Gå til innhold

amin1710

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av amin1710

  1. Kabinettet du har der har jo ir-recevier:

    "Windows MCE & VISTA® compatible IR receiver included for use with remote control"

    Hovedkortet trenger ikke noen egen ir-receiver utover dette.

     

    Følger det med fjernkontroll for kabinettet? Så ikke noe om dette på forskjellige nettbutikker.

     

    Tror ikke du kjønte helt hva jeg mente, eller så er det ikke jeg som skjønner helt hvordan jeg skal styre med fjernkontroll. Jeg mente at selve hovedkortet har ingen pins for ir-reciveren for å tolke signalene. Jeg tenker at den må jo si til pcen på en eller annen måte at fjernkortrollen prøver å gi commands.

  2. Etter å ha tuklet med dette lenge nå har jeg kommet til ett oppsett jeg er fornøyd med, men jeg lurer på en ting som jeg syns er litt rart siden det hovedkortet som jeg ser på det ment til htpc oppsett, men jeg finner ikke noe om ir reciver. Så jeg lurer på om hva dere synes jeg burde kjøpe kabinettet jeg har i hanlevogna, hvis hovedkortet ikke har ir reciver er det egenlig ikke noe vits i å kjøpe kabinettet.

  3. Jeg skal kjøpe høyttaler system til et lite hybel/rom, skal bruke systemet mot xbox 360 og htpc med min 32 tommer flatskjerm, men jeg trenger lyd. Jeg klarer ikke å bestemme meg hva jeg skal gå for. Jeg har sett på Logitech Z-5500og JVC TH-L1. Begge virker å være gode systemer, men har lest at begge har svakheter når man skrur opp volumet. Hvis noen har noe erfaring rundt JVCen kan dere poste deres meninger. Kom med meninger og erfaringer rundt begge systemene. Dersom dere kommer på ett annet system for samme pris kan dere anbefale det.

     

    Takk..

  4. hehe...du har jo nesten rappet mitt forslag til stuepc jo :)

     

    Dette har jeg tenkt å kjøpe:

    - Antec NSK2480

    - AMD ATHLON64 DUAL-CORE 4850E (2.5GHZ) - kommer snart i butikken og denne bruker mindre strøm (får da en mer stille pc)

    - Gigabyte GA-MA78GM-S2H

    - Kingston ValueRAM DDR2-800 1GB (2x512)

    - Kingston ValueRAM DDR2-800 2GB (2x1024)

    - Samsung Spinpoint F1 750 GB

    - Sapphire Radeon HD 3450 512 MB - ikke nødvendig med skjermkort, men med dette billige skjermkortet kan man kan sette opp hybrid-crossfire. Dette gir en del bedre ytelse (kjekt hvis man vil spille litt også)

     

    Pris ca 3600.

     

    Jeg har allerede kjøpt inn en sølv-grå dvd brenner som bør passe til det kabinettet. I mitt oppsett med de strømsparende komponentene, så bør 380 watt holde i massevis. Jeg har også droppet å kjøpe ekstra vifte fordi jeg tror at med de delene jeg skal bruke, så blir det stille. Hvis ikke så får man heller kjøpe vifte senere :)

     

    Kjekt å vite at det kommer en ny CPU som bruker mindre strøm, bytter til denne. Ser at du har satt opp 4 brikker med ram delt utover 3gig hvorfor gjør du dette? Lurer også på om lyden følger hvis man bruker hdmi på dette hovedkortet?

  5. Hei, skal bygge min første HTPC, vil høre hva dere syns om den. Den skal primært brukes til å streame HD. Jeg er litt usikker om det er vits i investere i en Blu-ray brenner\leser.Også er jeg ikke helt sikker på hvilken dvd-brenner jeg skal legge til, er ikke sikker hva slags farge fronten av kabinettet har. Valgte det hovedkortet siden jeg skal koble med hdmi og trenger esata for ekstern harddisk. Også lurer jeg på om 380 watt holder?

  6. Jeg har tenkt å kjøpe meg en ny TV iløpet av uka kun til xbox360(spilliing og film/serie titting. Jeg sitter igjen med to Tver og klarer ikke å bestemme meg, HANNspree XV32 eller Tatung V32MCHK jeg lurte på hva folka her har noe å si om disse tvene. Jeg meninga er å bruke den over vga kabel itileg koble annlegg til tven. Dersom dere mener begge disse tvene er dårlige kan dere anbefale en annen tv men den skal ikke koste mer enn 5000.

  7. Jeg skal kjøpe en eller annen form for skjerm til xbox360 og filmtitting. Men jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal kjøpe, valget står mellom en 24" pc skjerm og en 32" hd-klar skjerm. Slik jeg har forstått kan jeg få full hd på pc skjermen men den mangler 1:1 pixel mapping, men har lest at dette er ikke et stort problem med denne skjermen. Når det gjelder hdtv er jeg ikke sikker på hvilken som egner seg best til det jeg trenger tv til. De jeg har sett på er:

     

    Mirai DTL-632E500

    Tatung V32MCGI

    Tatung V32MCAK-E01

     

    Dersom jeg sammenlikner alle tvene kommer Miraien best ut, men det står så lite om den, finner ingen tester, dersom noen har den kan dere dele deres erfaringer. Men det store spørsmålet er hva skal jeg velge hdtv eller pc skjerm? Takk på forhånd for alle innspill.

  8. Hei!

     

    Boxed-kjøleren til cpu er da stille nok så lenge pcen ikke blir overklokket.

     

    Ellers ser det bra ut.

     

    Hilsen,

    efikkan.

    7064996[/snapback]

     

    Det var ett av kravene det og, for læreren mente at har ærfaring av de box kjølerne er brøkete.

     

    Er det noen som kan dele deres erfaringer om harddisken?

  9. Hei IT-klassen min på skolen har gitt oss gruppe oppgave til å bygge pcer til verdi for opp til 7500 med frakt og jeg satte sammen denne pcen, lurte på hva dere syntes om den? Er det noe jeg kunne forandret på? Pcen skal være rask og veldig stillegående. Og jeg tenkte å bestille alt fra ett sted. Og det er ett av kravene er å kjøpe det nettverkskortet så jeg vil ikke høre noen kommentarer om det.

  10. Du må betale moms (+25%) ved mindre du klarer å overbevise selger at han skal sende det til deg som en personlig gave (merket med pris under 1000NOK). Ekstra avgifter tror jeg ikke det er på slikt utstyr utover momsen.

     

    5443771[/snapback]

     

    På den første aukjsonen sender han som gave, men en ipod video vil koste alltid mer enn 1000, betyr det at jeg må betale toll?

     

    Og vet noen om noen sted der man får kjøpt ipod video billig isåfall billigere enn på apple.no?

    -amin0563

×
×
  • Opprett ny...