Gå til innhold

tnt

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tnt

  1. Hei. Min far har gitt meg det utakknemlige oppdrag å finne en mobil til min bursdagspresang for min mor. Jeg vet at hun ønsker en telefon med grei størrelse på skjerm. Ellers bruker hun den bare til samtaler, sms og mottak av MMS-bilder. Ser for meg en pris på cæi underkant av 2000,- Har dere noen forslag?

  2. En annen ting jeg hadde håpet var at 2.2 skulle ordne et batteriproblem jeg har opplevd etter oppdatering av 2.1.

     

    Hver natt jeg lader mobilen, så går den opp til 100% for så å falle (ila 5 min) 10-11% før den lader seg opp igjen. Dette skjer utelukkende hver natt den er under lading.

     

    Kollega av meg opplever akkurat det samme så regner med det er et generelt problem.

  3. Halla,

     

    I anledning at jeg er møkk lei frisyren min har jeg googlet litt rundt etter frisyrer i dag.

     

    Problemet mitt er at jeg har et meget tykt hår og føler derfor at det kan være litt krevende.

    Fant en frisyre som faller veldig i smak her:

     

    http://2.bp.blogspot.com/_p39Trjz5E-o/SkXGMfBhUbI/AAAAAAAABGE/CEtHo1Xn444/s1600/Brad+Pitt+haircut.jpg

     

    Spørsmålet er følgende: Hva bruker han i håret for å få den "stylen" ? Når jeg bruker voks (ID eller renati) i mitt hår så får det en slags "piggete" stil. Håret samler seg mer og mer til lengre det blir, og med en slik lengde som B. Pitt har på bildet, så blir det ikke bra.

     

    Noen som har tips?

  4. Jeg har også et problem jeg har oppdaget to ganger.

     

    Førte gang fikk jeg ikke mottatt sms før jeg brukte telefonen min. Da kom det to meldinger som "lå på vent" umiddelbart etterpå.

     

    For 10 minutter siden prøvde jeg å logge inn i nettbanken og ventet på engangspassord på sms, men den kom aldri. 10 minutter etterpå prøvde jeg å ringe mobilen min fra kontortelefonen uten at jeg kom igjennom (rask pipelyd aka brudd på samtale).

    Etterfulgt av dette prøvde jeg å ringe med mobilen til kontortelefon, det gikk fint og like etter mottok jeg sms fra nettbanken. Virket som den ble "aktivert" igjen da.

     

    Uholdbart problem, men vet ikke om det er telefonen eller OneCall sitt problem?

  5. Morsom notis til batterilevetid...

     

    Min bruk i dag :

    5stk sjekkinger av facebook gjennom dagen

    8 sms sendt og motatt

    2 sjekk av twitter

    10-12 mailer pushet inn, 1 besvart

    sjekket forum to ganger

    Ut av lader 07:00 klokken er nå 23:00 = 16timer siden lading...

     

    Wi-Fi var av mens jeg var på jobb 08:00-15:00, ellers på..

    Ellers så pushet det mail å slikt som det bruker...

     

    Gjenværende batteri? 90% :new_woot: :new_woot:

     

    Klart, bruken i dag har vært moderat,

    men batterilevetiden har vært fenomenal... :love:

     

    Dette virker jo utrolig.

     

    Min erfaring er at batteriet synker ca 1% i timen ved total idling (3g og wlan tilsynelatende avskrudd). Hvordan klarer du 10% på 16 timer med en del bruk da?

    Har du gjort noe "tweaks" av betydning? Kom gjerne med tips.

  6. Spørsmål: Jeg har dektivert wlan og 3g, mottar en melding med valg om å laste ned bilde (mms). 3g skrur seg da på automatisk og starter nedlastingen.

    Problemet er at 3g ikke skrur seg av automatisk. Er det et valg jeg kan gjøre, eller skal det være slik?

    Om du har valgt Kun GSM under meny - instilling - trådløst og nettverk - mobile nettverk - nettverksmodus - Bare GSM skal det i teorien ikke være mulig at telefonen din fortsatt bruker 3G nettet

     

    Om du har gjort dette skyldes nok problemet ditt roaming, dette kan du lese mer om i brukermanualen på side 25, 75, 127, 195. Kan være at du har dataroaming aktivert under: meny - instilling - trådløst og nettverk - mobile nettverk - Dataroaming

     

    Funket dette eller?

     

    Du har rett i at begge to optionene er satt på. Jeg skal teste uten. Det er dog ikke noe problem at 3g kobler seg inn de gangene jeg velger å laste ned mms, men hadde vært fint om den også kunne skru seg av automatisk (strømsparer).

  7. Noen som har prøvd å spille musikk på denne non-stop og målt batteritiden? Alt under 20-25 timer vil jo være dårlig sett i forhold til nesten alle andre "vanlige" telefoner.

     

    Som jeg nevnte tidligere i tråden, min gikk ned 10% på 60 minutter med Spotify offline avspilling. WLAN, 3G og Sync deaktivert. Bedre batteri enn iPoden min, så jeg er fornøyd, men vi har alle ulike preferanser.

  8. Opplevde noe merkelig i sted.

     

    Tok ut telefonen fra laderen 06.30 og brukt den til ymse frem til klokken 12.00. Batteriet gikk fra 100% til 75% på de timene (noe som er ganske ok).

    Fra 12.00 til 14.00 var telefonen stort sett i stand-by men sank likevel med over 30% på denne tiden. Jeg valgte å skru av telefonen for første gang siden jeg fikk den (det stod "avslutter" i type 2 minutter før den skrudde seg av) og batteriet ser ut til å ha stabilisert seg ved omstart.

     

    Kan det ha vært en applikasjon som har hengt seg i bakgrunnen? Ingen wlan/3g/sync -symbol har vært aktiv de to nevnte timene.

     

    Mistenker å ha opplevd noe slikt selv også. (Virker ok nå, uten at jeg skrudde den av, kanskje systemet selv klarte å drepe prosessen.)

     

    Neste gang du har mistanke om noe slikt, fyr opp Astro og sjekk om det er noe som bruker CPU som ikke burde gjøre det! Det er i hvertfall planen min...

     

    Det vil være en logisk forklaring i hvert fall. Sikkert ikke tilfeldig at det skjedde etter at jeg installerte diverse apps (barcode scanner og Navigon i hvert fall).

     

    Neste spørsmål:

     

    Leste tidligere tråden at det er flere som ikke har fått NetCounter til å telle trafikk med WLAN, det samme gjelder meg. Er det noen som sitter på en løsning?

  9. Opplevde noe merkelig i sted.

     

    Tok ut telefonen fra laderen 06.30 og brukt den til ymse frem til klokken 12.00. Batteriet gikk fra 100% til 75% på de timene (noe som er ganske ok).

    Fra 12.00 til 14.00 var telefonen stort sett i stand-by men sank likevel med over 30% på denne tiden. Jeg valgte å skru av telefonen for første gang siden jeg fikk den (det stod "avslutter" i type 2 minutter før den skrudde seg av) og batteriet ser ut til å ha stabilisert seg ved omstart.

     

    Kan det ha vært en applikasjon som har hengt seg i bakgrunnen? Ingen wlan/3g/sync -symbol har vært aktiv de to nevnte timene.

  10. Hmm. Nå har jeg oppdaget noe som er FORBANNET irriterende.

     

    Jeg har lagt ut HTC-widgetene for å slå av wifi/gps/3G/bt på en home screen. Jeg trodde da i min enfoldighet at jeg da var garantert at applikasjoner ikke kunne bruke dem.

     

    Vel, slik er det ikke. Jeg har nå testet, og både Exchange, vær og popmail synker som bare det selv om jeg har slått av alle nett. Jeg har også slått av både auto-synk og bakgrunnsdata-synk under settings.

     

    Pokker så irriterende. Jeg vet ikke om innstillingene vil respekteres hvis jeg tar en reboot, men jeg hadde ikke lyst til å gjøre det akkurat nå på grunn av batteristatistikken.

     

    Dette var en gedigen skuffelse!

     

    Edit: Og den viser ikke med ikoner i statusbaren at den bruker forbindelsene heller!!

     

    Da har du gjort noe feil. Så lenge jeg tar av wifi og mobile network så får jeg ikke sjekket eller synkronisert noen av tingene du nevner.

     

    Ditto, får feilmelding når jeg prøver å oppdatere mailboxen min. Later til å fungere fint.

  11. Heisann,

     

    Har fått i oppdrag fra min far å kjøpe en bærbar pc som passer hannes bruk.

     

    For å beskrive bruket hannes, så er det mer eller mindre bare internettsurfing. Trader aksjer og bruker nettbanken (med andre ord ingen store krav til meget bra ytelse). Han ønsker en relativt liten pc, med ønske om å koble den til større skjerm da han er hjemme. Jeg har siktet meg inn på noe rundt 13" da en mini-pc 10" blir for lite.

     

    Kan denne være et bra alternativ? Noen som har erfaring med denne?

     

    http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:2455085;c:36159

  12. Hei!

     

    Fikk igår denne telefonen i posten og skulle begynne å sette opp diverse applikasjoner. Har onecall-ab så jeg lastet ned mms, wap og internettinnstillinger derfra.

     

    Viser seg at standard nettleser fungerer fint, men får "nettverkstjenesten utilgjengelig" når jeg prøver å laste ned opera mini. Kommer inn på operamini.com, og får spørsmål om jeg vil laste ned filen, men stopper der.

     

    Også når jeg skal inn på "google maps", som er en applikasjon som ligger på telefonen pr default får jeg ikke koblet til nett. Får "Network unavailable. This application requires a data connection. Please concant your carrier."

     

    Virker som det er noe gale med instillingene mine, men merkelig at den defaulte nettleseren kommer på nett ?

     

    Noen tips her ?

     

    Ikke mye respons her :p

     

    Har nå sjekket med Onecall, og de opplyser om at alle instillingene skal være korrekt. Iom at vanlig surfing fungerer så tyder dette på at det er en feil med telefonen. Vil det være hensiktsmessig å prøve å installere ny firmware selv? Kan den ta skade av det på noen måte?

×
×
  • Opprett ny...