Gå til innhold

kasey

Medlemmer
  • Innlegg

    240
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kasey

  1. "...smarte lyspærer skal hjelpe deg å sove" - Hohoho, den er komisk :| jepp.Om de hadde ABSORBERT lyset, er en annia sak.

     

    "våkne og sovne på en naturlig måte" - gjørde en eksperiment tidligere med 2200k,2700k,3200k menuelt, NULL forskjell, men å våkne opp med en soft start på 2700k og etter en og halvt time gå over til 6700k har gidd finn produktiv dag så lenge lyset var langt oppi K.

  2. Tastaturet ser jo bra ut. Nøytralt og stilrent. Altså uten regnbuefargene i knappene (som du kan skru av og bytte til en mer sivilisert fargeprofil).

     

     

    Logitech exclusive Romer-G™ mechanical switches deliver near-instant responsiveness, with a switch actuation point 25% shorter than standard Cherry MX mechanical switches, giving you the edge when every millisecond matters.

    Haha... Markedsføring... Gotta love it. Cherry MX kan si akkuratt det samme, at de har "near-instant responsiveness".

     

    Hvor mange millisekund sparer du på å bevege fingeren 1,5 mm istedenfor 2 mm? Mesteparten av forsinkelsen er reaksjonstiden din, der disse forskjellige knappekonfigurasjonene sikkert ikke utgjør mer enn 0,1 - 1 % forskjell (basert på min hoderegning) av din reaksjonstid som er på rundt 250 ms. Det er det samme som det tullet de har prøvd å spikre inn i hodene til folk om DPI.

     

    Hvor mange folk er det ikke som løper rundt å repeterer ting de har lært av markedsføring? Den absolutt verste kilden til informasjon.

     

     

    Det jeg bryr meg om er om kvaliteten på disse knappene. Razer gikk også bort fra Cherry MX og fikk ikke mye skryt. Men til Logitechs forsvar har de vist betraktelig bedre kvalitet enn Razer i sine produkter gjennom årene.

    Alt korrekt.

    ang. Razer, er meget misfornøyd med funksjons-kvaliteten i forhold til Logitech. Liker ergonomien og designet til Razer i forholdt til Logitech. Men meget missfornøyd med begge sin

    1. Programvare, knapp-customization(spes. razer game-pads, lurer bare hvem kan vare mindre innovativ i programmering av knapper og programvare-messig?)

    2. NÅR? Får jeg ordne ergonomisk hånd/-ledd avtrykk sende til en av selskapene, så ei data-mus blir tilpasset MEG ergonomisk(cnc-fres/3D-printer)? en ting som koster 30 øre for programvare og 50 øre - 7 kroner for materiale, og koster nesten en formue(spes razer-ranere) Sorry men er det så fckingz vanskeleg i 2016???

    3. evt. Knapp-høyde-justering og avstand mellom knappene, knapp feedback recoil push force og hvor hardt må man må trykke på en knapp-justering.

    4. Data-mus: at man kan plassere så mange taster hvor som helst på data-musa med samme justerings muligheter for hver jækla knapp som jeg beskrev over i punkt nummer 3.^

    5. Vibrasjon, lim-bar mønster, valg av form og størrelse på knappene, lys hver knapp.

    6. trur jeg må starte mitt eget selskap, men blir heller meir fornøyd om noen tar ideene mine og endelig ordner en custom data-mus, med ubegrenselige muligheter for never-ending customizing possibilities og übergrenselig muligheter alltid forbedret programvare.

  3. Problemet er at folk ikke stoler på USA. Om vi hadde samme lovforslag i Norge, med klare begrensninger, så ville jeg vært mer positiv.

     

    Det burde være en mellomting, som at det må være en spesielt god begrunnelse for åpning av krypterte mobiler.

     

    Stoler på Norge mindre en på et land som det er mye oppmerksomhet over. I små-bygde-byer foregår det mye muffens jeg kan alt for mange eksempler, dessverre.

     

    Men tilbake til pedofile som du nevner, mye innavl og langt mer pedofile per innbygger samelignet med USA og det nevnes ingenting om om sånne forslag i Norge. Det er bra at du hever troverdighet mot Norsk rettsystem over det som er langt mer kontrollert og kritisert nemlig USA's system. Fortsett å kritisere et land som du har ingenting med og gjøre og null mulighet å ha innvirkning på. Mest vær optimist og ikke ikke gjør noe med systemet du er en del av.

  4. Åhhhhhåhå, lykke til!!! Hva om jeg har et åpent trådløst nettverk, og en raspberry pi med torrent os installert og koblet mot en usb-ssd, begge kan makuleres på ca. 15sek til total disintegration på atomisk nivå maks. de klarer ikke å slå ut døra engang!!! Trøng itj VPN eller hva som helst jeg xD UltraMax. Det er så komisk å se sjøslange prøver å klatre Mountain Everest. Lykke Til Jævla Fascister. Fascisme i blodet, saksøk anyone.

    • Liker 1
  5. Nei.

    Du må se litt reviews på en i5 stock VS i7 overclocka til 4.8GHz, det er lite å gaine(1%-18%), de fleste spill og apps blir det ingen merkbar forskjell, oppsettet ditt er god to go i 2-2.5 til ihvertfall! Heller oppgrader skjermkort eller skaff deg to stykker!!! ELLER TRE!!! sli/cf

     

    Større ssd raskere load times, mulig dobbelt så rask load på maps etc.

    mere og raskere ram gir også littegrann raskere loadingtimes(1%-30%)

    men om fps'en blir høyere, ja kanskje 1%-4%, heller skaff deg et ekstra skjermkort for å nesten doble FPS(70%-95% ekstra)

  6. Tenk så mye mer penger de kunne tjent og brukt enda mer på å gjøre seriene gode? Sukk..Men så vet jeg at det er mange (dog ikke alle) som laster ned f.eks Game of Thrones og kjøper det når det kommer ut på release. Fordi ingen gidder å gi tilgang i norge på nye ting. Men så er det de idiotene som laster ned og aldri betaler.

     

    Gode? D e jo søppel for basicfaced folk som tar seg en fap etter en økt med wow. Alle de seriene ovenfor er "pop garagebands for mainstreamers" i forhold til "Mozzart"

    "Amatory entertaiment" for "avarage Joe"

  7. oh dear. Det ser ut som spillet ikke ble restartet mellom bilde rekken som viste grafikk instilling forskjeller, antar at bare ssaa (supersampling) blir forandret når en ikke restarter spillet (ssaa rendrer spillet i høyere oppløsning og så reduserer oppløsningen). forresten ssaa er temmelig meningsløst om man spiller i 2560 x 1600. etcHardware.no dere kunne ha lest denne eller lignende før dere begynte http://www.geforce.com/whats-new/articles/metro-last-light-graphics-breakdown-and-performance-guidelitt research først er alltid fint :pPs her er noen screen shots fra de som tar det seriøst http://deadendthrills.com/zoneward-bound/http://www.flickr.com/photos/93133089@N04/8795232471/in/pool-1274794@N25/

     

    Takker for linken, og ja, spillet må re-startes på nytt(trur jeg), haha, mange spill krever det uten at de spør eller gir beskjed om det.

  8. Jeg vil anbefale deg å kjøpe et 1155 hk, cpu og ddr3 ram, det er ingen vits å oppgradere 775 cpu, og vis du gamer litt så kan du også oppgrade skjermkort: mid-gamer 660gtx eller hd 7850, det ligger et 660 gtx til salgs til 1000kr på bruktn. Det etyr ihverfall 2 ganger mere enn ditt gamle, og en i7 2500k gir ca.. 30% mere i tillegg til fps i forhold til ditt gamle cpu. Nå snakker jeg litt grove tall men så langt ifra sant er det ikke.

     

    se etter et brukt hk 300-600kr

    en 2500k til ca. 1000kr

    2x4gb ram til 200-250kr

     

    ser at du er villig til å bruke maks. 6k, kjøp heller et brukt gtx 680 ellr et hd 7970 til rundt 2300kr(+/- 300kr)

     

    Da har du en bra pc som holder uten problemer i 2-3 år.

    • Liker 1
  9. "Høy oppløsning" kunne vært bedre ordvalg :)

     

    Syns personlig at du og øverste kommentatoren tar feil(inkl. meg siden jeg er enig med dere delvis, men uenig at alle vil ha det sånn som DU og DERE og JEG foreslår, egotripere, for når JEG søker: "High resolution + laptop" dukker det kun opp 15.6" med FullHD, 13.3" og 14" med 1600x900. Jeg søker faktisk mye etter nyheter... og INGEN*(kun ca. 5%) på jorda skriver --"Høy oppløsning" uttrykket unngåes av ca. 80% forbrukere/lesre som leter etter en bærbar med høyere oppløsning enn 1600x900.

    Jeg hadde SYNSYKE PROBLEMER å finne noe informasjon om Laptoper som har høyere oppløsning enn FullHD i starten av 2013, jeg prøvda alle søke ord som er mulig til og med det "DERE Foreslår*" da jeg tenkte at å kjøpe en FullHD laptop til 10k er samme som å kjøpe brukt: 24" pc-skjerm med oppløsning på 1024x768.

    Men så prøvde jeg til slutt nøkkel ordene: Laptop retina windows

    da kom det 20 ganger mer nyheter, noen av handla om Apple, men de fleste var det Windows-laptop.

     

    --"Høy oppløsning" er et "Subjektivt Uttrykk"

    --"Retina-oppløsning" er et "Objektivt Uttrykk"

    ---Deres valg er da å være subjektive, det trekker ikke de fleste Basiske Folk(de fleste som har lite peiling om alt, og ikke noe peiling om noe) det trekker kun Sære Kvalme Forum Nørdsen(F.eks meg og deg) som vil helst være anonym(Noenting jeg ikke har vært i ca. 6 år på forumet, men er det nå xD)

     

    Har lest ca. 30-50 artikler/nyheter skrevet i slutten av 2012 og fram til NÅ, der det stod: "High Resolution" eller "Very Hight Resolution" der i 95% tilfeller gikk det snakk om en 13.3" og 14" har fått KUN 1600x900.

     

    MEN!!! JEG ER HELT ENIG MED DERE AT DET MÅ FÅ SITT NAVN PÅ WINDOWS PCer! Så dropper vi dette teite uttrykket som ligner på "Cretina/Idiotina"

     

    • Liker 1
  10. Skjønner ikke hva "Nettsky spilling" er. Er det noen som kan forklare?

    Er det slik at jeg sender spill-data til de serverne, som kjører spillene og generer masse FPS i f.eks Metro 2033 og sender alle 60 bildene via Internett-tilkoblingen til min PC?

    Om det er slikt så kan det være smart, for da trenger man ikke kjøpe grafikk kort til 5-8 lapper for å runde Metro 2033 med alt på maks, noe som tar 10 timer.

  11. Siste rest av musikkspiller havnet i en skuff her etter at tok i bruk HTC One X.

     

    hehe, da hadde du dårlig musikkspiller, fordi one x holder ikke mål, verken dens DAC seksjon eller AMP seksjon... se etter dx100, den forsvinner aldri, ikke etter 10 år heller, telefon er for å ringe, den er ikke laget for å gi fullverdig lydkvalitet - ihvertfall ikke noen av HTCene

    Source: hread-fi

  12. Enig. Hadde det vært ingeniører så hadde det fulgt med en lanseringsdato:-)Forøvrig er vel "forsker" i denne sammenheng en oversettelse av "scientist", og da blir "forsker" av og til litt smalt. personlig syns jeg "vitenskapsmann" ofte er mer dekkende.Men tilbake til topic : in-ear elektrostater hadde vært sweeeet.

     

     

    Det fins jo allerede, men de er ikke bedre enn den verste triple-driver iem.

    https://www.staxusa.com/STAX-SRS-002.html

     

    Hmm.... Har lest en artikkel her for 5 år siden ca. at det blir ny type høyttalere som lager like mange db ved 20hz som ved 20k, den var stor som en sub, en slags ring, lignet på et 13- tommers bildekk, hvor ble det av den da yo??

  13. De lagrer alt for mye med tanke på at de aldri har sett ut til å ha den kodekvaliteten som andre store nettaktører [tilsynelatende] leverer.
    Hva er det du tenker på når du mener de har dårligere kodekvalitet enn andre aktører? Jeg regner med at slike bugs eksisterer i de aller aller fleste nettjenester, og derfor vil jeg heller aldri stole på disse når det kommer til veldig viktig informasjon. Sensitive personlige brev og slikt bekymrer meg lite. Men om jeg hadde sittet i en veldig viktig stol og skulle planlegge noe som kunne gitt store utslag på f.eks. børs eller politikk, så hadde jeg nok vært mye mer paranoid.Jeg frykter veldig lite at en datanerd skal ha interesse i mine Facebook-meldinger. Det hadde vært litt krise viss det plutselig kom en nettjeneste som eksponerte alle facebook-brukeres chat-logg, slik at hvermannsen kunne søke i andre sine meldinger. Det kunne jo i teorien gått an, men jeg regner med at Facebook hadde klart å stoppe også dét før det hadde gått ut over meg.Kan hende jeg stoler litt mer på nettbanken enn på Facebook. Bare fordi jeg tror bankene har veldig mye å tape på dårlig sikkerhet. Men det finnes sikkert hull i banksystemene også, og det bekymrer meg veldig lite personlig. Regner med det ville gått ut over andre enn meg uansett.
    Så klart, "det hander aldri meg, så jeg tar det helt med ro" :)

     

    OK. Har hatt en rein e-post i et år nå, håper den er forsatt rein, så jeg ikke våkner opp i morgen å ser 10 spam meldinger...

     

    Ang. kvalitet på sikkerhet hos FB, trur nok Google+ er MYE mer hardcore på koding! Selger de også din statistikk som FB gjør?

  14. Når jeg ser at ingen har en hodetelefonforsterker på pulten sin, da lurer jeg på hvor langt dere vet om hi-tec verden i det hele tatt... sorry måtte bare ta den opp siden ser andre oppsett på andre siden kloden som driver med å skrive om hi-tec hardware(Anandtech, hexus, gure3d, benchmarkreviews) men probook t 16k på pulten viser hvor luxus-professional reviewers en kan bli, trendy, samme som de som sier at "kreativitet kan læres, *selv om det ikke ligger i genetikken til enkelte individer xD"

    Og hardcore hardware reviewers skriver minst mulig, men bruker interaktive tabeller når de tester en CPU, skjermkort eller minne i programmer og spill, vil se en head-to head test av 3770k og i7 3820 i 30stk spill og 50 programmer, skalering i alle oppløsninger, quad-fire/tri-sli og minst mulig ord. Har en oppsett med i7 3820(2xHD6950) som kjøres på 5GHz testet stabilt over 24 timer med prime(så dere slipper å si at en 3820 klarer max 4.6 stabilt mens en 3770k klarer 4.9ghz) stabilt vannkjølt som kan disponeres i ei uke eller ti dager, redaksjonen betaler frakta. Vil se at en dag hardware.no skriver på engelsk og norsk, og knuser: Anandtech, hexus, gure3d, benchmarkreviews sammentatt når det gjelder utvidet test av hardware i alle programmer og spill. Lykke til, be more hardcore, small amatory circles are not the way to go xD

    • Liker 1
  15. Dette er knallgode nyheter. Jeg betaler gladlig en høyere sum for musikk i tapsfri kvalitet! Så snart Wimp innfører dette, og om Spotify ikke gjør det, kommer jeg soleklart til å bytte over til Wimp.
    Har du blindtestet deg selv på 320 vs FLAC? :) Eller bare nyter du placeboeffekten av høyere bitrate? (ikke noe galt i det forøvrig)

     

    Placebo nei, det er kun placebo til folk med koss portapro koblet til lydutgang på bærbar pc xD Har du seriøs DAC, forsterker og ordentlige hodetelefoner så hører du MYE forskjell om du har trent øre, ikke noe problem i blindtest mellom 192 og 320 musikken konstant, og 1000kbps/CD flac) og 3000kbps aka SACD kan du faktisk høre forskjell også, men da må du sitte og analysere sangen, hører det ikke etter første 20sekunder. Selv hører jeg godt forskjell mellom FLAC og 320kbps mp3 med mobilen min(i9000+voodoosound optimalization) og en triple.fi. Merket fort men måtte høre på sangen i 3 ganger som var i mp3 og da oppdaget jeg at det manglet noen lyder andre lyder var mer blurry etc.

×
×
  • Opprett ny...