Gå til innhold

€THA

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av €THA

  1. Når jeg laster ned og installerer nyeste forceware til mitt XFX Geforce6600gt PCI-E 16x, så vil ikke PC'n starte. Den fryser ved oppstart, kommer noen få små streker over skjermen.

     

    Eneste driverene som har virket er de som fulgte med CD'n til kortet, og de er versjon 61 eller noe, som er gammelt.

     

    Hovedkortet mitt er ATI Sapphire Xpress 200p

  2. Installerte nyeste driverene fra Nvidia, og når jeg da starter PC'en, kommer jeg meg bare til skrivebordet, der man ser skrivebordet og et par streker som ser ut som grafikkfeil rundt om kring på skjermen, og man kan heller ikke flytte på musepekeren.

     

    Hvordan kan jeg uinstallere de nye driverene? Safe boot eller VGA boot ville virket, men om jeg holder inne F8 under oppstart, så fryser PC'en rett før den menyen man velger oppstartsmodus på kommer fram.

  3. Jeg har Geforce 6600 GT, og har alltid måtte brukt driveren som fulgte CD'en. For om jeg installerte nye Nvidia drivere, startet PC'en opp, så kom den til skrivebordet, og fryste med noen streker over skjermen. Aner ikke hva som er i veien.

    Om jeg holder inne F8 under oppstart for å starte i "VGA-modus" som har hjulpet meg før, så stopper den litt under booten da PC'en oppgir antall minne.

     

    Hva kan vere galt? Ser ingen måte å kunne fikse problemet på, nå som jeg ikke kan starte i "VGA-modus" eller "Sikkermodus".

     

    Idèer?

  4. Leter etter mappacks til 1.6, alt av packs jeg har funnet var på Catch-gamer.no.

    Har googlet litt å søkt på forumet, men finner ikke noe stort. Vet godt at sider som csbanana.com har ekstremt mange maps, men altfor mye styr med å laste ned 1 etter 1! Så er det noen som vet om mappacks?

  5. Ruteren er en D-Link DI-514, som jeg bruker 192.168.0.1 for å kople på. Er dette rett selv om min static IP ikke er 192.168.0.1? Modemet som jeg bruker 192.168.1.1 for å kople på på, er en Prestige 600 series (står på modemet), mens når jeg kommer på passord skjermen for å logge på modemet står det Prestige 650R-T3, er noe galt? Regner med at Prestige 600 SERIES inkluderer 650.

  6. Jada, jeg har lest den der. :yes:

     

    Men som sagt i første post så kjørte jeg et port program og i følge det så var porten jeg brukte med Azureus open, så hva er galt da, da?

     

    EDIT: Jeg skal faktisk prøve å koble meg med kabel direkte på modemet for å sjekke om at det er modemet som er problemet.

    Kommer ny edit om 10min. for resultat :)

    EDIT2: Wow! Det fungerer faktisk nå! Mine første grønne smilies :p

    Så nå koblet jeg meg med kabel på modemet, så gikk jeg på run-cmd-ipconfig /all, og fant ut at jeg måtte sette en statisk ip på den lokale tilkoblingen (såklart?). Så gikk jeg innpå 192.168.1.1 i opera, og koblet meg opp på modemet, og opnet porten 49152 (porten jeg bruker nå i Azureus) for den nye ip adressen.

    Startet opp Azureus og så fungerte alt fint.

     

    Kan vi nå si at ruteren er problemet?

  7. Har fått Azureus nå og som noen sikkert vet så er det en liten kjent NAT-Error som ødelegger dagen til de fleste.

    Denne skal man slippe utenom om du har portene Azureus bruker åpne.

    Jeg bruker port 1024 med Azureus, fordi jeg leste at port 6881 kan vere blacklisted på en slags måte.

    Men alikevel, så får jeg NAT-Error, når jeg har port 1024, jeg har også sjekket med et program som heter Port-Scanner, og der står det at port 1024 er open.

    Så om port 1024 er open, hvorfor NAT-Error da?

     

    Hjelp?

     

    I vedlegget viser jeg en melding jeg nettop fikk av Azureus, hva betyr den?

    post-61-1123803739_thumb.jpg

  8. Fant ut hvorfor jeg ikke fikk tilkoblet ruteren...

    Det er ikke min. Det er naboens' usikrede nettvek :p

    Ruteren min er jo faktsik nermere enn naboens' men alikevel finner den ikke mitt nettverk, men bare naboens. Og såklart når den ikke finner min nettverk i listen over 'foretrukne nettverk' tar den det neste og beste den finner. Hvorfor finner den ikke min ruter tro? Tror jeg skal lete litt rundt på forumet men kom med hjelp da.

×
×
  • Opprett ny...