Gå til innhold

Rabagast1

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rabagast1

  1. Problemet til det som blir sagt av mange, og til det trådstarter spør om er følgende:

    Hvorvidt man havner i Himmelen, Helvete, blir en frosk, eller kommer til Nirvana avhenger vel hvilken type guddom man tilber.

    Nå er det jo også slik at katolske kristne har fått et lite smutthull i pavens idioti. Paven selv gikk ut i media og fortalte at de hadde fraskrevet helvete fra kristendommen, altså: Katolske kristne hadde ikke lengre et helvete å forholde seg til. Ganske grei avtale det :)

     

    Også det at hvis man først skulle komme til himmelen tror jeg at man blir såpass overveldet at sine falne kompiser i helvete er vel ikke de man tenker mest på. Skulle man likevel tenke på dem vil jeg tro at man kanskje tar skikkelse i en engel, som får tusle fritt rundt og redde andre tapte sjeler? (Jeg har sett mye En engel i blant oss :D )

     

    Nå er det jo også slik at bibelen foreskriver mange handlinger den vestlige kristne kirke, særlig den katolske, fordømmer nedenom og hjem, deriblant nevnte steining. Disse handlingene er forøvrig foreskrevet i andre hellige skrifter, derav Koranen og dens følgelover Sharia. Dette er RELIGIØSE lover som fordømmes av den kristne kirke. Er det slik at alle som ikke har den katolske paven som høyeste Guds stedfortreder på jord havner i helvete for å bryte det helligste bud? Siden den katolske og den protestantiske kirken til stadighet er i strid med hverandre, og det er paven som rager høyest, tenker jeg meg at de vinner, og dersom du er fiende med guds helligste er du vel strengt tatt guds fiende. Da kan vi jo slå fast at protestanter kan slutte å krangle om hvem som kommer til himmelen eller ikke, for alle skal til helvete.

     

    Nok om det :)

    Himmelen er en oppsamlingsplass som baserer seg på summen av dine handlinger på jord, ikke hvordan du føler deg i himmelen :)

  2. Dumt spørsmål kanskje, men er det mulig å gå opp som lærling som IKTDriftsfag  når man har gått VK2 Serviceelektronikk, og tatt VK1 IKT Driftsfag Eksamen som privatist? Noen som vet?

    8039488[/snapback]

     

     

    Når du har tatt VK1 IKT Driftsfag som privatist, og bestått har du i teorien tatt faget, og kan dermed gå opp som lærling da du har faget.. ;)

  3. Problemet med dette er følgende: Dersom vi forskyver dagen fra å starte 8 til å starte 12, vil dette medføre det samme som skjer i helger osv, vi legger oss seinere. Dette fører igjen til at man vil forflytte A-menneskers tidspunkt til å våkne til nærmere 12, mens B-mennesker vil bli de som våkner mellom 2 og 4.

     

    Tanken bak er genial, og på lik linje med kommunismen er det sikkert den perfekte måte... På papiret.

    I praksis vil det bli nøyaktig samme situasjon som vi har i dag, akkurat på grunn av at man bare forskyver hele døgnet, og så vil man si at "uff, jeg vil ikke opp klokka 11, vil ligge til 12, vi forskyver arbeidsdagen til 2... "

     

    Jeg skulle også helst sett at jeg fikk ligge lengre, men jeg vet at det medfører seinere leggetid(noe det i alle fall ville gjort hvis man skulle flyttet all aktivitet til å begynne 4 timer senere..)

×
×
  • Opprett ny...