Gå til innhold

Penrin

Medlemmer
  • Innlegg

    631
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Penrin

  1. Staten kan finne på mye idiotisk som jeg ler høylytt av.

     

    Men dette er (sorry ordbruken, det må ut..) faen meg det værste jeg har sett. Ikke siden det angår meg som geek, men stort sett hva ellers staten driver med.. Mange må hive inn årene fordi ting ikke er "kulturelle" nok. Er Opera det eneste som er godt nokk?

     

    Dette banner jeg høylytt av, og om det arrangeres noe høylytte spaserturer, kommer jeg mer enn gjerne for å bråke med dere.

  2. heisann

     

    Tenkte jeg skulle bevege meg ut av huset og kjøpe meg denne saken imårra, men når burde eg være der? Noen som vet hvor mange telefoner hver butikk får, og hvor gale folk er etter den?

     

    Bor i Kristiansand, og butikken åpner klokka 10.00. Noen som har noen forslag?

     

    skumleste gjennom ett par sider men fant ikke noe.. Derfor spør man!

  3. Burde da femdeles være garanti på den. Er under ett år siden jeg kjøpte den.

     

    Satt og lekte litt rundt med den, og lyden kommer bare når jeg sitter rett forran den, med reverben på. Så da må det garantert være selve ampen. Får ta meg turen inn der etter skolen på mandag eller noe.. Ligger 5-10 min gåtur vekk fra skolen så...

  4. Mekka sammen en bil her.. PM om noen er intressert!

     

    Orginalbilen er her

     

    Edit.. Like fort som den var oppe her hadde jeg greid å slette designet, men har fremdeles mesteparten i grupper, så er fremdeles bare å si fra, så kan jeg mekke opp igjen.. Holder på med en ny en nå også ;)

     

    Edit 2: Og der var den på plass

    post-66385-1211143416_thumb.jpg

    post-66385-1211147473_thumb.jpg

  5. Fant ut noe jeg egentlig ikke ville finne ut..

     

    Med ett headsett i, lagde den ikke den lyden, men.. Med en annen gitar i, lagde den heller ikke lyden... Kan det være selve gitaren da?

     

    Men det kom igjen senere på kvelden, så da er det nokk kabelen

  6. Heisann, Vet ikke helt om dette er rette stedet å poste, men prøver alikevel.

     

    Da ejg hadde rydda bra innpå det ene rommet fikk jeg fryktelig lyst å spille litt gitar istad. Ante fred og ingen fare, helt til jeg hadde kobla gitaren til, og skrudd på ampen. Den vanlige suselyden var der, men ble avbrutt av en irriterende smatteaktig lyd. Vanskelig og forklare lyden, men veldig små lette sprak på en måte.. Tenkte at dette kunne ikke være bra, så jeg skurdde den av, for å sjekke om kabelen ikke satt skikkelig, joda det gjorde den, så jeg prøvde å bytte kanal, og valgte en annen pickup, men problemet var der enda.

     

    Jeg har ingen ide om hva problemet kan være, såtenkte jeg dere hadde sikkert mye mer erfaring med amper enn meg.

     

    Hvis jeg har posta denne feil, kan en admin flytte den isåfall?

     

    Penrin..

  7. Heisann.

    For rundtomen måned siden spurte jeg min nettleverandør om nytt modem, da det hadde blitt gammelt og trengte en utbytting. Fikk da ett SpeedTouch modem. Det jeg reagerer på er at nettet har begynt og dette ut, slik som det gjorde før. Dvs, hopper ut i to sek, eller at jeg må fysisk slå av å på modemet. Windows sier det er feil med DNSen. Jeg har generellt lite peil på nettverk, og må si meg rimelig forbanna her jeg sitter..

     

    Håper noen har noen kjennskap tilhvordan dette kan fikses.

     

    Mvh Penrin

  8. Heisann.. Har søkt på google men finner ikke det rette jeg skal ha. Vet heller ikke om dette er postet riktig, men prøver alikevel

     

    Min far er nå nede i Dubai, og lurte på om han skulle kjøpe med seg noe morsomt, fåreslo da en ny iPod eller iPhone om han fant. Det som er, er at han har ikke så mye tid å rusle rund der nede, og da vil det bli vanskelig og finne de rette stedene.

     

    Så kommer spørsmålet, selger de iPhone der nede? Skal ikke skryte av geografien min, men mener Dubai ligger i Saudi Arabia.

     

    Håper noen vet,

     

    Mvh Penrin

  9. Heisann

     

    Tittelen sier vel sitt, men kort fortalt, har jeg to bilder, som er 2x 1920x1200 tilsammen. Vil gjørne ha disse som bakgrunn, da de er veldig fine, og er smelta sammen, mest beregna for mac de bildene egentlig.

     

    Finner ikke noe måte å gjøre det i windows, annet enn paint ( i mitt tilfelle blir filene store da den MÅ være klare, og da er jo bmp eneste utveien som jeg ser..

     

    Så, finnes det noe som jeg ikke har sett, eller må jeg kanskje ha noe third party for det?

     

    Håper noen vet, mvh Penrin

  10. Heisann

     

    Sitter nå på en low profile HP PC her. Den har innebygget Intelskjermkort, men jeg bruker ett 7600 nå.

     

    Har en DVI og en HDMI utgang på kortet. Bruker DVIen til hovedmonitoren, og DVI til HDMI adapteren jeg har er det ikke plass til ved sia.. Derfor lurte jeg da på om jeg kan kjøre en skjerm på 7600 kortet og en annen på Intelkortet?

     

    HP har ikke drivere for Vista Ultimate på sine sider, så jeg må grave mer for å finne det, så jeg tenkte jeg skulle høre her før jeg leiter rævva av meg etter driver. Garantert noen som vet her ;)

     

    Mvh Penrin

×
×
  • Opprett ny...