Gå til innhold

Nudle

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nudle

  1. Husker jeg spillte ett gammelt rpg spill en gang i tiden. Husker ikke mye men husker at spillet begynte i en landsby med at dama, eller søstra eller noe til hovedpersonen enten blir kidnappet eller blir syk.

     

    Hovedpersonen må da ut på en reise for å enten finne henne igjen eller finne en kur. Husker at man drar innom underverden på ferden, etter det er man innom en sump, så innom en gruve med goblins eller dverger eller noe. Noen som vet hva jeg snakker om?

     

    Syns å huske at spillet heter ett eller annet med "quest". Husker man kunne kjøpe nye våpen med vendorer også, men disse var det få av. Spillet foregikk i tredjeperson.

     

    Noen som vet hva spillet heter?

     

    Thorins Passage?

  2. Hei. Vet ikke om det er noen som kan hjelpe meg med dette problemet, men jeg prøver.

     

    Jeg har en tv fra samsung med en fjærnkontroll som skal støtte kabel, vcr, dvd og tv. For å koble denne til kreves det at man trykker en knapp nederst på fjærnkontrollen + et siffer (Eks. 001). Jeg har en digital dekoder fra Canal Digital

    (C 1201 CX). Er det noen som har prøvd dette før og vet hvilket siffer man skal trykke for få inn signal mellom fjærnkontroll og tv? Support hos Canal Digital hadde ikke peiling, så jeg tenkte at jeg skulle prøve meg med et skudd i mørket her.

     

    Mvh. Nudle

  3. Blir ikke det litt som å spørre "Hvor stor er en penis?"

    Dette varierer vel veldig fra person til person? kan jo selvfølgelig oppgi et gjennomsnitt med et sprik på 7cm som noen har gjort her, men hvordan hjelper dette trådstarter?

     

    Vil heller si at vaginaen er elastisk og at det varierer fra person til person.

  4. Tror kanskje at forskjellen på Søt og Hot er viktig. Tror jenter heller vil være venner med de søte guttene framfor de hotte guttene. Ikke for å virke klysete eller noe sånnt, men jeg har ingen problemer på damefronten. Tror det trådstarter sier med selvtillit er viktig. Gutter med selvtillitt har ofte lettere for å få draget på damene, enn usikre guttet. Dette blir veldig mye synsing fra min side, men det er sånn jeg har oppfattet det.

  5. Har 3 gode forslag som fungerer til mine 3 hårtyper

     

    Nyklipt 2-3cm: Terrence Renati - Grå boks med Svart lokk. Lukter litt tyggis

     

    Langt hår - spiked: Da er det nettop Spiker (Fra ice hair) som fungerer. Lukter helt greit og fungerer som Fugemasse i håret. Er helt sinnsyk den effekten den har (Blå tube med Svart skrift)

     

    Langt hår - Slett: Vil da bruke den hvite Renatiboksen med hvitt lokk. Annbefales grunnet sin gode lukt og evnen til å gi glans.

  6. Fyllekule deluxe natt til 1. Januar. Startet dagen med å spy. Deretter spiste jeg Egg og Bacon til frokost.. kom opp etter 10-20min. Spiste nada fram til Middag. Kveite eller noe sånnt sto på menyen da. Spiste et halvt stykke.. måtte gå fra middagsbordet midt under middagen for å spy. Nå i morrest spiste jeg 2 skiver som har holdt seg veldig fint på plass nå i 30min. Fyllesyken ga seg i natt tydeligvis. Den er byttet ut med Influensa. Heldigvis har jeg trening i kveld.. :thumbdown:

     

    Fisk annbefales altså ikke dagen derpå. Iallefall ikke den typen jeg spiste :(

  7. Sist gang jeg gråt var vel da jeg så den episoden av Prision Break hvor Lincon skulle henrettes :cry:. Vet ikke helt hvorfor det var så sterkt, men jeg gråt da. Kommer sikkert til å gråte i dag da. Skal møte eksen for å prate, lol.. hater nyttårsfyll.

  8. Din rus fra alkohol kommer ann på mange forskjellige faktorer

     

     

    - Ditt totale blodvolum (Anntall liter i blodet

    - Slagvolumet (Hvor mye blod som slås per hjerteslag)

    - Hvor fort du drikker alkoholen.

    - Hvor vant du er til å drikke.

    - Levra(?) sin evne til å kvitte seg med giftstoffet

    - Alkoholprosenten

    - Variasjon fra person til person

     

    Kos deg på fest. Ingen grunn til å drikke bare for å ligge i sitt eget spy dagen derpå. Drikk med måte.

     

    Nudle

    :)

  9. Jeg mener at disse kategoriene kun baserer seg på utseende. Vil også tilføye en ny kategori i tråden. For min del deler jeg det i 3 kategorier: Søt, Pen og Hot. Ingen jenter som jeg vet om er 100% i en av disse kategoriene, men jeg inndeler de etter hva som passer

     

    Hot: Hotte jenter er jenter som det lyser sex av lang vei. De har det ekstra glimtet som skiller de fra søte og pene jenter. Må ikke forveksles med tøsene som IKKE får lov til å havne i inndelingen min grunnet alt for mange kilo med brunkrem.

     

    Søt: Søte jenter er sjarmerende. For meg er kanskje det mere kjærestemateriale. Søte jenter har noe barnslig vet utseende som gjør de søte. De mangler kanskje det sexye blikket som skiller de fra hotte jenter. Sier ikke at søte jenter ikke kan være hotte. Dette er som nevnt tidligere IKKE helt klare båser.

     

    Pen: Er den mere klassiske pene jenta som har et utrolig bra annsikt uten de barnslige trekkene, eller glimtet. Ei pen jente trenger ikke sminke for å se bra ut. Det faller naturlig på en måte.

     

    Jeg liker de pene og de hotte best, de søte vekker bare farsfølelsen i meg :p

     

    Nudle

  10. Vet ikke hvorfor ikke "man" syntes det er gøy, men personlig har jeg mine grunner:

     

    - Dårlige publikumsmuligheter (Hvem gidder stå i skogen og se på en dude springe forbi

    - Lite spenning

    - Folk har prøvd det på skolen og da må man springe rundt i skogen. Er vel som med all annen idrett drittkjedelig når man prøver det i gymen

    - Veldig avhengig av vær

×
×
  • Opprett ny...