Gå til innhold

Haajen

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haajen

  1.  

    GitarGeir skrev (2 minutter siden):

    "Elkjøp sier nå at de gjenværende Xbox-ene ble sendt ut tirsdag kveld, og at dersom postgangen går som normalt skal de ankomme  på avtalt leveringspunkt onsdag."

    Takk til gamer.no for at de belyste dette, men synd å se at det de sier ikke stemmer. Bring har ikke mottatt min pakke, og en venn som bestilte på et senere tidspunkt enn meg kan dra og hente sin på samme butikk jeg har bestilt til, i dag. Forstår at jeg kan virke grinete nå, men det er frustrerende å se flere og flere motta sin selv om de bestilte etter meg. 

    Skjønner frustrasjonen din. Selv har jeg bare fått melding om sendt pakke, men posten har til gode å motta den. Bor relativt langt mot nord og jeg tviler på at jeg blir å se noen pakke før over helga. 

    At den kommer til avtalt leveringspunkt i dag har jeg overhode ingen tro på. Da må de ha sendt den som ekspresspakke, men ut i fra sporingssøket har de ikke det (pickup parcel bunk). 

  2. It's always sunny in Philadelphia skrev (49 minutter siden):

    Fikk du også mail 20.48? Min prioriterte levering er ikke mye prioritert. Hos meg står det fortsatt vi har mottat info om sending

    Mottok mail 20.42, men pakken er fortsatt ikke kommet til Oslo ("vi har mottatt informasjon" osv). Valgte også prioritert pakke. Det må være noe alvorlig feil her når personer som kjøpte med gratis frakt får pakkene lenge før vi som betalte for prioritert gjør. Hva holder elkjøp på med? 

    Så noen lengre opp her som vurderte å be om å få disse 69 kr igjen. Vurderes sterkt her også. For en fadese. 

  3. It's always sunny in Philadelphia skrev (11 minutter siden):

    Ok, gikk nå inn på kvitteringen min og der står det bekreftet lagerdato 3.11.2020, postpakke prioritert 1-4 dager fra lagerdato. Så skulle ikke jeg allerede ha fått konsollen for minst 3 dager siden?

    Ang dette med prioritert pakke, ser du skriver i en annen tråd:. 

    Sitat

    Slik jeg har forstått det, så har flere med gratis frakt allerede fått den. I tillegg bestilte jeg mens klokka var fortsatt 09.00. Bare trykka meg rett gjennom uten å se engang etter gratis frakt, tilfelle den ble fort utsolgt som den ble i de fleste andre land det første minuttet.

    Lurer på om du er inne på noe der? Dere som har mottatt pakke fra Elkjøp, bestilte dere med gratis frakt? 

    Selv har jeg også prioritert, men har hørt null og niks annet enn bortforklaringer fra Elkjøps kundeservice. 

  4. LarZen skrev (8 minutter siden):

    Null aktivitet på min hverken på Elkjøp eller Post appen. Så jeg kontaktet dem nå, ga dem ordre nr mitt og fikk da beskjed at denne allerede var på posten og at det var 100% for at jeg får den i dag. 

    Aldri vært borti det her før så er veldig skeptisk. Men du kan tro at om det ikke stemmer så har jeg den chat loggen klar til å trykke ned i halsen på noen 😄

    Når bestilte du? Synes det er merkelig at kundeservice gir så mange motstridende beskjeder. 

×
×
  • Opprett ny...