Gå til innhold

edwood

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av edwood

  1. Har selv ikke opplevd noen av feilene i programmet som vesleengen beskriver. Har brukt dette programmet sikkert i ett par år nå og synes det er genialt at det sjekker programvaren din om den er oppdatert/sikker. Kan for egen del garantere at jeg hadde hatt masse 'utgått' programvare om jeg måtte selv inn på hver hjemmeside for å sjekke versjonsnumre osv.

  2. Tenkte jeg skulle roote Desiren min i dag. I den forbindelse lurer jeg på én ting: Man skal lage et såkalt goldcard. Kan dette kortet tas ut etter man er ferdig å roote, for å så bruke "det vanlige" minnekortet igjen? Eller må goldcard være i mobilen til enhver tid?

     

     

     

    jeg ville ventet til vi får et recovery image

     

    Men som svar til det opprinnelige spørsmålet, du kan ta ut goldcard'et og bruke et vanlig minnekort når du er ferdig.

  3. Flere som har hatt problemer med å laste ned fra market?

    Prøver å laste ned noe fra market nå, men det står bare starter nedlasting og ingeting skjer.

     

    Det har skjedd før, men da har det kommet etter en stund. Men nå har det stådd i over 24 timer sånn.

     

    Har du prøvd å åpne/logge inn i Google Talk? Det pleier å hjelpe hvis market henger.

  4. Forslag til et godt backup-program? Det er snart tid for Android2.1, og tenkte å ta en skikkelig backup av telefonliste, kalender og sms.

    Har ikke lyst til å flytte de over på gmail-systemet, det blir bare tull når man får inn 300epost-kontoer i kontaktlista.

     

    For det første er det enkelt å unngå å få mailadresser inn i kontaktlista, for det andre kan du velge å kun vise kontakter som har telefonnummer.

  5. Når jeg sjekker 'Personer' applikasjonen på Heroen min(den synkronisereres med gmail) så får jeg opp masse epost adresser som jeg har sendt mail frem og tilbake til fra langt tilbake av. Dette er mail som jeg ikke ønsker å ha på min 'Personer' liste.

     

    Når jeg går til 'Kontakter' på gmail.com så får jeg opp 'Mine kontakter' som er 109 stk, men litt under står det 'Alle Kontakter' og det er 290 stk. Under her ligger masse email adresser osv som jeg ikke ønsker.

     

    Hvordan kan jeg få Hero til å ikke hente inn disse og et off topic spørsmål, kan jeg få google til å ikke auto lagre epost? Kan ikke finne noen plasser å slå det av.

    post-83693-1267397039,2992_thumb.jpg

     

    People -> Groups -> trykk Menu -> Sync Groups.

  6. tenkte jeg skulle dele dette; http://www.kamr.no/2009/11/14/installere-m...o-mobiltelefon/ , som var til veldig stor hjelp for meg, nå har jeg akkurat installert MoDaCo 3.1 på min hero. Trengte ikke å wipe engang! :D

     

    men så et problem eller to;

     

    tenke jeg skulle kjøre apps2sd, men for det første trodde jeg det var et program som lå i market. finner det ikke der. for det andre, noen som har en guide til hvordan å partisjonere minnekortet?

     

    Ser også etter litt fikling at superuser permissions ikke svarer, noe som vell egentlig i praksis betyr at jeg ikke har root access?

     

    finner forøvrig heller ikke market enabler i markedet... :S

     

    Det enkleste mht partisjonering er hvis du har et recovery-image som gjør dette for deg. Ellers kan du kikke her.

     

    Apps2sd er inkludert i modaco-rom'en.

  7. Har et lite problem med helten min. Ved et uhell gikk jeg inn på nettside A i Browser, så gikk jeg til side B. Jeg startet nettleseren på nytt og slettet historikk. Da er jeg fremdeles på side B. Trykker jeg på tilbakeknappen kommer jeg til side A. Jeg vil at nettleseren skal glemme side A, eller like gjerne alle sider.

     

    Eneste løsningen jeg kan se her er å reinstallere Browser. Hvordan gjøres dette?

    Bumper denne, dette problemet irriterer meg fremdeles.

     

    'Reset to default' når du er i browser'en og trykker Menu->more->settings evt gå til 'telefon'-settings->Applications->Manage applications->Browser->Clear data/Clear cache?

  8. Har et lite problem med helten min. Ved et uhell gikk jeg inn på nettside A i Browser, så gikk jeg til side B. Jeg startet nettleseren på nytt og slettet historikk. Da er jeg fremdeles på side B. Trykker jeg på tilbakeknappen kommer jeg til side A. Jeg vil at nettleseren skal glemme side A, eller like gjerne alle sider.

     

    Eneste løsningen jeg kan se her er å reinstallere Browser. Hvordan gjøres dette?

     

    Åpne ett nytt tomt vindu og lukk det gamle?

  9. Høres merkelig ut. Jeg er daglig tilkoblet en av to Linksys-enheter WRT610N og WAP54G, ikke noe problem med tilkobling for min del. Det benyttes etter hva jeg husker hhv WPA2 aes og WPA tkip på de to routerne.

     

    WRT150N med WPA2 aes her og jeg har heller ikke hatt noe problem med å få Hero'en min på nett.

  10. Men går det ikke an å få frem total samtalevarighet, tall på hvor mange samtaler jeg har hatt, osv ..?

     

    Ved å gå inn på 'People' og trykke på valget nederst og lengst til høyre får du opp 'Call history'. Hvis du trykker på det samme ikonet (firkant med en telefon i nedre høyre hjørnet) ved siden av telefonnumrene/kontaktene i lista får du opp samtalevarighet.

  11. Jeg har noen merkelige problemer med telefonen. Lysstyrken på displayet driver å "vandrer" fælt. Spesielt når jeg skriver meldinger, går fra lyssterk til lyssvak. Noen som har opplevd liknende problemer? Problemet begynte etter jeg installerte MoDaCo ROM'en

     

    Hvis ikke så er nok øldusjen den fikk for et par uker siden syndebukken :p

     

    Har/hadde selv dette problemet, men jeg tror det var slik selv før jeg installerte MoDaCo-ROM'en. Uansett disabla jeg 'auto backlight' i settings/sounds & display.

×
×
  • Opprett ny...