Gå til innhold

assi4

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av assi4

  1. @ fjeddiu:

     

    Har du fått din Xbox du bestilte på Forus? Jeg bestilte også en på mandag, men har nå fått beskjed om at de ikke har noen dato på når de vil få den inn igjen.. Før de fjernet arcade versjonen fra nettsidene sine så jeg at de hadde fått inn på butikken på Tvedt senteret, så angrer på jeg ikke bestilte den der.. Fikk desverre ikke hente den der istedenfor pga det er en annen franchisetaker, mildt sagt irriterende.

     

    De selger forresten HD dvd'en til 99,- på Expert på Forus, mulig de gjør det andre steder også hvis noen er interessert. Sikkert mulig å få HD dvder til grei pris også siden selges ut nå, i tillegg til at Xbox 360 media remoten også følger med (som i seg selv er verd et på hundre)

  2. Min har firmware U900CVHD3 som er norsk. Men den er brandet av Telenor, og er låst..

     

    Noen som kjenner til en måte å åpne den på uten å ha en åpen norsk firmware tilgjengelig?

     

    Lengste jeg har kommet er siden her som forklarer navnet på fw jeg trenger, men jeg har ikke klart å finne noen enda.

     

    Jeg vet at på D600 ble det laget et verktøy for å skifte ordbøker i fw (har selv øst-europeisk fw med norsk ordbok), men har ikke sett noe slikt til U900 enda..

  3. Er det noen som kjenner noe til disse merkene? I og med at dollaren er så lav nå så ser jeg litt på spillere fra USA, men kjenner lite til disse merkene.

     

    Poenget er å bytte ut originalanlegget i en golf 4, men jeg har nå navigasjon som opptar to plasser. Den lille plastbiten som som jeg trenger for å sette inn vanlig anlegg i skal de ha 870,- for, noe som virker litt drøyt. Jeg tenkte derfor å kjøpe en spiller som opptar to plasser. En jeg f.eks kom over er denne:

    Nesa Vision

     

    Den blir gitt ut under to navn, også som

    Power Acoustik

     

    Så er det noen som kjenner til denne/disse spillerene? Er det forresten double DIN som er størrelsen i en golf 4?

     

    Edit: Virker som det kanskje bare er bildene som er like, tror Nesa versjonen har litt mer specs (bl.a. touchscreen)

  4. smalltowngangster: Høres svært bra ut det du sier, er egentlig en slik argumentasjon jeg har lett etter. Det jeg mener med et "bra" lydbilde er et som er så tro mot originalen som mulig, og ikke typisk "rånelyd".

     

    Grunnen til at jeg vil ha Bilradiospesialisten til å sette det opp er to-delt; det ene er at det vil ta meg uendelig lang tid å sette opp hvis jeg skal gjøre det selv (har ingen garasje tilgjengelig dessverre, så det er ikke like gøy med vestlandsklimaet..) i tillegg til at jeg sannsynligvis ikke vil få det til å se noe særlig bra ut uansett (skjuling av kabler o.l.). Det andre er selve koblingen opp mot batteriet o.l., det er noe jeg ikke har lyst å gjøre selv (har ødelagt min del av elektronikk med min drevne "hjemmesnekring, så er redd det er en trend jeg vil dra me meg inn i bilen :p)

     

    Jeg er enig med at det settet til cossiemk1 ser bra ut, men det passer ikke helt til mitt bruk.. Som sagt vil jeg ikke at anlegget går ut over bruken av bilen, slik at forsterker ikke skal stå i veien for noe og suben skal helst i en kasse som kan fjernes. Eneste alternativet slik jeg ser det er å ha to seperate forsterkere (pga størrelsen) og sette de på sideveggene i bagasjerommet. Den forsterkeren cossiemk1 linket til er rett og slett altfor stor for den lille golfen :p

  5. Hehe sporer godt av her.. :p Har selv hatt 5" fremme og 6x9 bak i en eldre golf, da følte jeg lydbilde ble "galt", dvs ganske forskjellig fremme og bak (både med tanke på volum og bass/diskant). Derfor jeg vil prøve å ha like høyttalere foran og bak, for å få et så likt lydbilde som mulig i hele bilen.

     

    Uansett skal oppsettet som sagt være så originalt som mulig, med det mener jeg at høyttalerene skal settes i de originale plassene (6,5" nede i alle dørene, diskanter oppe med vindusheis/frontvindu) og suben skal i kasse som kan tas ut hvis ønskelig og forsterker skal ikke "stå i veien" for noe.

    Derfor blir det nok uansett ikke 6x9 eller enkle suber.

  6. cossiemk1: Den dynabel forsterkeren du linket til virket svært bra, har du noe erfaring med den?

     

    Er det forresten noen som har erfaring med å sette anlegg i Golf IV? Lurer på hvor jeg skulle gjemt vekk en så stor forsterker, uten at den kommer i veien.. F.eks setter jeg den på seteveggen vil jeg ikke kunne legge ned setene, legger jeg den i hjulbrønnen vil jeg miste reservehjulet..

  7. Hehe det er jo sant at jeg ikke vil ha noe særlig igjen for høyttalere bak.. Burde kanskje tenke litt egoistisk der.. :p

     

    Men da vil jeg nok heller kjøpe noen gode fremme og bare legge klart bak slik at jeg har det klart hvis jeg ønsker å investere i det en annen gang. Men er JBL ikke noe særlig å satse på altså?

     

    Edit: Jeg vil helst ha anlegget seende ut så "originalt" som mulig, helst ikke synlig i det hele (slik jeg kan ta slå ned seter o.l. uten problemer). Derfor vil jeg helst ha suben i en kasse slik at den kan fjernes hvis ønskelig.

  8. Høres ut som det er samme meningene her, så skal vurdere å kutte høyttalerne bak. Kan også bare få dem til å trekke opp kablene til bakdørene uten å sette i noen høyttalere (i og med at det er samme pris så er det jo alltid greit å bare ha det liggende klart).

     

    Har Bilradiospesialisten noen høyttalere som anbefales, eller vil det svare seg for meg å kjøpe dem et annet sted og heller bare få Bilradiospesialisten til å utføre arbeidet?

  9. Okey, da bør jeg kanskje ihvertfall vurdere å bruke litt mer hvis høyttalerne bak og framme bør være like.. Jeg har uansett tenkt å sette høyttalere både bak og fremme fordi jeg vil ha Bilradiospesialisten til å montere det hele (for å få det til å se ordentlig ut), og siden det er samme pris uansett så kan jeg like greit få dem til å ta "hele bilen" når de først er igang. Så kan jeg evt koble ut de bak hvis jeg finner ut det blir bedre uten dem.

     

    I og med at det er Bilradiospesialisten som setter sammen anlegget, så vil jeg helst kjøpe alt gjennom dem (for å kunne prute). Har de noen høyttalere som er like bra som de du henviste til?

  10. Jeg har nettopp kjøpt en Golf IV som jeg skal sette et greit anlegg i, og har vært innom Bilradiospesialisten for å få satt opp et forslag. Jeg lurte derfor på om dere er enige i forslaget, evt ville forandret på noe? Målet er kvalitet foran styrke, kraftig bass er ikke et must. Hører mest på rock og punk.

     

    Oppsettet er som følger:

     

    Høyttalere foran - JBL GTO 6507C

    Høyttalere bak - JBL GTO 6537

    Forsterker sub - JBL GTO 2060

    Forsterker høyttalere - JBL GTO 4060

    Sub - JBL GTO 1260BR

     

    Ferdig installert skulle de ha totalt 9.500, det er med arbeid, kabler o.l.

    Det eneste jeg ser som kan forandres er at de samme høyttalerene som brukes foran kan også settes bak (for å få seperat diskant der også), vil det være noe særlig forskjell på det?

  11. Moen88: Jeg er fullt klar over 6101 er utgått, jeg mente mobiler ala den typen ;) Jeg sluttet i den jobben i juni, så jeg har ikke fått med meg det helt nyeste desverre. Poenget var bare at en billig nokia betyr enkelt og bra menysystem og kamskjell betyr store gode taster og skjerm. Så den 6125 du viste ville jeg også absolutt anbefalt :)

  12. Ville anbefalt nokia 6103/6101. Har solgt mobiler i halvannet år, og dette er de modellene det har gått klart mest av/kundene har vært mest fornøyd med til slik bruk. Her får du enkel meny, pluss du har kamskjell slik at både skjerm og taster er store. I tillegg er mobilene billige og fås med kontantkort.

     

    Litt dyrere nokia med klapp kan også anbefales, men da synker som regel brukervennligheten (pga flere menyvalg) samt batterikapasitet går ned og pris opp.

  13. Ser det på lyktene nå ja.. De gamle var todelt med blinklys i seperat hus, mens de nye er sammenhengende. Stemmer det at baklyktene også ble byttet, at de gamle var klare mens de nye er svarte? Litt vanskelig å se på bildene på finn.no, så greit å ha flere punkter å se etter :p

     

    Edit: Fant nettopp en '98 med mørke lykter, så det er visst ikke noe som ble endret på de nye modellene..

  14. Hei

     

    Lurte på et kjapt (og kanskje litt dumt :p ) spørsmål; er det mulig å sende ut to seperate lydkilder fra et lydkort? F.eks, som i mitt tilfelle, ha musikk i høyttalerene og chat i headsettet?

     

    Lydkortet mitt er integrert i hovedkortet (EPoX EP-9NPA+ Ultra) og er Realtek med 6.1. Slik jeg har det nå bruker headsettet i bakhøyttaler utgangen, slik jeg kan ha seperat kontroll over lyden. Det jeg derfor gjerne ville gjort var å kunne valgt bakhøyttalerene som egen lydutgang i programmer som f.eks. MSN o.l. På den måten kunne jeg spilt musikk i høyttalerene, og kunnet chattet i headsettet (bor i kollektiv, så vil gjerne ha det litt privat).

     

    Er dette noe som er mulig (helst uten å kjøpe et ekstra lydkort), evt hva må jeg gjøre?

     

    Håper noen kan hjelpe :w00t:

×
×
  • Opprett ny...