Gå til innhold

Nass1

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nass1

  1. Jeg er en 15 år gammel gutt som gjorde noe dumt i dag. Jeg var nede på butikken og skulle kjøpe ein røykpakke. Da spurde ho dere kassadama om legimitasjon. Jeg sa at jeg bare var femten år, så jeg hadde ikke. Og da sa hun at da kunne jeg ikke kjøpe. da visste jeg fingeren til henne. da ropte hun på sjefen.

     

    Han var forbanna, han sa at jeg burde passe meg osv. Er dere enig i at dem på butikken var frekke og?.

     

    Syns du de var frekk?

     

    Hvis svaret er ja, hvordan var de frekke?

    • Liker 1
  2. ..og nettopp derfor vil det samme sporet fortsette:

    -Du er like troende som meg

    -Nehei, jeg er ateist

    -Nettopp: [link til ordbok]

    -Men den ordboka er feil ...

    -Min ordbok er bedre enn din ordbok ...

     

    En grei ting i en slik situasjon kan være å definere hva ateist/ateisme betyr, slik at dere begge snakker om det samme. Om definisjonen i ordboken du bruker ikke stemmer overens med din definisjon av ateist/ateisme, forklar hva du mener med ordet, eller bruk et annet ord som kanskje passer bedre (ikke-troende e.l.).

     

    Ordbøker bestemmer ikke hva ord betyr. Vi gjør. :)

     

    Edit: Trykkleif.

    • Liker 1
  3. Om det så gjelder klager, forslag osv osv, tilbakemeldinger er noe bedrifter burde sette stor pris på, uansett.

     

    Vi er nok begge veldig enige. Jeg tror at det å lufte sine meninger og ideer til et utvilker firma er en god måte å få frem til de som lager spill hva man vil ha, men jeg er ikke så sikker på at det vil fungere på utgiver nivået. Jeg er åpen for at jeg tar helt feil her.

  4. Det første først. Poenget med YouTube snutten var å si at det å spørre folk hva de vil ha, gir ikke nødvendigvis det beste resultatet, siden de fleste ikke kan si hva de vil ha noe de aldri har prøvd før (bortsett fra å si "Noe jeg aldri har prøvd før").

     

    Det jeg tror teller for de store selskapene som bruker mye penger på disse spillene er å få pengene sine tilbake, pluss mye mer. Jeg tror at den beste måten å få mer driv i orginale konsepter er å vise at det ligger penger i det. Det kjipe er jo at spill har en tendens til å koste en del penger, i hvertfall på konsoll, og når man først skal ligge ut 500+ kroner, så er det greit å gå for noe man "vet" man kommer til å syns er gøy.

  5. Men da kan man jo spørre seg, er dette Activisions, eller oss forbrukere sin feil?

    Activision hadde jo angivelig hatt undersøkelser (spørre-undersøkelser?) som viste selskapet at WWII var mer populært enn moderne krigs-føring, klarer man ikke å spørre om forandring kan man heller ikke forvente èn.

     

    forklarer hvorfor vanlige spørreundersøkelser ikke egner seg for å lage nye produkter.

     

     

    Videoen er god den, men jeg tror du bommet litt på det underliggende poenget mitt i innlegget (som sikkert ikke kom godt nok frem), og det er at den gjengse Gamer i dag holder seg til det trygge de kjenner til, og nekter å ta sjanser med mindre det er noe spektaktulært (eksempler er jo Bioshock, Call of Duty 4 osv osv). Med mer...

     

    Bare for å være sikker på at jeg skjønner hva du mener: Du sier at vi som forbrukere må si i fra til utgiverene hva det er vi vil ha?

  6. Men da kan man jo spørre seg, er dette Activisions, eller oss forbrukere sin feil?

    Activision hadde jo angivelig hatt undersøkelser (spørre-undersøkelser?) som viste selskapet at WWII var mer populært enn moderne krigs-føring, klarer man ikke å spørre om forandring kan man heller ikke forvente èn.

     

    forklarer hvorfor vanlige spørreundersøkelser ikke egner seg for å lage nye produkter.
×
×
  • Opprett ny...