Gå til innhold

Xstract

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xstract

  1. husker ikke linken. ja man kan laste ned div ting til sketchup. men bare for og informere, så var det ikke jeg som laget sketchup tegningene. det var trond erik Aka tonickup :)

     

     

    Litt off topic her: Hvordan får dere laget alle de små detaljene i SketchUp? Som f.eks hovedkort o.l? Hørte noe snakk om at det gikk ann å laste ned noe slikt til SketchUp, noen som vet hvor?

     

    On topic: Du er i god med SketchUp :D  I tillegg var jo selvfølgelig selve workloggen og kabinettet veldig bra, keep on modding :thumbup:

    5110903[/snapback]

  2. :) takk Snekker`n. gode tips fra en modder med din erfaring setter jeg pris på :) sist gang pusste jeg ikke mellom vært lag. kanskje det kan ha noe med ujevnhetene og gjøre? men uans. det var også spor ifra maskinene i lakeringa. noe jeg ikke likte. og siden dette er det første kabinettet jeg har bygget så var det fineste pussepapiret jeg brukte sist 160. så det sier seg jo nesten selv att det ble merker :)

     

    Xstract

  3. hallo folkens =) må unskylde for veldig lite framgang i prosjektet. er optatt med skole osv. men nå har jeg begynnt og pusse ned igjen. ettersom jeg nå har insett att jeg ikke er fornøyd med den forrige lakeringa mi. her er grovelsene på pussepapirene jeg skal bruke: 100-180-320-400-600-800-1000. takk til Pain193 for tipsene =). får stipend den 15 og fyller året 9ende så jeg får snart litt penger. da skal jeg kjøpe: mer pussepapir,lakk,sparkel osv :)

     

    Xstract

×
×
  • Opprett ny...