Gå til innhold

heier

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heier

  1. Fikk i går ADSL fra Tele2. Har det trådløse alt-i-ett modemet de sender med (Tilgin). Har kjøpt et Jensen Airlink 83300 trådløst nettverkskort til den stasjonære pc'en. Problemet er at pc'en låser seg/fryser fullstendig ved litt belastning på opplasting. F.eks. så får jeg ikke kjørt speedometer testen for å sjekke linjen verken på itavisen eller digi.no. Det går fint å sjekke nedlastingshastigheten, men når den begynner å sjekke opplastingshastigheten så låser hele pc'en seg og jeg må bare slå den av med av/på knappen på strømforsyningen. Samme hvis jeg skal streame fra pc'en til Xbox 360. Da låser også pc'en seg. Nedlasting går helt fint. Kjører Vista på denne pc'en. Jeg har også en bærbar (Thinkpad T61) med Windows XP, og der har jeg ikke samme problemet.

     

    Dette er fryktelig irriterende, hva kan jeg gjøre? Det må jo være det trådløse nettverkskortet som lager noe krøll?

  2. Tja, VR linsen har 15 linseelementer i 11 grupper, mens den uten VR har 13 elementer i 9 grupper. Det er altså to forskjellig linser optisk, så ja, det er nok forskjeller bortsett fra bare VR. Hvis du vil se eksempler på bilder tatt med disse linsene så ta en titt her: Med VR og Uten VR. Men jeg synes jo egentlig det er en no-brainer når det er 300 kr forskjell :yes:

  3. Jeg hadde ikke vært i tvil. Jeg ville kjøpt Nikons 55-200 VR. De 300 kronene er absolutt verdt forskjellen.

     

    Helt enig. Denne linsen har fått mye skryt, har rykte på seg for å være den telelinsen som gir best bildekvalitet for pengene. Du må for all del ikke kjøpe linse uten fokusmotor når du har D40! Da må du fokusere manuelt, og det kan bli vel utfordrende i forbindelse med actionbilder. Jeg ville gått for 55-200mm VR og aldri sett meg tilbake! Hvis du har kitlinsen 18-55 vil du jo også da være dekket i området fra 18-200mm.

  4. Da har min Xbox blitt hentet av en hyggelig DHL mann. Jeg fikk han til å ta med seg Xboxen samtidig som han kom med esken. Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg får den igjen da. Femten arbeidsdager sa han support mannen jeg snakket med...vet ikke om det var bare for rep'en eller inkl. frakt fram og tilbake da men.

  5. I går kveld fikk jeg også tre røde lys! Testa å slå den på tidligere i dag og da funket den plutselig bra igjen. Sånn ca. kvart over fem kom de røde lysene igjen. Er det mulig, selvfølgelig like etter at supporttelefonen har stengt for helga. Aaahh! For noe møkk asså!

  6. Grattis med ny (for deg) bil. Bestandig moro det. Du får trøste deg med at uten Quattro så sparer du en del vekt. Når det gjelder turbospørsmålet ditt så er vel saken at du bør la bilen gå litt på tomgang før du skrur av tenningen når den har blitt kjørt litt hardt (et par minutter burde holde). Ta en titt her (scroll litt nedover på siden).

  7. Ah, dette var skuffende altså :( . Jeg har ikke noe forhold til amerikanske biler, og konseptbiler og R klasse biler er heller ikke så interessant for meg. GT3 RS og Civic Type R er snacks derimot.

     

    Jeg hadde ønsket meg mer type BMW M5, nye M3, 135i, Mercedes Black Series biler, Bugatti Veyron, Koenigsegg CCX osv. Men men, kanskje kommer det noe bedre en annen gang.

  8. Fikk min kopi i dag :dribble: Håper jeg kan skyte inn to spørsmål her: Hvordan får jeg tatt bilder av en bil fra siden (får bare tatt fra fronten nå) i photo mode (når jeg bruker ratt)? Hvordan får jeg endret slik at det står hp (hestekrefter) i stedet for kw? (Litt irriterende å sitte å regne om fra kw til hp for å se hvor mye jeg har fått tynet ut av en bil... Håper noen har mulighet til å svare på dette.

  9. Herregud som jeg gleder meg til det her. Dette er første gangen jeg virkelig har syntes at skjermbildene fra dette spillet så bra ut. Tror kanskje jeg må kjøpe meg stol og ratt samtidig med FM2, det blir jo helt konge! :dribble:

     

    Men nå må de snart få rullet ut demoen da, begynner å bli gæern av å vente..

  10. Kjøpte meg denne skjermkalibreringen hos Fotovideo i dag. Det første jeg må gjøre inne i programvaren etter å ha valgt type skjerm (LCD skjerm), er å velge ønsket hvitbalanse. Jeg får da opp dette vinduet:

     

    i1lt_set_target.jpg

     

    Etter å ha valgt medium white trykker jeg på pilen til høyre for å gå til neste trinn, men da forandrer musepekeren seg til et timeglass og pc'en låser seg fullstendig. Jeg lot den stå slik i 20-30 min den ene gangen, men ingenting skjedde. Kan det være noe jeg gjør galt eller må jeg rett og slett sende den tilbake? Noen med erfaringer på dette?

     

    Jeg har en Samsung 930BF LCD skjerm forresten.

  11. Da er den på vei her også,fra Amentio.500 kr billigere der:-)

    7991451[/snapback]

     

    Grattis! Jeg får min i morgen. Synes det ser ut som den er dyrere hos Amentio jeg men. Jeg betalte litt over 1800 kr med frakt fra Komplett, mens hos Amentio koster den litt over 2000 kr. Men whatever, 200 kr fra eller til spiller vel ingen rolle.

×
×
  • Opprett ny...