Gå til innhold

stormx

Medlemmer
  • Innlegg

    443
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stormx

  1. Det var da svindyrt med 48 øre pr SMS i det hele tatt synes jeg. På mitt danske mobilabbonement koster det 9 øre pr SMS (i DK naturligvis), og det koster 39 kr/mnd i abb.avgift.

     

    ..men det finnes da også plenty av gratis- og billig-sms-tjenester på nettet? Bruker telenormobil.no jeg når jeg er i utlandet og sender sms med mitt norske nr.

  2. Jeg er også veldig godt fornøyd med ICE's mobile bredbånd. Bestilte det i august 2008, og fikk tilsendt den trådløse routeren 2 dager etter. For å begynne å bruke det trengte jeg bare koble i batteriet på routeren og surfe i vei - enklere installasjon av internettmodem har jeg aldri vært borti! Pr. idag bruker jeg det i leiligheten min i danmark, og det fungerer utmerket. Riktignok laster jeg ikke ned i mer enn 100-170KB/s, men så står routeren min bare i et hjørne av leiligheten min (som har murvegger) med de originale antennene.

     

    Ble redd at det skulle ta slutt da jeg leste de tidligere spådommene på tek.no tidligere, men dette er jo gode nyheter for oss abonnenter! Gleder meg til å bruke det videre, synes det er et genialt konsept.

     

    Kundeservice har jeg aldri hatt behov for, men hvis de er dårlige på det er det jo kjedelig. Produktene er hvertfall geniale :)

  3. Hei,

     

    Jeg har laget en slags beta-versjon av en fotoblog til meg selv på www.fredriklinge.com (ja, jeg vet siden ser merkelig ut i store vinduer - derfor "beta", har ikke surra meg til å fikse det enda). Siden jeg må skrive inn html-kode, up/downloade til/fra FTP og gjøre en hel rekke ting hver gang jeg skal laste opp bilder, blir det veldig tiltak, og jeg får meg aldri til å gjøre det. Derfor ønsker jeg å lage et nytt, enkelt websted, med en login-side og en upload-funkjson som jeg kan bruke fra hvor som helst uten nødvendigvis gå gjennom Dreamweaver eller Notepad++ hver gang jeg skal legge ut et nytt bilde. Jeg vil gjerne også styre designet til en viss grad selv, så det ikke blir seende ut som en template-side fra iWeb eller FrontPage/Expression Web... :whistle:

     

    Utover litt enkel HTML koding og webdesign i Dreamweaver har jeg ikke mye erfaring med koding. Jeg kan sikkert lese meg opp på og lære meg litt PHP og et CMS-system hvis det er det som trengs, men siden jeg ikke har noe clue om hva jeg behøver, hadde det vært veldig greit med en mini-oppskrift på hovedingrediensene og kansje en kjapp fremgangsmåte.

     

    Jeg er svært takknemlig for alle svar :)

     

    -Fredrik

  4. http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_vPro

     

    Som bruker har jeg aldri likt Citrix. Har støtt på det mange ganger i skolesammenheng opp gjennom og det er alltid grusomt tregt, unødvendig komplisert, og for ikke å snakke om at alltid alle programmer jeg åpner må "installeres" på maskinen først. En ny versjon som er brukervennlig hadde vært å foretrekke ja :)

     

    Paralells er det beste virtualiseringsprogrammet jeg har vært borti (men det er jo ikke det samme som Citrix)

  5. Viftestøyen i Aspire One var ikke merkbar i SSD-versjonen jeg hadde først, men i den nye maskinen min med tradisjonell harddisk er den særdeles merkbar, dessverre :( Men det er et kompromiss jeg gjerne svelger så lenge ytelsen er så drastisk forbedret! :)

     

    On-topic: Dell'en ser veldig interessant ut, endelig en netbook med brukbar skjermstørrelse :)

  6. Det er da virkelig ikke nødvendig med noe annet enn en Aspire One med 120 gb harddisk og windows til denne jenta? Jeg sitter på en One selv, som jeg er vanvittig fornøyd med. Om hun skulle få behov for noe større etterhvert kan hun kjøpe en "desktop-erstatter", og fremeles dra nytte av den ultraportable Aspire One'n..

     

    Samtlige personer som har sett Aspire'n min har måpt av begeistring og forventet at den kostet mye, men det er jo rett og slett det billigste man kan få!

     

    Men igjen, kjøp med Windows XP/120GB harddisk, ikke Linux og 8 GB SSD.

×
×
  • Opprett ny...