Gå til innhold

Kverni

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kverni

  1. Hei,

    takk for tilbakemeldinger.

     

    Vi har ikke rukket å teste taletiden på denne enda. Jeg tviler imidlertid på at du klarer 2 dager med 2x2t samtale - maksimal taletid oppgitt av Sony Ericsson er nemlig 4 timer, og du trenger litt strøm til skjerm, prosessor etc. også..

     

    Så dette er nok neppe telefonen for proffbrukeren som trenger lang taletid.

     

    Vil anslå vi lå på 0,5-1 time samtale om dagen i testperioden, og da lå vi som det står i testen på i underkant av 2 døgn batteritid.

     

    Har ikke fått sett på X10 Mini Pro selv enda, så kan ikke uttale meg om tastaturet der enda. Test av denne vil såklart dukke opp her på Amobil med tid og stunder:)

     

    Hei!

     

    Jeg kjøpte Xperia Mini mye pga denne testen. Når jeg nå har den, angrer jeg stort. Batteriet varer i 15-17 timer. Da ringer jeg maksimalt 10 minutter, datatrafikk skrudd av, og lysstyrken på skjermen er satt på midten av baren som bestemmer dette.

     

    Telefonen har en funksjon som heter batteribruk. Der står det at hovedsaklig er det "Telefon ikke i bruk" som har brukt mest strøm (46%). Det neste som har tappet mobilen, er "Celle-standby" (29%). "Skjerm" kommer på en god tredjeplass (19%).

     

    Hva kan være galt?

     

    Hva kan jeg gjøre med dette?

  2. Heisann,

     

    Jeg målte akkurat med multimeter mellom jordingspunktet i en stikkontakt på kjøkkenet, og på baksiden av kabinettet til en PC som står ujordet.

     

    Fikk da en spenningsforskjell på 138 volt? Er dette normalt?

     

    Prøvde å "kortslutte" mellom jordingen og baksiden og kabinettet, og da ble det en god del gnister...ble til og med svarte merker på metallet etter "kortslutningen".

     

    Er dette vanlig? Må jo egentlig være ganske farlig med hensyn til at hvis man faktisk tar på noe metall på/i PC-en og på et annet jorda apparat samtidig, så får man 138 volt i seg...? Dette kan da ikke være normalt?

    9528470[/snapback]

    Om du prøver å ta ut strømforsyningen fra kabinettet kan du finne ut om det er noe galt med denne. om du måler 138V mellom jord og et kabinett, har du en jordfeil. Antageligvis bor du i et område som er forsynt med et såkalt IT-nett, dvs 230V mellom fasene. Dersom du måler mellom jord og fase vil du også få 138V.

     

    Dersom du, etter du har tatt ut strømforsyningen, og har kablene fremdeles tilkoblet utstyret inni PC-en, tar målepinnene mellom strømforsyning og jord, bør du måle 138V, men 0V mellom kabinett og jord :p

  3. det er ikkje sikkert den støttar alle versjonar av outlook. activesync er gammal programvare og støttar ikkje nødvendigvis nyare verjsonar av outlook. du kan prøve å laste ned det nye programmet som tilsvarar activesync. huskar ikje heilt navnet, men trur det var eit eller anna med mobile center eller lignande.

    9362249[/snapback]

     

    Prøvde først den medfølgende outlook versjonen til XP SP(nyeste). Det virket ikke, så jeg installerte den versjonen som fulgte installasjonscd'en til Touch'en, versjon 2007. Dette virket heller ikke.

  4. Hei.

     

    Jeg har nettopp kjøpt meg HTC Touch, og ønsker å kunne synkronisere kontakter mot pcen.

    Har windows XP installert på pcen, og har installert activesync der.

     

    Dessverre får jeg bare en feilmelding når jeg skal starte å synkronisere. (Les vedlegg). post-66091-1188126460_thumb.jpg

     

    Har såklart installert outlook på pcen.

     

    Hvordan kan jeg få fikset dette?

  5. Mistenker at du laster ned så mye (og raskt) at cachen på harddisken går full og at systemet må vente til denne tømmes før den kan overføre til cachen igjen. Hvilken av harddiskene var det du lastet ned til og hvor stort cache er det på den?

    7180681[/snapback]

     

    Samme problemet kommer på hver og en av harddiskene. Minste cache tipper jeg er 8 mb (har 2 med 16 mb).

     

    Linjen min er Lyse 20 000 / 10 000, men har aldri hørt om noen andre som har samme problemet.

     

    Alle tre harddiskene er rundt 40-60% fulle.

     

    Prøvde nå nettopp å åpne Azureuz, og maskinen spontan-rebootet. Oppstarten på maskinen er også treigere enn vanlig.

  6. Dette skjedde i dag:

     

    Jeg laster ned ting fra internett. Plutselig hører jeg at harddisken tenker noe veldig, og så får jeg en melding om at "Disk overlastet 100%" (uTorrent), og speeden går ned til 1 kb/s, før den starter å laste ned kjapt igjen, og 30 sekunder etter det kommer samme melding, med likt utfall.

     

    Har tatt en test med HD Tach:

     

    HD-tach

     

    Jeg vet selv, av erfaring, at grafen ikke skal se slik ut. Grafen er lik på begge mine IDE harddisker (som er på samme IDE-sløyfe), en Samsung 250 gb, og en Western Digital 250 gb.

    Har og en Western Digital 500 gb, som er koblet via ett kontrollerkort, og denne harddisken opplever samme problemer når jeg laster ned, men har en helt fin graf i HD Tach.

     

    Min pc:

     

    Pentium 4 (Northwood) 2.8 GHz

    Abit SR7-8X

    1 gb TwinMOS DDR PC3200

    Samsung SpinPoint 250 GB P-ATA

    Western Digital 250 GB P-ATA

    Western Digital 500 GB S-ATA

     

    Jeg har ikke floppystatsjon, så ikke gi meg link til noen programmer man trenger det for å teste med.

     

    Hadde vært greit å fått fikse maskinen i stedet for å kjøpe ny, men bare for ordens skyld, om dere har noen tips til maskinvare som fungerer stabilt og ikke er alt for dyrt (CPU, hovedkort, skjermkort og evt ny ram), kan dere også gi meg en liste på dette.

  7. Jeg har hatt NGT så lenge de har vært i Sandnes (siden 2001 tør jeg tippe). Har aldri hatt noen major problemer (>3 døgn), men har hatt et par avbrudd.

     

    Har i likhet med så mange av dere havnet som nr 20+ i kø, men jeg har ALDRI - ALDRI - måttet vente lenger enn 15 minutter før jeg kom gjennom (til kundeservice). Ringer vanligvis mellom 1400 og 1600.

     

    Problemet ligger i om man prøver å ringe til teknisk avdeling etter klokken 1700. Vet ikke om det var feil dag å ringe på, men det virket som om det kun var en tekniker på arbeid da. Startet som nr 13 i kø, og det tok nøyaktig 1 time og 15 min før det ble min tur.

     

    Problemet mitt var at jeg ikke fikk lastet ned eller opp med kjappere enn 2 kb/s. Teknikeren snakket om noe routing og stash og USA og blablabla. 30 min etter jeg ringte var linjen 100%.

  8. Jeg har kjøpt accesspunktet nevnt i topic. Det jeg lurer på er hvordan jeg skal gjøre nettverket "sikkert".

     

    I brukermanualen til SMC routeren står det at jeg skal skrive http://192.168.2.25 for å komme innpå den trådløse "switchen", men det er håpløst, ettersom min router deler ut 10.0.0.x ip'er.

     

    Har prøvd 10.0.0.25, og fant ingenting.

     

     

    post-66091-1143824208_thumb.jpg

     

    Fant kun min router + maskinen min. Så nå er spørsmålet igjen: Hvordan finner jeg routeren?

     

    ... Og hvordan kan folk forvente at vi har krypterte nettverk når det er såher vanskelig bare å finne accesspunktene :(

  9. Kan ikke få noe i nærheten av ADSL2+ av Telenor (vet ikke om de leverer dette engang når jeg tenker meg om).

     

    Har uansett rundt 150 meter avstand til sentralen som NGT bruker, og er allerede koblet opp med ADSL2+.

     

    Har hatt NGT siden de bygget ut ADSL i Sandnes. Vet ikke 100% sikkert, men tror det er snakk om minst 4 år siden, og har enda ikke hatt ett problem som har vart lenger enn 2 timer med de.

     

    PS: Var forresten første som fikk ADSL og ADSL2+ fra NGT i Sandnes :)

  10. Hadde en ny test.

    Fikk da 21196

    Brukbart??

    5283532[/snapback]

    hvid maskina di er rimnelig ren for møkk som sinker den og du har ferske drivere og sånt, så burde du score 23-24000 med den cpuen der.

     

    til sammenligning så fikk jeg 23000 med min 3200+ med 1 gb ram (timings 2-2-2-5-1T) og et 7800gt, som har lite å si. tipper max 500 poeng fra 6800gt til 7800gt i 01se.

    5317550[/snapback]

     

    Fikk 27000 poeng med:

     

    AMD 64 4000+

    OCZ PC3200 Platinum Revisjon 2 (2x 512 mb)

    Gainward GeForce 6800 Ultra

    MSI K8N Diamond

     

    Fikk 17600 poeng med:

     

    Pentium M 1.8 GHz (400 mhz)

    OCZ PC3200 Platinum Revisjon 2 (2x 512 mb)

    Aopen Aeolus GeForce 6600GT

    Aopen XCcube EY855

     

    Dette var på en ferskt formatert harddisk, og ingen overklokking på noe av hardwaren. Operativsystemet i begge tilfellene var Windows XP SP2 med alle updates installert, og alt av nyeste drivere og bioser (ikke nødvendigvis firmwares).

  11. Jeg ønsker en strømforsyning med følgende spesifikasjoner:

     

    - MINST 450W, gjerne over 500W...

    - Modulære kontakter

    - Ikke en enkel vifte (ofte 120 mm) "under" på strømforsyningen, helst en vifte foran (ved 230V inntaket), og en vifte bak (ved lavvoltsuttaket). Kan virke med en vifte foran på strømforsyningen og preforeringer bak.

    - Strømforsyningen bør max være 1 cm lenger enn "vanlige" strømforsyninger, men dette kan trikses med.

    - Og det gjør ikke noe om strømforsyningen har fått gode karakterer i tester.

     

    Har sett på OCZ PowerStream 600W, men uheldigvis har den ikke modulære kontakter. OCZ ModStream-serie har én vifte "under", og derfor er heller ikke den passende.

  12. Hvilken oppløsning spiller du i?

    Hvis jeg ikke tar feil, så er vel poengsummen du får i 3dmark ganske normal med tanke på skjermkortet ditt..

    5343563[/snapback]

     

    1024x768

     

    Men jeg ser jo at folk med dårligere skjermkort får bedre scores enn meg. Leser og at andre klager på ytelsen på skjermkortet sitt i spill, og folk som hevder at de bør score rundt 5300 poeng i 3dmark05 med 6800 GT.

     

    Har og en kompis som har bedre fps enn meg i FEAR og Doom 3, og som sitter med følgende spesifikasjoner på maskinen:

     

    P4 3,0 GHz (800 MHz)

    1 GB TwinMos ram (2,5-3-3-7) (2x 512 mb)

    Asus X800XT

    Asus P4P800-E Deluxe

     

    Kan godt være de spillene er designet for ATi skjermkort, men at den maskinen har bedre fps enn meg er uakseptabelt ;)

  13. Hei

     

    Jeg sitter her med en maskin med følgende spesifikasjoner:

     

    AMD 64 4000+ (ClawHammer)

    1 GB OCZ Platinum Revisjon 2 (2x 512 mb)

    Gainward GeForce 6800 Ultra

    MSI K8N Diamond

     

    Maskinen gjennomfører superpi på 36 sekunder, men klarer bare 5600 poeng i 3dmark05.

     

    Maskinen sliter og når jeg skal starte å spille Doom 3 (på høyeste settings)

     

    Det jeg tror er problemet er alle innstillingene til timings som er i MSI biosen:

     

    Timing mode: Auto

    ()

    Memclock index value (Mhz): 200 MHz

    CAS latency (Tcl): 2

    Min RAS# active time (Tras): Auto

    RAS# to CAS# delay (Trcd): Auto

    Row precharge time (Trp): Auto

    Row to Row delay (Trrd): Auto

    Row cycle time (Trc): 12T

    Row refresh cyc time (Trfc): 24T

    Read-to-Write time (Trwt): Auto

    Write recovery time (Twr): Auto

    Write to Read delay (Twtr): Auto

    Refresh period (Tref): Auto

    ()

    User Config Mode: Auto

    ()

    Bottom of 32-bit[31:24] IO: E0

    1T/2T Memory timing: 2T

    Read Preamble value: 6 ns

    Async Latency value: 6 ns

    ()

    S/W memory hole Remapping [Disabled]

    MTRR mapping mode [Continuous]

     

     

    Ang. timings under "Timing Mode" hjelper det om dere kommer med ett eller flere forslag, men under "User Config Mode" må alle innstillingene stilles inn samtidig.

     

    Er ikke 100% sikker, men OCZ minnebrikkene skal vel være 2-2-2-5-1 i timings.

    I følge CPU-Z er timings nå 2-2-2-5-(Trc)7-(DRAM Idle Timer)256 clocks.

     

    Vet ikke om dette er optimale innstillinger.

     

    Uansett, de fleste av driverene er ganske godt oppdaterte.

  14. Jeg får vel leke motpol til alle her på forumet som liker LCD.

     

    For min del er det altfor mange seriøse ulemper med LCD til at jeg bytter over:

    -Pixelfeil

    -Dårlig på svart

    -Innsynsvinkel

    -Ghosting

    -Pris

    -Native oppløsning

    -Tearing i CS (vsync av)

     

    Gamle CRT har enda sine ulemper, men få av de har med selve bildet å gjøre, og er IMO fortsatt det beste valget dersom du skal spille på maskinen.

     

    Skulle jeg selv ha valgt en LCD hadde det ikke vært under 20" og med minst 1440x1050 / 1600x1000 og aller helst 1600x1200, men noe slikt trenger et monster av et skjermkort til å drives i spill og vil koste mellom 5-7k.

    5213707[/snapback]

     

    Jeg bare lurer på:

    Hva menes med tearing?

     

    Selv er jeg en ganske aktiv "gamer", og mine erfaringer med LCD vs CRT er at CRT er mer egnet i kjappe spill. Spiller selv Counter-Strike. Jeg har en ViewSonic VX924 med 3/4 ms GtG, og i oppløsningen 800*600 kjører skjermen max 85 Hz, noe som i cs ikke er optimalt. I native oppløsning kjører skjermen 75 Hz, noe som er enda verre.

     

    Dersom det har kommet LCD skjermer med grei latency og 100 Hz i oppløsninger som egnes best til kjappe spill, vil nok denne skjermen være en god erstatning for en CRT skjerm.

     

    Dersom du spiller WC3 / WOW eller slike spill, virker LCD skjermer flott.

  15. Hmm.. skal de lage minnebrikker til "gamere" burde de vel laget 2 Gb kitt, ikke 1 Gb.

    Kjekt med temperaturindikering, men blir de virkelig så varme? Ingen brikker jeg har hatt noen gang har nådd slike temperaturer..

    5241393[/snapback]

     

    Mine OCZ Platinum Revisjon 2 PC3200 1 gb kit er ofte så varme at jeg ikke klarer ta på de. Skyldes nok delvis at jeg har de i en AOpen EY855 med Pentium M, og uten noe spess luftgjennomgang...

  16. Noen som har gjort som Netshop.no anbefaler på dette hovedkortet?, og testa det med SLI?

    Er det plass til det?

×
×
  • Opprett ny...