlig bruker inkompetanse.. :)

     

    Synes 10.3 var lett å installere for en bruker som ikke er veldig vant med linux, oversiktig og grei install. Savner nok skjerm drivere med distroen som var nevnt. Ellers synes jeg total bilde er bra.

     

    Brut.

  3. Jeg har akkurat kjøpt meg en D-link DIR655 gigabit ruter. Firmware versjon er 1.02 men jeg finner opptil versjon 1.05 på den amerikanske D-link siden. Jeg finner ingen europiske oppdateringer eller nedlastnings sider enn den amerikanske siden.

     

    Finnes det en europisk nedlastningsside for firmware? Eller er D-link levert kun med amerikanske kanaler og firmware? :hmm:

    Det finnes mange Dlink nedlastings siter i europa.

     

    Den med mest nye beta firmware, er ftp.dlink.de

    Men det finnes mye på ftp.dlink.se også..

     

    vh.

    Brut

  4. Jeg kjøpte meg nett et Radeon X1950 Pro, og har fått et problem som det ser ut til at mange har hatt. Etter en del leting har jeg ikke funnet noe som kan hjelpe meg noe særlig med problemet.

     

    Med de nyeste driverne fra www.ati.com får jeg svartskjerm etter booting. Sikkermodus funker helt fint.

     

    Når jeg kjører med drivere fra CDen jeg fikk med kortet ser absolutt alt ut til å funke helt greit, inntil jeg tar på et spill. Hverken World of Warcraft eller Counter-Strike går ann å være innpå i mer enn et lite minutt, før PC-en går i dvalemodus og skjermen blir helt svart.

    9548711[/snapback]

     

     

    Heisann

    Jeg har merket det samme problemt, jeg gikk tilbake til 7.7, det suger....

     

    Noen som har fått 7.9 til å virke med 1950 agp?

     

    edit:

    Prøver ut 7.10 beta nå. skal gi melding om de har fikset agp gart problemet.

     

     

    Brut.

  5. En ting jeg ble sittende og lese på var at anadtech, påstår det ikke er mulig å sende HDCP over dual link, at den da må ned på single link (DVI). Hvordan vil da en full hd film se ut på skjermen? Finner ingen tester som har prøvd en Full hd film med DRM. Anandtech påstår at det vil bli "bleeding Egde"? Noen som har noen erfaringer eller noen andre artikkler å vise til?

     

     

    MVh

    Brut

  6. Telenor trekker seg fra NIX-avtalen, slik at selskapet kan ta seg betalt av innholdsleverandører på Internett.

     

    Les mer

    8904360[/snapback]

     

     

     

     

    Eh.... javel... vel hva med de andre store aktørene, som TDC Song, Bane Tele, og de andre med store linjer ut av Norge? De har allrede droppet NIX. Telenor var den eneste store igjen, og de måtte betale for mye av utenlands traffikken da de ikke var noen andre store igjen til å fordele trafikken. Så jeg skjønner dem godt.

     

    Brut.

  7. hei jeg ville kanskje ha ventet til ATI 2600XT/PRo kommer. Skal du bruke den til HTPC, så har ihvertfall 2600XT helt rå ytelse på HD decoding... Hvor man kan se på H264 og VC-1 på en sempron 2800+ og bare bruke mellom 5-10% av cpu... Det er greit å ikke høre at cpu vifta løper av fordi gpu ikke klarer å avlaste. Støy er jo viktig når man har en HTPC

     

    Både de nye Nvidia og ATI korta har mye bedre ytelse enn de gamle.

     

     

    se link

     

    http://www.hardspell.com/english/doc/showc...=622&pageid=650

     

    Og det er lovet passive 2600XT kort også.

     

     

    Vh

     

    Brut

  8. hei jeg ville ha ventet til 8600 eller ATI 2600XT/PRo kommer på AGP. Skal du bruke den til HTPC, så har ihvertfall 2600XT helt rå ytelse på HD decoding... Hvor man kan se på H264 og VC-1 på en sempron 2800+ og bare bruke mellom 5-10% av cpu...

    Både de nye Nvidia og ATI korta har mye bedre ytelse enn gamle 7600..

     

     

    se link

     

    http://www.hardspell.com/english/doc/showc...=622&pageid=650

     

    Og det er lovet passive agp kort også.

     

     

    Vh

     

    Brut

  9. http://www.hardspell.com/english/doc/showc...=622&pageid=650

     

    Fant en liten intressant sak, viser HD decoding egenskapene til HD2600 og 2400... Både VC-1 og H-264 er testet... Hmm tror min gamle athlon 3000 skal ut av skapet for å bli ny hd maskin... Det viser at CPU belastning på en 2800+ Sempron er mellom 5-10% :dribble: Det ble plutselig litt mer intressant med en ATI 2600 med AGP når den kommer.. :)

     

     

     

    Brut..

×
×
  • Opprett ny...