Gå til innhold

Fogga

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fogga

  1. 20 minutes ago, Evil-Duck said:

    Ettersom all markedsføring AMD har gjort rundt 7000 serien CPUer er med EXPO så er jo dette relativt scummy oppførsel for å si det mildt... 

    Jeg klarer ikke se noe scummy med den meldingen. Den advarer, som jeg ser det, kun at å gå over brikkene sin expo tuning er å overklokke og kan være ødeleggende.

  2. Jeg hadde samme problem på mine dekodere for ett par uker siden. Start forfra, ukesarkiv osv virket ikke. Jeg tenkte også at det var noe med routern så jeg flytta dekoderene over på CD linja igjen uten at det virket. Men når jeg ringte CD så de at det var noe med T-WE oppsettet her, så hun sa hun skulle sende en "T-WE oppdatering" til dekoderene mine. Jeg fikk beskjed om å vente 15min for så å oppdatere kanallisten på dekoderene. Etter dette virket T-We som normalt igjen. Både på CD og Homenet linja.

  3. Hvordan står det til ellers i kommunen?

    Har en leilighet i Tromsdalen som det er plent umulig og få noe annet enn treg adsl (15mbit). Ingen tilbyr fiber eller noe annet, er det like håpløst andre steder enda?

    Det kommer vel helt an på hvor du bor i Tromsdalen. Jeg vet de skal begynne utbygging og oppkobling der i sommer. Jeg har en kompis innerst i Åsvegen som har skrevet kontrakt med Homenet.

  4. Jeg var i nesten samme situasjon som deg når jeg skulle få fiber inn. Jeg hadde ca 50 meter fra siste stolpe frem til huset, og det ville bli ganske dyrt å få gravd ned frem til eiendommen. Men det jeg gjorde var at jeg gikk til Bravida og fikk kjøpt meg en 8m stolpe jeg satt i ett hjørne av eiendommen. Stolper er ikke så dyrt. Jeg fikk vel en pris på ca 1300 på en 8m. Arbeidet med å få opp stolpen tok meg en ettermiddag, og jeg fikk inn fiber i luftstrekk uten noen merkostnad til installasjon enn det jeg skulle betale for installasjon. Jeg hadde også gjort klar festepunkt i huset der jeg ville ha fiberen inn, og de brukte vel en times tid på å henge opp fiberen inn til meg fra siste stolpe i gata via min stolpe.

    • Liker 2
  5. Har huseier CD i dag bør det ikke være umulig at du får ditt eget abbonnement fra dem. En kamerat av meg har det i utleiedelen sin da leieboer har sitt eget modem fra CD i kjelleren. Det går over samme kabel som resten i huset, så det eneste du skal trenge å gjøre er å bytte ut veggkontakten til en slik en for å få mediakontakten i toppen.

  6. Det kan jo ha noe med at du mangler signal på den ene  kanalen ut. En kamerat slet også med stabiliteten, til han også så at han hadde 0 signal på én kanal. Da det ble rettet opp har han ikke hatt problemer. Kundeservice hos CD var som alltid uten svar (bortsett fra at vi sender tekniker), så han ringte teknikeren som hadde vært hos han direkte og fikk det fikset.

  7. Under Notes på hk hos asus står det at slot'en du har problemer med deler lanes med M.2 slot'en. Og hvis begge brukes får de 4x hver, og kan kun kjøres i 8x hver for seg. Da spørs det om HK tror det står noe i M.2 slot'en siden 4. kortet kun kjører 4x.

     

    2. The PCIE_X8_4 slot shares bandwidth with M.2 x 4.
    40-LANE CPU: The PCIeX8_4 slot can only be used in x4 mode or lower when used simultaneously with the M.2 connector. If x8 mode is used, the two connectors will be mutually exclusive.

  8. Jeg tror ikke det er ett dns problem heller. For om jeg henger den routern som ikke virker bak en annen via wan porten, så virker den som normalt. Jeg har en mistanke om at det er noe med modemene som kommer med 70mb linja. Jeg har prøvd flere routere fra samme produsent, og det er bare siste revisjon av den ene som ikke virker på CD linja. På ventelo linja virker den også som normalt.

×
×
  • Opprett ny...