Gå til innhold

Zapped

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zapped

  1. http://www.multicom.no/business/Arya-MS-1772-Ultra-thin-17e3-Full-HD-Matte-Intel-Core-i7-4700HQe-8GBe-128GB-SSD-750GB-7200rpm-HDDe-GeForce-GTX-870Me-Uten-operativsysteme-21e8-mm-Multicom/cat-p/c/p10628439

     

    Er med 870m, eneste som jeg kan finne i Norge med 800-series GPU. Er litt bekrymret om den kommer til å kjøre seg glovarm. Må sikkert bare skru ned klokken på den, og få noe under den så luft kommer under.

     

    Æsj, hadde håpet på 860M, tror 870M (100W TDP?) er for mye for en tynn laptop.

  2. Hvis man tar bilde fra samme ståsted med fullformat og crop, og begge har samme objektiv, så kommer man ikke "nærmere" det man tar bilde av med et crop-kamera?

    "Bonusen" man får med fullformat er vel at man kan velge å crop'e bildet ned til samme utsnitt som crop-kameraet og fremdeles beholde like mye detaljer som crop-kamera bildet har.

    Mulig jeg formulerer meg tungvinnt her, men er jeg helt på bærtur?

     

    edit: Med forbehold at fullformat kamera'et som regel har noe høyere oppløsning (MP)

  3. Montering av to elementer isobarisk betyr i praksis halvering av kassevolum.

     

    Dvs:

    hvis du har 1 stk. element og kassevolumet som trengs til det er 50 liter, trenger du bare 25L hvis du bruker 2 stk. elementer montert isobarisk.

     

    Anbefaler kun denne typen montering om du har lite plass, da du ender opp med samme følsomheten som ved bruk av 1 stk. element. Om forsterkeren som skal drive elementet/elementene tåler halvering av impedansen, så kan man få noen db mer med den isobariske løsningen.

  4. Annet enn å si at lyden er vesentlig redusert blir vanskelig, da jeg ikke har utstyr for å måle lydnivå eller ta opp lyd. Lydløst er det selvsagt ikke, men hvertfall til å leve med i forhold til før. Når det gjelder varme, så virker det ikke som xboxen blir noe varmere enn før. Dette har nok noe med at mesteparten av luften som kommer inn via 120mm viften blir tvunget til å gå gjennom konsollen før den slipper ut.

  5. He he, garanti og røde lys ja.... opplevde faktisk den 3 red lights of death før jeg bygde dette kabinettet, garantien fløy pent ut vinduet den gangen jeg byttet fronten på konsollen. dvs. jeg har en core konsoll, og måtte åpne litt for å få byttet eject knappen.

  6. Det var en gang...... i sommer at jeg ble så lei av bråket fra dvd-spilleren i min xbox 360 at jeg til slutt måtte gjøre noe. Jeg fikk rett og slett vondt i hodet av den evige støyen (spesielt i Hitman). Valget falt da på å bygge et kabinett i 12mm MDF.

     

    Kabinettet ble malt i alu/sølv-farge, fargen er jevnere enn det ser ut på bildet. Døren er laget i 15mm plexiglass.

    post-65854-1162121971_thumb.jpg

     

    Innsiden er trekt med isoleringsmatter som jeg hadde liggende. Hyllen som konsollen står på er av 10mm aluminium.

     

    post-65854-1162125276_thumb.jpg post-65854-1162127996_thumb.jpg

     

    På baksiden ser man luftinntaket med en Mist 120mm vifte og "eksos"-porten. Luften går i en liten labyrint med dempematter før den slipper ut av kabinettet.

    post-65854-1162122071_thumb.jpg

     

    Lyden fra dvdspilleren er nå betydlig redusert og jeg kan nå spille så mye jeg vil uten at ørene mine detter av. Beklager at det ikke er med byggebilder, var så ivrig på å bli ferdig, he he. Det er selvsagt rom for forbedringer på utseende, så det er ikke umulig at jeg lager et nytt kabinett en gang.

     

    EDIT: Som Fnix nevner, har selvsagt garantien gådd føyken når jeg gjorde modifiseringen på konsollen. Temperaturen inne i kabinettet holder seg 2-4 grader over rom temperatur

  7. Jeg bruker den router'n sammen med et Novatel Wireless Merlin U630 kort og en Sirio SLP-1.7÷2.5-11 antenne.

    http://www.sirioantenne.it/prodotti_wir.ph...06255311&idp=72

     

    Mine forløpige erfaringer er at routern kaster bort en god slump av den egentlige hastigheten som er tilgjengelig. Jeg har testet dette ved å laste ned en fil (50-60MB) når kortet er koblet direkte i laptopen og deretter den samme filen via routern (trådløst og via kabel).

    Med kortet direkte i laptopen var nedlastingshastigheten ca. 45 kilobyte/sekund, via router 20-25 kilobyte...... litt av en nedtur kan du si......

    Om dette er et issue som har med Novatel kortet og router'n å gjøre har jeg ikke fått testet

     

    Routern har nyeste firmware om noen skulle lure på det, autoconnect ser ut til å funke fint nå.

    Savner en skikkelig prosentskala på signalstyrke i routern, at det det bare står "Good" på signal strenght er litt diffust. I Mobilink (software'en til Novatel) har man hvertfall streker som på mobiltelefoner.

  8. 3com (3CRWE154A72) kortet mitt er nå åpnet og jeg lurer på hvor jeg skal lodde meg inn/kutte baner. Jeg har en vinklet RP-SMA kontakt som jeg vil bruke (ribbet fra et PCI TOPCOM kort.

    Det er forøvrig 2.4 GHz delen som skal moddes.

    Har en anelse om hvordan dette skal gjøres, da dette kortet ligner mistenkelig mye på topcom kortet til ArticOC, men jeg spør likevel for å være på den sikre siden.

    post-61-1112470874_thumb.jpg

  9. Har bestilt meg følgende utstyr:

     

    - 3com OfficeConnect Wireless 11a/b/g (3CRWE154A72) som har Atheros AR5002X chipset. Kortet skal moddes på 2,4GHz delen for bruk av følgende utstyr:

     

    - 500mW WLAN Booster

    - 7 dbi Omni antenne

     

    Har lastet ned Atheros Driver - Ver. 3.1.1.50 fra http://www.phoenixnetworks.net/atheros.php , regner med at den vil virke?

     

    kommer vel noen bilder her når jeg får åpnet 3com kortet. Satser på hjelp fra en av guru'ene her for å finne riktige loddepunkter :D

     

    Håper D-Link's DWL-AG660 og DWL-AG132 kommer til Norge snart

×
×
  • Opprett ny...