Gå til innhold

Aiwa-_-

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aiwa-_-

  1. Pc'n skjermen min får ikke lenger noe signal.

    Jeg regner med at det er et problem med skjermkortet og lurer på om det er noen her som vet om dette er et kjent problem med den typen skjermkort jeg har, ett 3870x2.

    Jeg skjekket temp på kortet da den hadde vært i middels bruk i en dag, vært brukt til litt spilling, film og ellers stått ubrukt, da var tempen 63 grader ved 0% load selv om gpu var skrudd ned automatisk til 300 mhz idle mode :s

    Det som skjer når skjermen ikke får signal er at viften på skjermkortet spinner opp til full hastighet og skjermen blir svart.

     

    Jeg lot pc'n stå avslått en stund da jeg hadde mistanke om at det var et varmeproblem, den får ikke noe signal igjen selv om den står og spinner på full fart i flere timer. Noen som vet noe?

     

    Er forresten et sapphire kort men det skal ikke ha noe å si da dette kortet stort sett bare er et referansekort med ett sapphire klistremerke på så vidt jeg har skjønt.

     

    Håper noen kan hjelpe :)

  2. Hei, lyd inngangen på min mp3spiller er blitt litt slarkede med tiden. I stede for å reparere inngangen, bare for at den skal bli ødelagt igjen, mitt headsett har en tendens til å gjøre det, og siden den har ad2p mulighet eller hva det nå heter lurte jeg på om det er en slags adapter det er mulig og kjøpe som vil gjøre mitt nåværende headsett trådløst?

  3. når jeg skal installere "det jeg hører på" plugin til msn for winamp får jeg beskjed om at jeg må installer mediaplayer versjon 9 eller nyere. Da jeg kjører på noe microsoft kaller en ulovlig utgave av xp så blir jeg nektet å installere mediaplayer og msn nekter meg å slå på "det jeg hører på" pga dette. Er det noen programmer som by-passer dette problemet eller?

  4. Jeg bruker for tiden trådløst nettverk fordi at min syke bestefar som er på besøk ikke skal snuble i tp-kabler som ellers går på kryss og tvers gjennom huset.

    Vi har både trådløst og kabelbasert nettverk i hjemmet så jeg koblet meg til via et usb-nettverkskort og skulle til og internett funker som bare det.

    Men, når jeg skal inn og spille cs på en hvilkensomhelst server, så skjer dette:

    Jeg logger meg inn på serveren, har god ping, men etter 5-10 sekunder så fryses bilde, steam avsluttes og jeg får denne medlingen;

    NET_SendPacket ERROR: NO ERROR

     

    Hva er feil og hvordan fikser jeg det ?

  5. Jeg brukte en gang i fjor ett slags "beregnings program" som jeg fant på oc.no under kategorien "verktøykasssa". Det var ett program for å måle hvor mange watt din pc bruker. Det kan være at jeg er for trøtt for å finne det men nå finner jeg det altså ikke. Litt hjelp hadde vært sett på med stor takknemlighet

  6. Etter å ha brukt linux en stund pga dårlig hardware og at jeg rett og slett var lei window$ så installerte jeg det igjen da jeg fikk meg en "brukbar" pc. Stappet i mitt lydkort som hadde fungert så tappert i linux og skulle endelig få spille litt (blir litt for lite med pinguin solitare i lengen...)

    Men her var det ingen lyd. Installerte driver til kortet (selv om dette skal være unødvendig) men fortsatt ingen lyd =\

     

    Noen som har noen ville idere om hva dette kan være ?

×
×
  • Opprett ny...