Gå til innhold

Fiske

Medlemmer
  • Innlegg

    523
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fiske

  1. Det er veldig uheldig hvordan dette forløp seg for mange kunder. Det var flere som fikk beskjed om at fri bruk av alt inkludert data ville vare ut til og med 20.10.13.

     

    NetCom trakk seg tilbake på denne påstanden og endret fra fri bruk av data til 6GB. Noe de har rett til, om du prøver så kan du nok muligens "krangle" eller argumentere deg frem til å få helt fri bruk. Litt avhengig av hva slags myndighet kundeservicepersonellet du får kontakt med har.

     

    I og med at du inngikk en avtale med NetCom før vilkårene ble endret mener jeg at du har rett på å få fri bruk av data inkludert i abonnementet ditt. Stå på, så går det kanskje :) Hvis ikke så er det 14 dagers ubetinget om det er over fjernsalg (telefon, nettbutikk).

     

    Fiske

  2. Hei folkens! Jeg har sendt inn min HTC One til verksted fire ganger nå.

     

    Problemet på telefonen har vært at skjermen har slått seg på under samtale slik at det blir lagt på, satt på høyttaler, samtaler kuttes, flymodus går på o.l.

     

    Første service ble ikke feilen avdekket, telefon ble formattert og de understreket at "dette regnes ikke som en reparasjon, men er kun for å gi beste mulige brukeropplevelse."

    - Overraskende nok fungerte ikke nullstillingen av programvaren på telefonen, problemet vedvarte.

     

     

    Andre gangen ble telefonen sendt inn til verkstedet ble telefonen videresendt og reparert ved eksternt verksted i Polen.

    - Denne gangen fungerte telefonen, men det var en kosmetisk feil på den som jeg ikke ønsket å leve med.

    Tredje gangen ble telefonen swappet hos verkstedet og jeg fikk tilbake en flunkende ny mobil.

    - Problemet var bare at denne hadde samme feil som den første.

     

    Fjerde gangen telefonen ble sendt inn avdekket verkstedet ingen feil, nok en gang. Jeg har purret verkstedet og gitt eksempler på hvordan man kan fremprovosere feilen, uten hell.

     

    Jeg mottar telefonen i dag. Jeg er forholdsvis sikker på at problemet ikke er rettet. Er det rettet så er det ok. Men om det ikke er det så ønsker jeg å heve kjøpet og skaffe meg en annen type mobil.

     

    Så da er spørsmålet følgende: Om telefonen er inne for reparasjon og feilen ikke avdekkes første gang, men avdekkes andre gang; er det da verkstedet/HTC som står til ansvar for dette? Om de er kranglete, hvilke tiltak kan jeg ta som forbruker?

     

    Jeg har lagt ved alle serviceordrene

     

    Fiske

    Ordre 1.pdf

    Ordre 2.pdf

    Ordre 3 (2).pdf

    Ordre 4.pdf

  3. Er det noen som opplever å ha svært høy lyd på samtalevolumet selv om volumet er stilt helt ned? Synes det kommer og går litt uten at jeg helt vet hva årsaken er.

     

    Ganske sikker på at det er en bug i programvaren. Jeg bruker et par hodetelefoner som jeg ofte ringer med. Når jeg ikke husker på å stille volumet under den første samtalen etter jeg plugger i så ryker ørene mine på summetonen :-P Det fungerer å stille volumet opp et hakk og så ned. Håper det hjelper.

  4. Jeg har skaffet meg en støpejernsgryte som fra Høyang Polaris uten noe belegg. Den fungerer kjempebra, ting fester seg ikke og den virker veldig robust. Men noen ganger så kan den gi en veldig metallisk smak på maten. Nå har jeg tenkt til å prøve å lage et brød i den som beskrevet her:

    http://spisdrikklev.blogspot.no/2012/11/brd-i-jerngryte-knasende-lykke.html

     

    Jeg ønsker ikke at denne metalliske smaken skal havne i brødet mitt.

    Er det noen tips, annet enn å kjøpe en belegg?

  5. Hei! Jeg har nå vært i et forhold i ca ett år. Ting har tidvis gått litt røft for seg, jeg har vært litt frem og tilbake. Samme har kjæresten min.

    Men det har dukket opp et problem det siste halvåret. Noen ganger når vi diskuterer, og det munner ut i krangel. Så hender det seg at kjæresten min slår meg, lugger og sparker. Jeg har etterhvert fått et litt anstrengt forhold til når hun nærmer seg meg mens hun er sint. Jeg får det rykket i kroppen som en får når en er på defensiven og ønsker å beskytte seg.

    Jeg snakker ikke om dette her med venner. Det er så vanskelig å få det ut, i det hele tatt snakke om det. Eneste jeg får som tilbakemelding er type: "Gå fra henne" om det er hva jeg burde gjøre vet jeg ikke.

    Ihvertfall. Dette her er vanskelig for meg, jeg har vokst opp med ganske dårlig selvtillit og har et veldig anstrengt forhold til å være alene, jeg er litt redd for det om jeg kan si det sånn. Jeg er redd for at dette kanskje styrer meg og gjør at jeg blir i noe jeg ikke burde være i. Eller om jeg gjør ting så feil at jeg fortjener å bli slått, sparket eller lugget?

    Det her blir et litt merkelig innlegg. For er det rart at den eneste gangen jeg virkelig "føler" noe er når jeg er ordentlig lei meg, eller ordentlig sint? Jeg har et veldig "flatt" følelsesliv i dagliglivet. Noen dager kan jeg føle meg bra, men jeg har alltid i bakhodet hva som kan gå galt, eller hva jeg gjør galt slik at jeg aldri legger meg og føler meg 100% bra.

    Kan det være at forholdet jeg er i fungerer som et emosjonelt anker for meg? At den eneste følelsen jeg klarer å håndtere/forholde meg til er skam eller sorg? Det føles kanskje sånn for meg noen ganger. Jeg er så usikker...

  6. Her om dagen var det en fest der venninna til kjæresten min var utro mot typen sin. Alt greit der tenker jeg, men så fortalte kjæresten min at om typen hennes fikk vite det så ville hun ta skylda. Jeg sa med en gang at det var helt uaktuelt fordi det ville gå utover meg og henne i andres øyne.

     

    Det er vel ikke feil av meg å reagere på noe sånt? Jeg syns at det var et oppriktig idiotisk forslag, når noen gjør noe dumt så er det deres egen feil og de får ta støyten selv.

  7. Hallo folkens!

     

    Jeg har vært sammen med ei jente fra 23 desember og har egentlig hatt det veldig fint med henne!

    Vi møttes og var sammen veldig mye i to måneder før vi bestemte oss for å gå inn i et forhold.

    Begge har slitt med sitt, hun har hatt en røff oppvekst vært i dårlige forhold og tidligere vært en kjæreste som for sin partner ikke var noe bra.

     

    Underveis mens vi ble bedre og bedre kjent med hverandre såret begge to hverandre flere ganger.

    Jeg unnlot å fortelle en del om jenter jeg har møtt tidligere fordi jeg visste hvordan det kom til å være om hun visste alt om alle. Vi bor i en mindre by der de fleste vet mye om hverandre, noe som førte til at hun fikk høre litt av hvert om meg av andre. I utgangspunktet var hun ikke interessert i å møte noen fra hjembyen men det endte opp annerledes siden vi ble et par. Underveis mens vi "drev på" så var jeg på en jobbsamling der jeg gjorde noe forferdelig dumt som jeg fortalte henne, jeg hadde sex med en kollega, noe som jeg angrer dypt på selv om vi i denne perioden ikke var sammen. Hun har prøvd å komme over dette, men jeg har gjort henne veldig sjalu, hun sier at hun ikke kan stole på meg lenger. For meg så er felles tillit veldig viktig så det sårer meg når hun føler at jeg ikke er til å stole på.

     

    Hun har hatt sine ting som jeg også har hengt meg opp i, hun har løyet om antallet personer hun har hatt sex med, holdt tilbake noe lignende om at hun har hatt sex med en annen person mens vi møttes og fortsatte å ha kontakt med han en god periode utover mens vi fortsatt ble kjent. Jeg respekterte dette i og med at jeg ikke hadde noen rett til å kontrollere henne eller sette noen særlige krav når vi ikke var kjærester.

     

    Grunnen til at vi ble sammen er egentlig ganske enkel, vi kommer veldig godt overens, vi har en veldig lik bakgrunn med partnere som har såret oss og gjort oss vondt. Mitt problem har hovedsaklig vært at jeg har investert veldig mye tid og energi i forhold og relasjoner som jeg så at aldri kom til å fungere, grunnen til at jeg gjorde dette var at jeg i perioder er livredd for å være ensom.

    Så alt jeg trodde jeg ønsket meg var en kjæreste som var like glad i meg som jeg er i henne, nå har jeg det og er forvirret. I perioder så kan alt hun sier være feil for meg, jeg henger meg opp i hver minste ting og blir lei meg bare hun sier ett ord feil. Dette er forferdelig slitsomt for meg.

     

    Alt er jo så klart ikke negativt, vi har hatt noen veldig fine stunder sammen. Hun skrev et brev til meg og lagde et fantastisk kort til meg der hun fortalte hva hun følte om meg. Jeg har gjort en del lignende og det er de stundende jeg tenker på, der jeg føler at jeg kan slappe av og bare MÅ holde rundt henne og fortelle hvor glad jeg er i henne. Jeg tenker at følelsene fortsatt er der, men i perioder så føler jeg ingen ting, som i går så følte jeg absolutt ingen ting. Alt som ble sagt var feil, både fra meg og henne og jeg sa at jeg var usikker på hvor forholdet vårt er på vei.

     

     

    Er det noen andre her som har lignende opplevelser? Jeg er så usikker på hvordan jeg skal håndtere dette, det er så trist å tenke på at når jeg endelig har funnet ei jente jeg er veldig glad i og som jeg vil dele mange fine øyeblikk med, så forsvinner følelsene.

  8. Hadde jeg vært dama di ts så hadde det ikke vært sjans for forholdet overhodet. Utroskap er en dealbreaker og det kommer det alltid til å være. At du ble full er bare en dårlig unnskyldning. At du i tillegg har klart å være utro såpass tidlig i forholdet forteller meg at du egentlig ikke tar forholdet spesielt seriøst. Så nei, jeg ville ikke sett noen grunn til å fortsette et forhold med deg hvis du var min kjæreste.

     

    Det er ikke lett å få frem hvordan alt har vært mellom oss. Det er ikke lett å få frem hvem jeg er på et foruminnlegg. Men jeg forstår hva du tenker, det er helt forferdelig å få misbrukt sin egen tillit til andre på den måten.

     

    Jeg har vært i ett langt forhold som varte i to år, i det forholdet var jeg ikke utro en eneste gang, jeg passet alltid på å ikke gi kjæresten min grunn til å være sjalu. Men etter et par år hadde vi vokst fra hverandre og begge fant ut at det var like greit å gå fra hverandre uten noen sure miner.

     

    Det som skjedde med meg etter dette var at jeg ble veldig ensom og trengte nærhet hele tiden og min løsning ble sex. Jeg lærte meg å sjekke opp damer og gikk fra den lille søte gutten til et ludder uten følelser som ikke klarte å la andre slippe inn på seg. Det som skjedde når jeg først møtte "Mari" var at det tok tid for meg å kunne slippe henne innpå meg, hun er en utrolig bra jente og det som har gjort meg så glad med henne er at hun har forandret meg. Jeg er for første gang på tre år skikkelig forelsket. Det er akkurat derfor jeg følte at jeg måtte si det til henne, jeg kunne latt vær og alt hadde vært bra men jeg klarte det bare ikke. Jeg tror ikke jeg kommer til å gi opp med det første, for jeg vet at både jeg og henne er veldig glad i hverandre. Men det jeg har gjort finnes det ingen unnskyldning for, ja jeg var full og jeg sa det til henne men samtidig sa jeg også at det er ingen unnskyldning for hva jeg gjorde.

  9. Jeg har vært sammen med ei jente i tre uker nå, vi har hengt sammen hver dag omtrent i tre måneder. Ting har vært kjempefint, alt inntil i går hvor ting forandret seg. For jeg hadde en hemmelighet som jeg hadde holdt lenge som jeg måtte få ut.

     

    2,5 mnd siden

    Det som skjedde var. Jeg og jenta hadde vært med hverandre noen dager og hygget oss. Men jeg har vært såret i forhold før, jeg har vært redd for forpliktelser, jeg syns det er vanskelig å i det hele tatt føle noe for en person. Når jeg var på jobbseminar en helg så ble jeg ut på kvelden veldig full og hadde sex med ei annen jente. Jeg angrer noe så sykt og inderlig på at jeg gjorde det, bortsett fra det som skjedde den ene gangen der har ikke jeg hatt kontakt med noen andre jenter omtrent. Bare fordi at jeg ville at jenta mi kunne stole på meg.

     

    Men i går så måtte jeg fortelle henne det, jeg visste at det kom til å gjøre mer skade enn godt, men jeg bare måtte gjøre det. Jeg syns ikke hun fortjener noen som lyver for henne, jeg har ødelagt selvbilde hennes. Hun snakker så vidt med meg, og jeg gråt i timesvis denne morgenen.

     

    Så det jeg lurer på er om det er noe håp? Hun sier at hun vil ikke at jeg skal ringe henne, sende henne meldinger eller snakke til henne. Men ønsker hun kanskje innerst inne at jeg skal bevise at jeg ikke gir opp? Prøve å bevise at det bare er henne som er viktig for meg?

     

    Jeg hater virkelig den situasjonen her, mest hater jeg det jeg gjorde i et svakt øyeblikk.

  10. Hva er det jeg sliter med og hvorfor?

     

    Sjalusi, dårlig samvittighet, usikkerhet.

     

    Hvorfor har jeg disse tre følelsene i kroppen min, de kommer ikke alltid frem men de ligger alltid latent i kroppen min og blir plutselig trigget av små bagateller. Nå har jeg møtt ei jente som er helt fantastisk for meg, i løpet av bare to måneder kjennes det som vi har kjent hverandre lenge, vi snakker om følelser, sorg og våre egne problemer. Både jeg og henne tør å ta opp hva vi føler med hverandre og det er utrolig godt å kunne gjøre med en person.

     

    I de siste ukene har jeg slitt veldig med mine egne følelser, disse kommer fram i form av sjalusi og sorg. To veldig ødeleggende faktorer for meg, jeg bestemte meg i går for å være helt ærlig om hva jeg kjente i min kropp til hun jeg var glad i. Det kom ikke mye positivt ut av det, men det var på en måte godt å få steamet ut alt som har bygd seg opp inni meg over perioden jeg har blitt kjent med henne.

     

    Jeg vet ikke om det er noen av dere som kjenner dere igjen, å sitte med en følelse av at noe alltid er galt i et forhold, du tenker på en person så blir du glad men samtidig kjenner du på din egen frykt for å miste det som er deg så nært. Det er denne følelsen som ligger dypt inni meg etter tidligere forhold der jeg har blitt skuffet og såret. I disse forholdene hadde jeg endelig begynt å bli veldig glad i vedkommende og startet å slappe av, men plutselig fant jeg ut at jeg ikke hadde noen grunn til å stole på den som hadde kommet så nært på meg. Og det er her jeg tror problemene mine ligger, i hva som har skjedd med meg før. Jeg har vært “singel” over en to års periode der har møtt veldig mange forskjellige jenter og tatt utgangspunkt i at dette skulle ikke fungere, slik var jeg destruktiv i alle forhold jeg har prøvd å opprette. Det er som mange sier, at menn er redd for forpliktelser.

    Ja, jeg har vært redd for å forplikte meg, går det an å si at jeg har vært redd for å føle, å bry meg?

     

    Bare å skrive dette er vanskelig for meg, følelsene jeg sliter med tapper meg for energi. Jeg har prøvd å gå til psykolog over en liten periode men det har vært vanskelig å føle at jeg får noe ut av det. Grunnen til atj eg skriver nå, eller roper på hjelp kan en si er at om jeg ikke bedrer meg mot jenta jeg er blitt så veldig glad i så kommer jeg til å miste henne. Det er utrolig sårende å ha noen som du er glad i men som ikke stoler på deg. For jeg stoler egentlig på henne, men jeg har alikevel de negative suget i magen min hver dag, hele dagen om at noe er galt. Det er veldig slitsomt å bære på.

     

    Det er noen tiltak jeg ønsker å gjøre for å bedre min egen situasjon:

     

    - Starte å trene igjen

    Trening gir meg en følelse av velvære, økt selvtillit og gjør meg bedre i stand til å takle sjalusi problemene mine.

     

    - Begynne å spise riktig, og regelmessig

    Dette er løsning på tilsvarende problem som er med trening, jeg har for lite energi. Når jeg blir forferdelig sulten så har jeg lett for å ty til alt for enkle løsninger som fører til at jeg får en berg og dalbane av et energinivå. Dette i seg selv kan gjøre hverdagen min vanskeligere.

     

    - Lære å sette pris på meg selv og hvem jeg er.

    For meg er denne vanskeligst, ingen slike ting kommer gratis. Det er et hinder jeg må komme over ved meg selv for meg så er det veldig vanskelig å i det hele tatt tenke at jeg er bra nok for den personen jeg er sammen med. Men om jeg faktisk får til å sette pris på meg selv så er jeg nesten sikker på at jeg kan være bedre med andre.

     

    - Fortsette hos psykologen min

    Psykologen min er flink til å utfordre meg noen ganger. Men denne gangen tenker jeg å utfordre han, jeg trenger fremgang, å komme meg videre fra gropa jeg har levd nede i de siste årene.

     

    I tre av fire punkt er det jeg som må ta tak i meg selv og løse hva som er mine problemer. Det siste punktet er der for å ha en person som ser mer nøytralt på hva som skjer med meg. Denne personen vil ikke dømme meg for hva jeg har gjort eller hvem jeg var. For meg er kanskje det å sette pris på seg selv, trene og spise riktig et og samme punkt.

    Er det riktig å si at sjalusi har mye vanskeligere for å treffe en person som har lært seg å sette pris på seg selv, vite at en selv er bra nok for den en er med?

     

    Jeg vet ikke hva jeg forventer av svar på dette innlegget, det jeg trengte var å komme ut med følelsene som hoper seg opp i hodet mitt. Om noen har noe å si, noen råd å komme med så tar jeg gledelig i mot.

  11. Hallo folkens!

     

    Jeg satt i går og lekte litt med Virtual Proen min og fant ut av en liten ting, jeg slet veldig med å få til en del av bragdene en kan låse opp på nettet eller på verdensklasse vanskelighet.

     

    Derfor bestemte jeg meg for å sjekke litt av de forskjellige innstillingene en kan sette opp før kampene.

     

    En kan gå til avspark - velge laget til din virtual pro - sett på legendarisk vanskelighetsgrad - deretter går du inn og justerer ned løpehastighet, pressrate, feilpasninsgsrate ++ på det CPU styrte laget slik at de oppfører seg som idioter.

     

    Du kan også sette opp slik at alle på ditt lag blir supermenn som aldri bommer på skudd og i tilleg så kan du redusere nivået på keeperen til motstanderen slik at han blir "bittelitt" treig i svingene :-)

     

    På en kveld nå så har jeg låst opp alle langdistanseskudd prestasjonene på tre kamper med ti minuttersomganger :-D

  12. En ting som det står lite om i slike artikler er faktisk hva kunder ønsker. Det er ikke alle som har råd til å betale en ny telefon til 5000 kroner med en gang og ønsker derfor å få telefonen subsidiert fra en operatør mot bindingstid.

     

    Det er også andre faktorer som spiller inn på hvorfor kunder nettopp velger å kjøpe telefon i en forhandler, å få en telefon over disk få hjelp til å sette den opp og ta den med hjem med en gang.

     

    Om en regner på hva en telefon faktisk koster for kunde gitt at abonnementet faktisk passer forbruket til kunden:

     

    HTC Sensation - rimeligste pris på nettet: 4205,- + frakt. (1)

    HTC Sensation - med Fastpris Large hos NetCom: 299,- gratis frakt, eller samme pris i NetCom sine utsalgsteder. (2)

     

    Fastpris Large er et abonnement med 1200 ringeminutt, 600 sms, 1200 mb data med en månedspris på 389.

    Når en kjøper en telefon med dette abonnementet så påløper en telefonavgift på 200 kroner ekstra i måneden.

     

    En kort avregning: Salgspris - 299 + 200*12 = 2699

    Dette er er summen kunden betaler for telefonen i løpet av tolv måneder, gitt at kunden holder seg innenfor forbruket så plusser jeg på 90 kroner som tilsvarer den lavere månedsprisen til Chess og OneCall.

     

    Salgspris - 299 + 290*12 = 3779,- ikke medregnet forbruk.

     

    Nærmeste abonnement er til sammenligning OneCall Full Pakke (3) eller Chess OnFire (4)

    Begge disse abonnementene gir 1000 ekstra MMS, men er de nærmeste som kan sammenlignes.

     

    Både NetCom og Telenor tilbyr Trådløs Familie (5) og Fri Familie (6) som gjør all kommunikasjon mellom medlemmene i disse helt gratis.

     

    Når jeg leser artikler som "ikke stol på selgeren" (7) og denne som jeg kommenterer på nå blir jeg litt oppgitt, jeg selv som selger for NetCom føler at det ikke er en helt korrekt fremstilling av hva kunder faktisk selv ønsker og hva som lønner seg for hver enkelt.

     

    1* http://www.prisjakt.no/product.php?p=868227

    2* https://shop.netcom.no/mobil/htc/sensation

    3* http://www.onecall.no/abonnement/fullpakke.php

    4* https://www.chess.no/abonnement/chesson-fire/chesson-fire/

    5* https://netcom.no/tjeneste/tradlos-familie

    6* http://www.telenor.no/privat/mobil/mobiltjenester/frifamilie/

    7* http://www.mobilen.no/artikler/-_ikke_stol_paa_mobilselgeren/87281

×
×
  • Opprett ny...