Gå til innhold

Bloodaxe sl5p

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bloodaxe sl5p

  1. Jeg ser det er litt diskusjon om hvordan Nikola har fått så mange forhåndsbestillinger på lastebilen sin. Jeg ser dog ikke at det har blitt nevnt at disse lastebilene får fylle gratis hydrogen på Nikola sine stasjoner fram til 1 000 000 kjørte miles. De som forhåndsbestiller har derfor ikke noe å tape på å stille seg først i køen, men masse å vinne på en lastebil som er veldig billig i drift. Uten å ha sett på finansene til Nikola er det klart at de har veldig store utgifter i vente. Det er en god del risiko inne i bildet.

    • Liker 1
  2. Advarsel! Det er en så enorm mengde spill på tilbud på Steam akkurat nå at det kan bli dyrt å stikke innom.

     

    Alt, alt for mye til å liste opp, og det som kan redde kontoen er at sidene er trege så det holder.

     

    Det er over 1000 spill på salg nå, men hvis dette julesalget blir slik som det var i fjor så lønner det seg å vente med å kjøpe.

    Hver dag kommer det ett eget utvalg av spill på salg som får en mye bedre rabatt enn de andre, disse kommer vanligvis på forsiden og varer bare i 24 timer. Så spill som allerede er på salg nå kan komme på ett dags-tilbud slik at de blir enda billigere, derfor lønner det seg å vente med å kjøpe spill utenom dags-tilbudene til siste dagen så man vet at det ikke blir enda billigere dagen etter.

  3. Skikkelig bra at de fjerner learning skills!

    Pro tip: EVE koster bare 5€ på Steam i dag, tilbudet varer bare i 24 timer så dere må være kjappe. Hvis noen er interessert i å prøve/kjøpe så er det bare å sende en PM så kan dere få en trial invite, da får dere 21 dager ekstra playtime og hvis dere kjøper spillet får jeg 30 dager playtime.

     

    Men noen som vet om buddy invite systemet fungerer med steam sin utgave? Da kan man isåfall lage en ny account med 21+30 dager playtime og få 30 dager på accounten som inviterte for bare 5€. Da er det isåfall på tide å lage seg en alt.

  4. Glad Wow ikke får samme prismodell med det første..(tenkte spille litt i jula nå som ny expansion er på trappene) Dog tvilsomt at de noen gang kommer til å trenge det

    WoW har allerede samme betalingsmodell. Det står i artikkelen at CCP vil selge såkalte "vanity" items som feks logoer på romskip, ting som ikke påvirker gameplay. Akkurat det samme har allerede WoW, det er faktisk mengden idio..err... spillere i WoW som kjøper seg pets og nye flygedyr som får andre utviklere til å kopiere konseptet. Når Blizzard tjener millioner av dollar på å bruke et par timer på å tegne ett lite kjæledyr så skjønner man hvorfor andre vil gjøre det samme.

  5. Eksempelet er at det er såpass mange fler som spiller på konsoll kontra PC.

     

    Grunnen til at konsoller er den mest populære spill plattformen akkurat nå er veldig sammensatt og det er ikke nødvendigvis den "beste" som er mest populær. Ting som pris, at folk vil spille med vennene sine og mangel på PC kunnskaper generelt spiller nok en stor rolle. Det virker også som det er mye mer naturlig for foreldre å kjøpe en spillkonsoll til ungene sine enn en spill-PC, noe som igjen baller på seg.

     

    mulig pcen kan være bedre, men da må det også være en god pc. Tipper du må ha litt av et beist for å kjøre de mest detaljerte spillene på fult, og en slik maskin koster nok betraktelig mer enn en konsoll :p

     

    Heldigvis holder det å kjøre ting på medium for å gruse grafikken til konsollene. En PC for rundt 10 000 drar ALT på max, det er nok billigere å bruke ett par tusen ekstra på den nye hjemme pcen enn å kjøpe en konsoll. Og hvis man ikke skal kjøpe alt på realese dagen får man pc-spillene for godt under halvparten av hva konsoll spillene koster og det blir fort mange tusen når man runder 20 spill.

     

    Man kan også argumentere at PC plattformen gir mange flere muligheter til den mer dedikerte og allsidige gameren, ting som mods, ett hav av indie spill og dedikerte servere etc er muligheter du ikke har på konsoll.

     

    Virker som om han mener at grafikk er alt spill handler, hvertfall for meg.

    Hvis du leser står det "Han mener at denne generasjonens konsoller holder den tekniske og kreative spillutviklingen tilbake."

    "Tekniske" betyr heller ikke bare grafikk, en svak konsoll begrenser ikke bare grafikken du kan ha, men antall fiender på skjermen, fysikk, AI, lagringsplass og generelle muligheter for utviklerne å forme spillet slik de vil ha det uten å inngå tekniske kompromisser.

  6. Vil bare peke ut at de som sier at space combat er on-rails bruker feil utrykk, det er i en tunnel og ikke på skinner. Ja, man følger en fast rute, men man styrer skipet sitt selv innenfor den tunnelen oppdraget tar deg gjennom. Det vil si at man må unngå både asteroider og fiender selv. Dette er ett ganske enkelt og morsomt konsept, det var vel mange av oss som håpte på mer, men de som trudde at vi skulle få mer og nå er skuffet, hadde vel ikke forventningene til denne typen mmo på rett nivå.

     

    Noen som vet hvordan planetene er designet? Er de bra som i SWG, eller er det sånne små stier som i KotOR?

    Når du sier "bra som i SWG" mener du vel open world. I SWTOR er det nok mer som WoW enn KotOR og de som har spillt det sier også at planetene er relativt store. Det blir nok ganske sikkert ikke slik som i SWG.

  7. Hoy! Siden Kotor 2 er på listen forventer jeg også å se det originale Kotor på listen, jeg synes personlig eneren var best og det er også det jeg har fått inntrykk av at den allmenne oppfatningen er. Jeg er også ganske sikker på at eneren generelt ble bedre mottatt av anmelderne også.

     

    Det er nok sikkert at vi ser Half Life 2 på listen, som fortsatt idag er noe av det fremste innen fps sjangeren. Gravity gun, god story, stemningen i Ravenholm og morsomme fysikk gåter gjorde spillet både unikt og kunne vel kalles "genre defining". Er nok fortsatt i dag det beste fps spillet jeg har spilt.

  8. Er kommet ut mange reviews av Dragon Age nå og ALLE sier at pc versjonen er merkbart bedre enn konsoll versjonene. Kameraet, kontrollen og grafikken er veldig gode grunner til å velge PC versjonen. På pc får man jo også ting som mods og toolset.

    Jeg går ut fra at de tilleggspakkene er gratis på PC og det er noe som sikkert koster penger på konsoll, men det vet jeg ikke noe om så det kan noen gjerne bekrefte/avkrefte.

  9. Hadde ett par beta keys til champions online og det var egentlig ganske morsomt. Sykt detaljert character creation og grei slåssing, men syntes jeg hadde litt få abilities og fikk nye relativt sakte. Var kult at man kunne velge travel power osv, men ble ikke helt hektet og har ikke spillt så mye.

     

    Og ser at mange venter på TSW og snakker om en 2010 utgivelse. Kan bare si at det er totalt utlukket, for at spillet skal ha nok innhold og samtidig være polert er 2011 ett optimistisk år, 2012 er vel heller realistisk, må jo også huske at dette er en funcom utgivelse ;)

  10. Zoic hadde ikke lov til å legge ut klippene på siden sin og filmen ble derfor tatt ned når nyhetene nådde Bioware, så the darkside sin edit er vel det eneste stedet å se klippene.

     

    Filmen skulle visstnok bare vær en humørsetter for TOR når spillet ble lansert, men innholdet kan også tyde på at noe av handlingen i TOR henger sammen med det som skjedde i kotor og vi kommer sikkert til å få vite hva som har hendt på de 300 årene som har gått imellom spillene. Hadde heller ikke overrasket meg hvis Revan fortsatt var i live evt får vi nok høre om han i TOR.

  11. Her er ett par klipp fra en ulansert cinematic trailer for TOR! Denne filmen er ganske intern atm og er enda ikke ute på det offisielle forumet!

     

    http://www.vimeo.com/5715847

    Passordet til filmen er: darkside

     

    I filmen kan vi også se the ebon hawk fra kotor og droiden hk47 sammen med en sith som var avbildet på en plakat på E3 med den samme droiden. Man ser også at det er to soler som bekrefter at de er på Tattooine som bekrefter at Tattooine er i spillet! Dette viser også at historien henger sammen med og fortsetter fra kotor!

  12. Vel, at mmo koster mer enn andre spill er bare en myte. Spiller man ett mmo spiller man vanligvis bare det mmo'et og få andre spill, derfor blir det mye billigere å betale 100 kr måneden enn å kjøpe ett nytt spill annenhver eller hver tredje månede som mange gjør, og det er nok mer å gjøre i TOR enn i noen av de andre spillene til sammen. Du sparer derfor ganske mye penger på å spille mmos ;)

     

    Er en del som har klaget litt på grafikken, men jeg synes det var smart av BioWare og gå for ett stilisert utseende som appelerer til mange og ikke blir utdatert som realistisk grafikk blir etter få år.

×
×
  • Opprett ny...