Gå til innhold

Corvwyn

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Corvwyn

  1. Er veldig sikker på at de som har spilt Planescape : Torment vil like dette spillet. Settingen (Numenera/The Ninth World) er absolutt i stilen til Planescape, dvs. ganske out there.

     

    Akkurat som P:T, så er dette ikke et spill for de som ikke liker å lese mye tekst. Historien og karakterene er veldig godt skrevet, og man har lyst til å grave videre for å se hva som skjer.

     

    Disclaimer: Foreløpig har jeg spilt 2-3 timer, så jeg er fortsatt i et av de første områdene, men så langt så er jeg veldig fornøyd. 10/10 så langt for min del, og like bra som Planescape :Torment. Jeg har ikke vært i noen kamper enda, siden jeg greide å snakke meg vekk fra slåssing.

    • Liker 1
  2. Åssen er tyranny og pillars of eternity sammenlignet med Planescape torment.

     

    Planescape: Torment er forresten favorittspillet mitt. Jeg ville vel heller sammenlignet Pillars of Eternity med Baldur's Gate (det er jo en slags spirituell oppfølger). Det er ikke like "crazy" som Planescape Torment, men ellers er det jo en del likheter. Combat-systemet er mye bedre her.

     

    Historiemessig så er det satset en god del på historien om verden, som man finner ut etterhvert som man kommer videre i historien. Synes også en del av NPC-ene er godt laget med tanke på bakgrunnshistorie osv.

  3.  

    Et problem jeg hadde med Acer X34 (3 stk. faktisk) før jeg byttet den var bl.a. at det var alt for mye back light bleed i alle kanter. Har du lagt merke til noe i mørkere scener?

    Sikker på at det ikkje var IPS glow da? :)

     

    http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_predator_x34.htm

     

    Har du fått en du er fornøyd med nå?

     

    Har selv såvidt bleed/glow oppe i venstre hjørne. Ser det kun ved helt sort skjerm. Så godt som umulig å se det ellers. Får også 100hz uten problemer, så jeg er strålende fornøyd med min x34.

    Det var absolutt blb ja. Uansett hvor mye jeg beveget på hodet, så var det fortsatt der.

     

    Jeg ga opp. Den tredje skjermen overklokket bare til 95 Hz og hadde litt coil wine (svak summe/pipelyd med mye hvitt på skjermen). Den hadde også scan lines, men usikker på om pg348q har

     

    Hadde jeg fått en uten så mye blb, og scan lines så hadde jeg beholdt den lett! Fantastisk skjerm ellers.

  4. Enig med Zealuu her. Tviler på at Interplay (Caen) har noe særlig sjanse til å gjøre noe bra med Fallout. Mesteparten av talentene er i Obsidian, hvis de bare kunne utgi spill uten så mye bugs...

     

    Foretrekker absolutt Fallout New Vegas fremfor Fallout 3, mye pga historien som Obsidian lagde. For de som ikke har villet prøve så vil jeg anbefale det, de fleste bugs er fikset nå.

     

    Vet ikke helt hva jeg skal si til utsagnet at Bethesda gjorde fallout til bra spill... Fallout 3 kan ikke engang sammenlignes med 1 og 2 i mine øyne. Må si at spillet mistet mye av taktikken etter det ble real-time, noe som gjorde fallout serien ekstra bra for meg.

  5. Og der forsvant kvaliteten de påsto de var i gang med å forbedre... Nå blir det bare oppfølgere og expansions igjen uten å nødvendigvis tenke nytt.

     

    Jeg som hadde begynt å få litt bedre forhold til EA. So much for that. Fucker de opp Bioware så skal jeg personlig dra bort og halshugge Riccitiello.

  6. lurer på om funcom noen gang har tenkt å gjøre seg skikkelig ferdig med noen av spillene sine før de begynner på no nytt..

     

    Nå har funcom en god del ansatte forskjellige steder i verden, så de har ikke problemer med å gjøre flere prosjekter samtidig.

     

    Jeg har vært en stor fan av funcom lenge, men som Athidi nevner så har de permitert en god del og flytter litt til Canada. Hvis de flytter alt for mye så synes jeg nok også at de bør kuttes litt i bistanden funcom får.

     

    Kapitler til Lengste reisen er satt på vent en stund, så hvorfor de fikk penger til det i 2007 vet jeg ikke. Tviler på at vi vil se noe til de før 2011-2012. Ragnar Tørnkvist (Han som skriver storyen til Lengste reisen/Secret world) er sannsynligvis for opptatt med The Secret World til å kunne gjøre det før da.

  7. Har også spillt alle gothicspillene, selv om treern var litt svakere enn de andre. Har vel spillt spillet i 15+ timer nå, men utforsker absolutt alt og gjør så mange quests som mulig. Kunne vel egentlig ha kommet litt lenger i spillet hvis jeg ikke gjorde det.

     

    Skjønner forsåvidt litt Bytex. For de som ikke er vant til risen/gothics noe old school holdning så kan det virke litt merkelig og vanskelig. Det er ikke som f.eks. oblivion som leier spillerne i hendene. Tror egentlig ikke de "strutsene" respawnet, de løp vel antageligvis bare en annen vei. Saving og Loading er en ting man bare må bli litt vant til i begynnelsen av risen/gothic. Det er en farlig verden.

  8. Hvis Atari er inne i bildet så må det bli Obisidian som skal lage det, og det må jo bare bli bra. Hvordan man skal bygge videre på Baldur's Gate er jeg usikker på. Holder det ikke med såkalte "spirituelle" etterfølgere som Dragon Age? Vel, hvis de har en god grunn til å bruke Baldur's Gate navnet så skal jeg ikke klage.

     

    De som nevner at de siste spillene i Baldur's Gate serien var Dark Alliance 1&2. Blasfemi! Tror kanskje vi skal holde oss litt mer seriøse her enn å påstå det :p

  9. Ifølge artikler på den offisielle AoC sida så ser jeg ganske spesifikke grunner til utsettelsene som har kommet, som også Myagos sa. Det hadde jo hjulpet om jeg fikk en plass i betaen da :p

     

    Er jo egentlig bare å se på den nye enginedemoen for å se at grafikken er ganske så bra. Ser egentlig fortsatt like frem til dette spillet enn tidligere, kanskje mer faktisk. Kan ikke se at det egentlig er noen av hovedfunksjonene som er kuttet til launch. Ifølge reviews så ser det ut som combatsystemet har blitt forbedret i utsettelsen august->mars. Som de merket (ifølge sånn jeg forsto det) så passer ikke mortal combat/street fighter combosystem veldig bra i mmorpger.

     

    Som en ihuga Conan og mmorpg fan så ser jeg veldig fram til dette spillet. Funcom har ikke skuffet med noen av sine spill tidligere, så tviler på at de har tenkt å begynne nå.

×
×
  • Opprett ny...