Gå til innhold

Barcos

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Barcos

  1. Har en Vaio SE og skjermen på den (1080p halv-matt) er noe av det bedre jeg har sett. Bedre enn Macbook Pro imo. Eneste minus her er at fargegjenngivingen ikke er helt 100%. True rød blir mer oransje. Jeg har ikke merket dette noe spesielt, men om du skal bruke mye photoshop kan dette bli et problem.

    Vet ikke om det er slik på CB modellen. Men du kan lese deg gjennom denne: http://forum.notebookreview.com/sony-owners-lounge-forum/565530-sony-vaio-cb-official-owners-thread.html

     

    Uansett anbefaler jeg Vaio. Meget fornøyd

  2. hadde også dette problemet med mitt 6630M på min Vaio. Den har en switch for å velge mellom Intel HD og AMD kortet, men etter å ha switchet 1000 ganger til ingen nytte så jeg svart på det. Jeg tror PC'en hadde låst seg til å bruke Intel HD. Er pokker ikke sikker på hva som skjedde, men her er det jeg gjorde:

     

    Deaktiverte Intel HD i enhetsbehandling.

    Booted opp i safemode.

    Aktviverte Intel.

    Rebooted.

     

    Da funket ting normalt igjen.. Sykt rare greier. Har ikke hatt noe problemer med det siden

  3. Ta en kikk på Vaio SA/SB 13-serien fra Sony. Etter hva du beskrev her virker det som et meget godt alternativ. Du kan konfigurere den slik det passer deg på Sony sine sider:

    http://www.sony.no/product/vn-s-series

     

    Sitter selv med SE 15-serien og er svært fornøyd!

     

    Bare les litt rundt om maskinen først. Den er ganske kraftig for størrelsen så hvordan den fungerer med varme/støy kan være greit og lese seg opp på.

  4. Har selv denne: http://www.microplex.no/product.aspx?pid=U...E&mcat=c175 med denne: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=100711 som vife. Fungerer utmerket! Idle temp på E6850 stock ligger på 20 grader. Men sjekk god for mål på kjøleren.

     

     

    Kabinett du bruker? Tenkte å gå for den jeg å ; )

     

    Har Lian Li PC6070BSCANDV2 (http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=43123)

    Og det gikk fint. Var bare i bredden på kabinettet det ble litt trang, men ikke noe problem :)

  5. Får flashbacks fra når Oblivion kom. Var ikke mange skjermkort da som kunne dra det på max. Men patcher, drivere og tweaks gjorde MYE for ytelsen. Håper bare det gjelder her også :)

    Den 40-50% i ytelse som Nvidia sier tar jeg med en klype salt. Denne lovede ytelsen for SLI har Nvidia lovt lenge, men har ikke akkurat sett at det er tilfelle i flere tester.

     

    Spillte demoen med alt på high bortsett fra AA, den var en ytelses-killer. Var godt spillbart men hadde sine stunder hvor det gikk litt tregere ja.

     

    C2D 6850 @ 3ghz

    8800 GTS 640mb

    2GB DDR2 8500

  6. Hallo. Har et ganske så irriterende problem med pc'en. Jeg fikk et gammelt skjermkort av en kammerat forleden (Asus geforce ti500) Gammelt men men.

    Jeg satte det i og instalerete drivere (først de driverne som lå på cd'en og deretter drivere fra nvidia, som jeg lasta ned på nvidia sia) Allt så ut til å funke bra, men nå i det siste har pc'en begynt å restarte seg selv og jobbe treigt. Windows sier at det er en device driver som ikke funker som den skal, men jeg vet ikke akkurat hva som er galt med den.

    Idag åpna jeg pc'en og skjermkortet var heftig varmt! Akkurat på den andre siden av vifta.

     

    Noen som vet hva som er feil?

     

    Btw, pcen er som følger:

     

    Acer 2,0 ghz

    Windows XP Pro

    512mb RAM

    Asus geforce3 ti500

×
×
  • Opprett ny...