Gå til innhold

cfg

Medlemmer
  • Innlegg

    490
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cfg

  1. Hallo? Du kan enkelt abonnere på HBO og se alle deres serier hvor som helst/når som helst. Tilgjengelighetsargumentet, som pirater har forsøkt å bruke i alle tider for å unnskylde tyveriene sine, holder ikke vann i 2017

     

    Har hatt store problemer med HBO Nordic hver bidige mandagskveld når meg og fruen skal se Game of Thrones, ender opp med å bruke tida på litt popcorn og der funker det utmerket med en gang.

     

    Dette har ikke slått feil de siste 3 ukene og jeg føler ikke at man får det man betaler for når tjenesten ikke funker.

    • Liker 2
  2. Dæven - folk er fortsatt til å stresser over BotW karakteren, hvorfor?

     

    En karakter gir ikke deg mindre glede over spillet, msn trenger så absolutt ikke å få validasjon på at ett spill er bra av noen andre - trenger du det er det bare å besøke x antall andre anmeldelser - både denne artikkelen og botw anmeldelsen syntes jeg var knallbra å lese og det er rett og slett 'kult' å få innblikk i min personlige favorittserie og mitt personlige favorittspill til nå i år av noen som ikke er en line ihuga Zelda fan som det jeg er.

     

    Knall artikkel, flere av disse for min del :)

    • Liker 1
  3. For min del så blir Note for stor men Samsung sine AMOLED skjermer har vel egentlig alltid vært fantastiske - og når du skal ha en så stor telefon så er det vel meget viktig med en såpass god skjerm :-)

     

    Men jeg bruker iPhone og er fornøyd med det, dama bruker Samsung og er fornøyd med det - jeg er vel kanskje litt dum siden jeg foretrekker ett lukket og fælt operativsystem men det får vel heller være. Men hva som er best mellom iPhone og Android blir vel helt opp til den personen som bruker telefonen?

     

    Skjønner virkelig ikke at folk bryr seg..

  4.  

    <snip>

    Ikke noe problem det. Handler om å tilpasse seg forholdene :)

     

     

    Jeg strøyk på første oppkjøring pga sensor mente jeg kjørte for sent ift. forholdene. Sa meg sterkt uenig med det var det, andre oppkjøring med en annen sensor bestod jeg med glans uten noen videre kjøretimer imellom, det var forøvrig akkurat like forhold som første oppkjøringa og jeg holder samme tempo.

     

    Dette er riktignok endel år siden nå da men, fortsatt smålig irritert på første sensor - og det å tilpasse seg forholdene er forskjellig for sensor og en ny sjåfør. Men det burde ikke være noen problemer å ta oppkjøringen under vinteren, jeg gjorde det på begge mine.

×
×
  • Opprett ny...