Gå til innhold

Whalecore

Medlemmer
  • Innlegg

    2 113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Whalecore

  1. Lurer på -Er teorien om at man "reiser tilbake i tid" om man reiser i lysets hastighet riktig?

    Altså at du kjører en klokke i lysets hastighet, og da går tiden littegrann saktere, så når den kommer tilbake på jorden er den noen minutter "yngre"?

     

     

    Så det på Discovery Science eller Nat. Geo eller noe...

    Fysikkens lov sier at det er umulig å bevege seg i lysets hastighet.

     

    Med det i bakhodet, se for deg at du er på et tog som går så nært lysets hastighet som er fysisk mulig. På dette toget har du friheten til å bevege deg så mye du vil. Dvs. du kan løpe og hoppe osv. der inne.

     

    For at fysikkens lover skal beskytte seg mot at du noengang skal oppnå lysets hastighet (f.eks ved å løpe inne i toget), slakker det ned tiden på det som skjer inne i toget. Du kan si at alt som skjer inne i toget foregår i slow motion (selv om du ikke ville merket det når du var der). Sitter du på toget lenge nok, vil du ha reist fremover i tid når du går ut igjen. Fordi tiden inne i toget har blitt slakket ned, mens tiden utenfor toget har gått normalt.

    • Liker 3
  2. Største forbedringen fra firern til femmern for min del er definitivt at du ikke kan stacke units lengre. Du må tenke mye mer strategisk, og kartet har mye mer å si.

     

    Wonder-bygging er vanskelig ja.. spesielt hvis du skal ha mange byer. Er nok best å fokusere på èn stor by hvis du vil ha masse wondere. Du får forresten gull hvis wonderen du holder på å bygge blir avbrutt av at noen andre klarer det, ganske mye også egentlig. Så det kan være lurt å begynne å bygge selv om du er sent ute.

  3. Jeg syns det er litt festlig at en enkelt enhet kan bli flere hundre år gammel hvis man ikke oppgraderer den eller den dør. Tenk så slitne de stakkars soldatene må være da.

    Er så digg å ta vare på den første scouten du bygger. Det er som regel den første enheten som blir bygget. Om du er heldig, finner du pil-og-bue i noen ruiner. Nå har du archers som ikke har penalty på hvor de kan gå hen. Så kan de oppgraderes til crossbowmen -> musketeers -> riflemen -> infantry -> mechanized infantry -- som kan bevege seg fritt gjennom skog og fjell! :D

     

     

    --

    Forresten, fant ut at longbowmen faktisk skyter 3 ruter (til tross for at det står range: 2).. og fysøren det er sykt. Total militær dominanse så snart du får machinery-tech. :D

  4. Nye Enslaved, fyffff så jævlig bra!!

     

    Mer blackmetal, mer progg, mer av alt!

     

    Dette albumet overgår Vertebrae for min del. Waruun intro riff må være det feteste noensinne. De 3 siste sangene har så mye mindfuck awesome progga deler, blir helt gal! :-D Digger disse goguttene altså!

     

    ANBEFALES!!

  5. Har sånn halveis planer om å vinne minst en gang på alle mulige måter. Skulle nok også vært flinkere til å bli venner med cultured city states, begynte alt for sent. Får gi det ett forsøk med Gandhi en gang og prøve å bli kompis med hver eneste cultural state jeg kommer over.

     

    Diplomatic victory vil også bli kinkig, det merkelige er at så vidt jeg har skjønt så kan nasjoner stemme på seg selv som leder av FN, noe som gir liten mening.

     

     

    Det hadde unektelig vært fett om det kom en utvidelsespakke: Civ V - Alpha Centauri. :dribble:

     

    Det hadde vært en konge expansion. Hadde foretrukket det over en expansion hvor det blir lagt til nye nasjoner, legg heller til 1000 år ekstra spilletid og futuristisk teknologi. Eller aller helst, begge deler. :)

    Det er vel bare folk som har FN-bygningen som kan stemme. Så det er city-states som gjelder. Vil du vinne diplomatisk kan det være hendig å ha masse gull, ettersom det er en fin måte å bli alliert med city-states på.

  6. Spiller som Iroquois, og de får The Great Warpath (Units move through Forest and Jungle in friendly territory as if it is Road. These tiles can be used to establish trade routes.)

     

    Disse skog-rutene erstatter i stor grad vei for meg, og det er digg! Men er det noen som vet om jeg kan kombinere vanlig vei med disse skog-rutene? Hvis det er hull i skogen, kan jeg liksom bygge en vei der også blir trade routen komplett?

     

    Også lurer jeg på, hvis jeg lar arbeiderene mine være på auto-modus, vil de da hogge skog slik som de vanligvis gjør? Eller vet de at de burde la være, pga. Warpath-bonusen? Har ikke turt å ha de på auto, vil ikke at de skal ødelegge.

  7. Noen som har erfaringer med disse produktene? Vurderer å kjøpe meg et skikkelig tastatur, disse mekaniske tastaturene høres fantastiske ut.

     

    Tastaturet skal i hovedsak brukes til spilling (Starcraft 2). Jeg ønsker et tastatur med Cherry red eller black mekanikk. Finner ikke dette noe annet sted enn elitekeyboards.com - er forberedt på å bruke opptil 1000 kr på dette tastaturet. Hva tror dere?

  8. I dag skulle jeg lage kylling med sitron/fløtesaus, og jeg var 100% sikker på at jeg hadde en sitron hjemme. Men hadde ingen sitron desverre. Så måtte dy til sitronsaft på flaske. Ble en skuffende middag kan du si!

     

    Lekse lært: Alltid ha minst èn sitron på hus!

  9. Helt ny maskin. Har fått BSoD flere ganger. Husker ikke nøyaktig når den første kom (om det var før eller etter jeg installerte drivere). Det skjer hver gang jeg spiller Heroes of Newerth, og nettop skjedde det når jeg skulle installere et nytt spill.

     

    Har lagt ved alle Minidump-filene, hadde vært kjempeflott om noen kunne analysert filene for meg og sjekket hvor feilen ligger. Noen ganger står det "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL", mens andre ganger får jeg "Page Fault in Non Paged Area".

     

    OS: Windows 7 Ultimate 64

     

    I følge Windows Device Manager så er alle driverene up-to-date. Ingen "gule skilt" på noen av dem.

     

    Jeg kan tenke meg at noen analyserer Minidump-filene for meg før jeg reinstallerer Windows.

     

    Komplett liste over maskinvare:

     

    1.00 334490 Komplett Gamer i05
    • <FONT size="1">

    • 1.00 100425 Strømkabel PC m/Jord 2m rett plugg

    • 1.00 355355 Nero 8 OEM Vista kompatibel støtter LabelFlash og LightScribe

    • 1.00 497731 CyberLink DVD Suite 7, 6Channel, OEM CD for XP/Vista/Windows 7

    • 1.00 105353 Støtsikker PC-eske

    • 1.00 405726 Qpad|UC, Small Komplett Black, 4mm, Uncoated gaming

    • 1.00 347261 Cooler Master CM 690 Midi Tower Sort - Vifter: 1x 120mm Front, 1x 120mm Bak, Blå LEDs, 2x

    • 1.00 386808 Chieftec Smart Series 550W PSU ATX 12V V2.0, Standard, 2x 6pin PCIe, 4x SATA, 120

    • 1.00 386361 ASUS P5Q SE2, P45, Socket-775 DDR2, ATX, GbLAN, ICH10, PCI-Ex(2.0)16

    • 1.00 420765 Intel Core? 2 Quad Q8300 Quad Core, 2.5Ghz, Socket 775, 4MB, 95W, 1333Mhz,

    • 1.00 485788 Gainward GeForce GTS 250 1GB PhysX CUDA PCI-Express 2.0, GDDR3, DVI, native-HDMI, HDCP,

    • 1.00 494479 Lite-On DVD+RW burner IHAS124-19 SuperAllWrite, 24x8x16DVD+RW, SATA, Black

    • 1.00 499634 USB2 multikortleser 3.5" sort for CF I/II,MMC,RS MMC,MMC Plus,SD,SDHC,miniSD,microSD

    • 1.00 346195 Corsair Value S. PC5300 DDR2 4GB Kit w/two matched Value Select 2048MB

    • 1.00 430708 Seagate Barracuda 7200.12 500GB SATA-300, 16MB, 7200RPM

    • 1.00 337427 Logitech Media Keyboard 600 USB

    • 1.00 301248 CNet Wireless-G PCI 54 Mbps 802.11g, WPA/AES/WPA2, RP-SMA kontakt

     

     

     

    Takk for hjelpen!

     

    Minidump.rar

  10. Enslaved penetrerer studio igjen

     

    Norway's ENSLAVED checks in from the studio: "Hello there. This is a short blog from the studio; where we – ENSLAVED – have started to record our new album yesterday. We are doing the drums in Duper Studios here in Bergen – this time around we are recording everything in our hometown, something we last did with..." To read the full studio blog

    http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logId=526439833

    :drool:

     

    Vertebrae er et mesterverk!

×
×
  • Opprett ny...