Gå til innhold

tomAPed

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tomAPed

  1. Til et slikt system vil jeg anbefale iView MediaPro. Det koster litt, men er et fantastisk program.

    8423046[/snapback]

     

    En annen genial ting med iView er at albumene er kompatibel mellom mac og windows. Hvis en for eksempel har bildene på en ekstern harddisk, eller server, er det ikke noe problem å lage album på mac, å så ta denne over på windows. Ta bare med deg albumfila (albumnavn.ivc). Den importerer også glatt iPhoto album.

     

    Er seff mulig at dette fungerer med andre albumprogram også, men har ikke funnet noen andre selv.

  2. Med fare for at iallefall Nikons SB-800 er skrevet side opp og side ned om, lurer jeg på følgende. Jeg er på jakt etter blitz til nikon d70, og jeg har vurderer å kjøpe enten Sigma sin EF 500 Super eller Nikon sin SB-800.

     

    Hvorfor bør jeg betale 1700,- ekstra for Nikon sin blitz? Hva er det som gjør at den er verdt de ekstra 100lappene? Eller er Sigma sin blitz så bra at mellomlegget kan brukes på ekstra linse istedenfor?

     

     

     

    Mvh

    Tom Arne

  3. Hvor lang tid tok det fra du registrerte batteriet hos Nikon support til du fikk denne eposten? Jeg registrerte mitt, og det står i profilen min med batchnummer. Har ikke fått noen slik epost enda. (Jeg registrerte det onsdag forrige uke, 9/11.)

    Har ikke ringt Nikon enda, men kanskje jeg burde gjøre det hvis jeg ikke hører noe snart?

    5170403[/snapback]

     

    Jeg registrerte batteriet samme dag som deg (9/11), men fikk ikke noen epost. Ringte derfor til Nikon Norge for å si ifra (igår, 17/11), og fikk da bekreftelse på at jeg var satt i kø (fikk også registreringsnummer) rett etter at jeg hadde snakket med de.

     

     

     

    Tom A

  4. Filmen er tatt opp i Karibien, så det stemmer nok at kameraet er importert fra USA. Jeg har snakket med en som mener jeg har et "frekvens" problem, NTSC benytter jo 29.97 bilder per sekund, mens PAL bruker 25. Han mener jeg må på "styrt" frekvensen slik at jeg kan capture med 29.97 bilder per sekund, enten ved å bruke videoinngang på pc hvor dette kan styres eller prøve å finne et program som gjør dette med det digitale signalet fra kameraet... :nei: (uten at jeg veit hvilket program det skal være eller hvordan det gjøres...)

  5. Jeg har en DV-kassett som inneholder en filmsnutt tatt opp med et annet kamera enn mitt eget, veit foreløpig ikke hvilket kamera som er brukt, men prøver å finne det ut. Jeg har et Sony DCR-PC115E. Hvis jeg spiller av filmen vha mitt kamera og viser det på TV fungerer alt fint, både lyd og bilde er perfekt. Når jeg prøver å legge filmen over på pc for å redigere den, blir filmen usannsynlig kornete (store korn). Får også problemer når jeg prøver å legge filmen fra kamera til video, da blir det ikke kornete, men bilder "hakker" og skurrer :no: . Har prøvd å filme andre ting på samme DV-kassett, har da ingen problemer med overføring av film til pc. Kameraet som filmen er tatt opp med er ikke et europeisk kamera, veit ikke om det er vesentlig.

     

    Håper noen veit hva som kan løse dette problemet!

     

    Takker for all hjelp

×
×
  • Opprett ny...