Gå til innhold

Tommy220

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tommy220

  1. Dette har bare vært en stor skuffelse etter at jeg la inn ordrene på 1t på tilbud her. ser at det nå har gått nesten 6 uker siden jeg bestillte denne disken, men har enda ikke mottat noen. Har blitt uat stt hente dato på denne 4 ganger nå. Står at den var på lager når jetg skulle hente den i oslo, men de hadde ikke noen disker der til meg. Det som irrister meg mest er at det står at de har denn inne på nettsiden sine, men har ikke det når man møter opp i butikken. :realmad::wallbash::grumpy:

  2. Bestillte meg en hdd F1 1T. med reservasjon i oslo. Sto at de skulle komme den 21 men nei da nå er det utsatt 2 gang på kort tid til 24. merkelig at de selger varer de ikke lever til anigitt tidspunkt.IKKE BRA

    Ikke klag, det er jo vi som har bestilt så mange slik at de måtte bestille mer fra leverandør. Det var visst noen som bestillte 20 stk hver da blir det fort tomt, var forøvrig innom butikken i Oslo i går de oppga 26. eller 27. som levering fra butikken 24. er vel på sentral lageret. :cool:

     

    Ser at dette nå er blitt enderet til 07.06.2008 :hmm: Er ikke galt å måtte vente en uke. Det jeg mener er at de burde ha tatt høyde for at det kom til å bli solgt mye.

  3. Er endlig erdig med å byge pc. Det jeg lurer på er når jeg går in i bios under µguru.

    HVa skla det stå i CPU operation speed User define eller 3000(3033). Vet ikke om jeg rotet litt første gang jeg gikk inn der. HAr ikke klokket eller noe. Er er oppsettet mittoppsettet mitt.

×
×
  • Opprett ny...