Gå til innhold

Sciaz

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sciaz

  1. Naruto blir bare mer kjedelig for hver episode, mens bleach og andre serier blir bare mer spennede.

     

    Slik jeg har forstått det så er naruto et program for barn.

    Ikke alle barn som har lært seg å lese ennå og det er nok veldig lite unger som kan forstå japansk (insert riktig språk her).

    Barna foran anime nerder (no offence).

     

    Det er garantert ikke noe program for barn. lol. så mye vold. skulle egentlig ikke hvert lov å vise. spesielt nå som det er kjedelig. Kanskje serien har måttet kjerpe seg,. kanskje den var for voldelig.

  2. Det finnes nå en svensk dubber. Han har dubba rundt 50 ep nå. uansett det høres forferdelig ut. Kan se om jeg kan få lagt dem ut senere. Se for dere lille naruto i første ep med dyp voksen stemme. dette har svenskene gjort. De har drept min lyst til å få den hit til norge. Vis den kommer til norge kommer den til å bli dubba. heldigvis kommer det ikke før noen år sånn som dragonball kommer til jul lizzm....vis det kommer i det hele tatt. tipper det er for voldelig. Å vis det kommer til norge blir det akkurat som pokemon. Noen som vil det. De har spill, kort og alle de lekene allerede. Stakkars naruto.

  3. "Let me tell you a secret. You are blablablablalblablablablablablablablabla

    64 tenksu jutsu" (eller noe sånt.)

     

    Irriterer meg at de hele tiden skal snakke under fightene. De slår et slag, så skal de fortelle hverandre masse tull, også sloss de litt il, så ser vi hva som skjer med de andre, så sloss de litt, til ,så slutter episoden, så sloss de litt mer i neste, en dør, også skjer det noe teit igjen :p Neji kom jo løs fra han edderkopp kisen, og gjorde klar til et superangrep, men så måtte han jo fortelle han kisen masse rart, og at han stod i 64 tenktsu området hans. DET, irriterer meg :p Kunne de ikke sloss, og snakke senere? :p

    ikke glem alle de tilbake blikkene til hva-enn-som-har skjedd med dem en stundtilbake :p dukker opp en hau av dem under kampene

     

    Enig der azz, men det er greit, ikke alle får sett alt... pluss at man får en følelse av hva de føler som gjør at folk lever seg i det...meninga det. hehe :D

  4. Var de andre dårlige...en kamerat av meg han cheater konstant og han er ikke gøy å spille med,men når jeg banker han, starter han å whine og han ekke serlig god til å cheate heller men han skylder på alle andre og sier at de cheater, så det kan være dårlige cheatere som vil dekke over at man cheater!!!

  5. Det er ikke noe problem å røpe hva som vil skje i naruto fremover nå. De som leser mangaen vet alt.

     

    Det er kjedelig å lese mangan, fordi det mangler en masse pluss at naruto følelsen som jeg vet jeg får forsvinner når jeg leser!!

     

    Det er ikke kult å sitte å vite hva som skal skje når du ser på...

     

    Glemte å si at futurama ruler også!!!

  6. YAY!!! Naruto 115 er her alle fans :D

    Jeg som alle håper at det går bra med Chouji!!

    Noen som vet om han døde (nå ødela jeg kanskje spenninga for mange)?

     

    Elsker Naruto, men jeg er enig Full metal alchemist var bedre!!

     

    Gleder meg til final fantasy: advent children kommer ut...Den ser helt konge ut. Alle som ser anime, gå inn på www.animesuki.com og last ned en promo av den!!!

     

    AHHHH!! gleder meg!!

    15% av naruto 88% igjen!! HAHA :thumbup:

     

    Alle som leter etter en grunn så, hele konseptet til naruto er vennskap. Dette er et typisk barne program som skal vise hva vennskap er. samma er det med pokemon og digimon alle har et tema et budskap. Men whatever alle ser på fordi det er rørende kult og spennende. elsker alle teknikkene!!

    Se her sitter jeg å prater i vei, Slutt med det kriss,SLUTT MED DET!! HEHE

×
×
  • Opprett ny...