Gå til innhold

Ole_A

Medlemmer
  • Innlegg

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ole_A

  1. Har stadig sett t flere og flere velgere å benytte ett filformat jeg ikke skjønner dritten av når det gjelder åf få UnRar'et det.

     

    Ikke det at jeg nødvendigvis skjønner så mye, men har en filmappe med +- 80 filer som bare heter feks. " <FILNAVN>.001 " , " <FILNAVN>.002 " , " <FILNAVN>.003 " osv.

     

    Disse skal som sagt unrares til en stor fil, men de er jo ingen bestemt filtype.

     

    På filtype sår det: ".001 fil" ".002 fil" ".003 fil" osv.

     

    Så, hva skal jeg gjøre for å få unrar'a og samlet alle disse filene, til en stor fil?

  2. God aften godtfolk!

     

    Lenge siden jeg har vært innom her nå, så forgive me hvis jeg feilposter, men synes den passer best her.

     

    Har i lang tid tenkt på å videreutdanne meg til brannmann, og ble i dag gjort sikker på det jeg muligens frykter - man må ha plettfri vandel...

     

    Har seg sånn at for halvannet års tid siden fikk jeg og noen kompiser ett innfall, ett dumt sådan, om å fyre av noen pipebombs i ei nedlagt gruve, for å gjøre en lang historie kort, vi ble tatt av politiet for det, samt at de fant en softgun liggende i bilen min...

     

    Jeg ble kun bøtelagt for å ha soft gunen liggende i bilen min, dette gikk under en paragraf for ulovlig oppbevaring av våpen (!) på offentlig sted, men ble fortalt at om jeg betaler forelegget uten å klage på boten og lage straffesak ut av det, ville jeg ikke få det på rullebladet. Jeg er relativt ung ennå, så ønsker ikke å "ha noe på meg" og betaler boten.

     

    Ett halvt år senere blir jeg stoppet av UP på motorveien etter å ha kjørt for fort, og blir bøtelagt. Han spør om jeg tidligere har vært innblandet i noe, og da forteller jeg om denne soft gun episoden, men jeg sier til han at dette ikke skal stå på rullebladet mitt da jeg betalte boten uten å lage straffesak ut av det. Politimannen sier så at det vil komme på rullebladet mitt uansett.

     

    Det er ett evig slit å få vandelsattest, og såvidt jeg har skjønt, umulig, å få vandelsattest dersom man ikke skal bruke den til jobbsøking e.l , noe som ikke er aktuelt for mitt vedkommende - ennå.

     

    Så, noe synspunkter på hvordan jeg kan finne ut dette? Evnt. vet hva som er fakta ang. hva som står på rullebladet om man betaler forelegget uten videre diskusjon?

     

    Setter stor pris på innspill og meninger om denne saken!

     

    Mvh

  3. Hola! Har tenkt i flere år på den ideen, og har endelig bestemt meg. Skal ha en medium size engel, med ryggen vendt mot bildet, med lange vinger på sidene. Men finner såklart ikke igjen noen bilder på nettet av det aktuelle når jeg skal vise ideen til tattoostudioet nå! Noen som kan hjelpe meg å finne ett bilde av dette? Altså; en engel, som står med ryggen til, svart/hvitt tegning :)

    No sånt?

    noe i den duren, bare at man ser engelen bakfra, vingene skal ligge inntil kroppen, og være tette... Vanskelig å finne bilde av!

  4. Hola! Har tenkt i flere år på den ideen, og har endelig bestemt meg. Skal ha en medium size engel, med ryggen vendt mot bildet, med lange vinger på sidene. Men finner såklart ikke igjen noen bilder på nettet av det aktuelle når jeg skal vise ideen til tattoostudioet nå! Noen som kan hjelpe meg å finne ett bilde av dette? Altså; en engel, som står med ryggen til, svart/hvitt tegning :)

  5. Hei!

     

    Har overveid det lenge, og nå skal jeg gjennomføre, en tattovering på latin.

     

    Jeg har meget smale kunnskaper innen latin, og vil forsikre meg om at jeg faktisk får ett ord som representer det jeg vil ha. Håper noen kan hjelpe her :)

     

    Det jeg leter etter er ordet for mental styrke, eller indre styrke om du vil. Har googlet endel rundt, og er som regel det samme ordet som dukker opp, "Fortitudo".

     

    Er det riktig ending osv på ordet, samt staving?

     

    Takk for all hjelp :)

  6. Har kjøpt dette byggesettet for en stund siden , http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=326294 , (Var dog ikke helt likt da, men kjøpte deler ved siden av, og har akkurat samme specs på det, bortsett fra 2 x 500 gig hdd, og 4 x 1 gig minnebrikker, kontra 1 x 500 gig hdd og 2 x1 gig minnebrikker ) og funderer på hvor mye, og hva jeg skal stille på, for å få dette til å yte en del bedre, uten å kjøre hele pakka åt skogen?

     

    Mvh :)

  7. Er noen år siden jeg fulgte med på pc, og hva som var bra og ikke, så nå når jeg har en liten, men i det minste, en inntekt, og har mulighet til å kjøpe noe selv trenger jeg litt hjelp her. Funderer egentlig på om noen av pakkeløsningene til komplett er noe å gå får. Tenkte i de baner av http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=321530 eller http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=323786 .

     

    Pcen kommer til å bli brukt mye til video/film, men også endel spilling.

     

    Oh, og btw, skal koble den opp mot en lcd tv, om det har no å si. Var en relativt dyr Philips tv, så skal ha det meste av innganger. HDMI, VGA osv.

×
×
  • Opprett ny...