Gå til innhold

kiMMey

Medlemmer
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kiMMey

  1. Hei. Jeg har nå fått meg en HTC Desire med Netcom iConnect. Sliter både med MMS og mobilt internett, som jeg skal få ubegrenset via NetCom. Jeg har prøvd både oppsettet som fulgte med SIM-kortet, og det manuelle oppsettet som ligger på deres nettsider (Disse to er en smule forskjellige). Jeg har fremdeles ikke fått koblet til.

    Ble imidlertid portert fra Tele2 for et par dager siden, og dette SIMkortet fungerer fortsatt, noe jeg ikke er helt sikker på hvorfor. Kan dette ha noe å si? Mobilnett med Tele2-simkortet og deres default-instillinger (disse ligner mest på det som kom på SIMkortet fra NetCom) fungerer utmerket uten å hikke. Har fulgt alle tipsene på diskusjon.no og andre steder, men kommer meg ikke på nett. Det fungerer helt utmerket å sende SMS og ringe, så jeg ser ikke helt problemet. Noen andre som har et forslag?

  2. Vel, nå har plutselig telenor 17 på lager... Ikke vet jeg hvorfor, men Telenor har ikke noe interessant abo når det kommer til datatrafikk, det billigste ubegrensa de kan skilte med koster 1099,-/mnd med telefon, ellers er det 500MB eller 1000MB for 99,- og så betale en hel haug per MB (på grensen til at en låt streama på Spotify koster deg rundt 20+ kroner). Irriterer meg at NetCom har den seneste antatte leveringstiden.

  3. Jeg fikk det i går! Bortsett fra han tullingen på Platekompaniet som kom med en kommentar i retningen "uhm.. det er liksom ikke... 26. i dag da?" så gikk det jo greit. GHWT er konge, meg og romkameraten har stort sett spilt i ett kjør (gitar og trommer) siden vi fikk det. Trommesettet overgår Rock Band sitt og jeg har foreløpig ikke (bank i bordet) hatt noe problemer med det.

  4. Da har jeg vært på Platekompaniet i dag, og de har fått inn Super Bundle (fullband) i dag, så da blir det hentings på meg senere i dag! Det eneste som mangler er ekstragitaren som jeg fikk med på forhåndsbestilling (gjelder kun 360, de hadde fått inn til Wii og PS3), men den får jeg om noen dager.

     

    Yay!

  5. MÅ jeg kjøpe full pack, med tromme, gitar osv?

    Jeg har GH3 + Gitar, men den gitaren funker vell ikke på WT?

     

    - Takk for svar :)

    Trenger helst svar fort. Skal straks ned på spaceworld :)

     

    Den skal funke fett, men man får ikke touchpad-funksjonen som den nye GH:WT gitaren har.

     

    EDIT: Det finnes også en pakke med kun gitar til GH:WT, hvis du ønsker bare gitar.

  6. Var innom Platekompaniet i går, men hu dama bak disken var omtrent like hjelpsom som å snakke med en vegg. Stikker innom i dag og hører, hvis andre butikker får det før jeg får min så blir jeg en smule arg, forhåndsbestilling betyr stort sett at man får det når det lanseres.

  7. Har forhåndsbestilt GHWT full band pack fra Platekompaniet og fikk beskjed om at jeg skulle hente det 26. nov, selv om jeg var inne noen dager i forveien og fikk beskjed om at det var release den 21. Inntil i dag har jeg også sett at nettsider med forhåndsbestilling har hatt release på fullband pakke den 21., men nå står det fra 26. til 28. nov. Er det noen som faktisk vet når det kommer?

  8. Jeg må si jeg likte demoen veldig godt, og kommer nok til å kjøpe spillet temmelig kjapt. Det var et eller annet med stemningen som jeg ikke har følt på lenge. Bringer meg tilbake til følelsen av uvissthet og hysteri som da jeg først satte Half-Life 2 i maskinen. Jeg gleder meg stort til å prøve fullversjonen og utforske. Den artistiske stilen overgår veldig mye av det jeg har sett, så om det er noen kanter her og noe ulogisk der, så gjør det ikke meg så veldig mye så lenge helhetsinntrykket gir meg lyst til å fortsette.

     

    I det hele tatt et veldig atmosfærisk og klaustrofobisk spill som definitivt kommer til å bli spilt mest i dagslys. Briljant voice-acting og måten spillet fører en inn i historien på er flott. Mang en scene har etset seg fast på minnet.

     

    Når det gjelder ytelse, kjører det som et vanlig Unreal-spill. Får meget spillbar fps på 1280x1024 med 3g RAM, X1800XT og Opteron 185 (dx9). Regner nok med at det flyter bedre på 360, men jeg ville aldri gitt opp kontrollen man får på en PC for bedre grafikk.

  9. Da har jeg vært eier av P1i i halvannet døgn, og her er mine tanker om den:

     

    - Design

    Mobilen har et ok, robust design uten knirkelyder. Skjermen er herlig og fungerer bra ute i sollys. Responsen er super. Den blir imidlertid meget fort full av fingermerker, men det går heldigvis an å fjerne. Rullehjulet er også ganske funksjonabelt av seg. Tastaturet, derimot, er en vanesak som jeg ikke mestrer ennå, men det er en læringskurve, på samme måte som første gang jeg forsøkte T9 ordliste. Pluss for en god ordliste som gjetter hele ord basert på hva man har skrevet tidligere.

     

    - Programmer

    Programmene som følger med, fungerer ok og laster som regel kjapt og greit. I dag-menyen er litt tungvint, og menyen kunne vært bedre optimalisert, men mye kan kompenseres med snarveiene. Det er stort sett mulig å navigere seg rundt med fingrene, men oppgavebehandlingsknappen er litt for liten og ligger tynt oppe i høyre hjørne, noe som gjør den vanskelig å komme til uten peker. Pluss for GPS, som jeg dessverre ikke har fått testet ennå. Ellers kjører den fint og stabilt, med unntak av et pdf-dokument som fikk mobilen til å halte. Som en liten digresjon er TrackID forbløffende nøyaktig, og treffer rett minst 9 av 10 ganger.

     

    - Trådløse forbindelser

    Mange klager over EDGE-mangel på forumet, men personlig ser jeg ikke store grunnen til å gråte over dette. Wifi er kjempeflott, særlig dersom man bor i en storby med mange hotspots. Jeg forstår at folk ikke ønsker å bruke GPRS, men mangelen på EDGE var overhodet ikke grunn nok for min del til å la være å kjøpe mobilen.

     

    - Kamera

    P1i har 3,2 mp kamera, som etter min erfaring tar helt ok bilder, slik man forventer av et mobilkamera. Ikke noe ekstraordinært, men videoopptak i 320x240 ser veldig bra ut. Dessverre er frameraten nedsatt ved så stor oppløsning, derfor egner den seg ikke til opptak med mye bevegelse.

     

    - Batteri

    Første dags bruk varte den kun den dagen, men da brukte jeg den omtrent HELE tiden. Wifi, opptak, kamera, spill etc, og den klarte mye før den tok kvelden. SonyEricsson er imidlertid meget flinke på batteri, og under mer normalt bruk er dette en virkelig sliter.

     

    Edit: leif

  10. Kjøpte meg en Ibanez EDB-605 for litt over en måned siden og er kjempefornøyd! Har tidligere hatt en jalla jazzbass fra Morgan så dette var definitivt en forbedring. Utrolig fornøyd med lyden.

     

    Bilde

     

    Trykk her og last ned den øverste låten (Antares - I am the hateful one) for å høre bassen i aksjon. Produsert og spilt av meg, gitar og trommer spilt av resten av bandet.

  11. Vel, dette var jo i all overkant negativt. Jeg har selv spillet, og synes det er morro selv om jeg ikke greier et brett første gang. F.eks. har jeg nettopp brukt en halv time på å komme kjappere i mål enn den blå flyvende dotten, og det synes jeg var like gøy hver gang, selv om det å tape i seg selv er smålig frustrerende. (Ikke på grunn av et dårlig kontorllsystem, dette synes jeg funker tilfredsstillende)

     

    Og skulle man tiltet mindre for å rygge så hadde mange endt opp med å rygge ukontrollert.

  12. Bare for å føye til en pitteliten detalj om noe alle allerede vet; På 0:29 i videoen (Samme stedet som "Top Hooker"-skiltet) er det et veldig lite skilt nede litt til venstre hvor det står I (heart) LIBERTY CITY. Så hey.

     

    Uansett, spillet virker temmelig lovende. fint å kunne se noen next-gen shaders og mer dynamiske omgivelser i forhold til de forrige spillene.

  13. Jeg tenker på å gå på musikklinje / Rock-Metal linje hos Holtekilen eller Buskerud folkehøgskole til høsten. Jeg bare lurer på om noen som går en av stedene for øyeblikket kan gi meg en viss innsikt i hvordan det er der, eller generelt på folkehøgskoler. Vet at Hoilteklen er en kristen skole, men er det slik at man merker mye til dette i hverdagen? Jeg er ikke personlig kristen, og er ikke interessert i lange prekener hver dag etc.

     

    Og ang. beliggenhet, så vuderer jeg å studere i Oslo etter fhs, så Holtekilen tilbyr definitivt en fordel her, da jeg kanskje får bedre mulighet til å utforske byen enn det Buskerud gjør. Men så er det rock og metal som ligger mitt hjerte nærmest da, så det siste jeg spør om er musikk og sjanger på Holtekilen i forhold til Buskerud.

     

    Takker for oppmerksomheten!

×
×
  • Opprett ny...