Gå til innhold

dnthalhuk

Medlemmer
  • Innlegg

    1 527
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dnthalhuk

  1. Apple eller Samsung slipper ny telefon der siste tall i navnet øker med 1. Første tall i prisen øker også med 1. Tek.no anbefaler telefonen og sier "Dette er den beste!!". Holdt på noen år. Hva med å sammenligne s8 med s7 eller en rimelig modell. Forsvarer "nyvinningene" i s8 prisøkningen eller prisen i seg selv? Er dette virkelig så rått at jeg skal bruke 8400 kr? Kan jeg pælme laptoppen?

    • Liker 3
  2.  https://en.wikipedia.org/wiki/Population_growth

     

    Her jo noen interessante befolkningsvekster. Når jeg vokste opp ble man alltid lært om u-land og hvordan det nærmest var ulevelig i disse landene, og det var moralske plikt å hjelpe på alle mulige måter. Men det er en logisk brist. Hvordan kan det ha vært så vanskelige levekår i disse landene når befolkningene har vokst med så eksplosiv art fra 1967 ?

     

     

  3.  

    Hvis fødselsraten per europeer er 0.8, og raten per innvandrer er nærmere 2 kan dette gå fort.

     

    300 millioner vest-europeere blir 240 millioner på en generasjon. 50 millioner innvandrere blir 100 millioner

    neste generasjon, vest-europeere 192 millioner, innvandrere 200 millioner..

    Tror du må jobbe litt med å forstå fødselsrate. Det er nødvendig med fødselsrate på 2 (2,05?) for å opprettholde en befolkning (ettersom menn ikke kan få barn, så må hver kvinne få 2 barn). Altså er tallene dine helt på jordet. Videre er det kun et fiktivt eksempel uansett, fordi ingenting tyder på at det skulle gå slik du sier. Det er ingen markant forskjell i fødselsrate mellom andregenerasjons innvandrere og etniske nordmenn i Norge.

     

     

    Kanskje feil bruk av begrepet, men poenget var at for hver generasjon blir hver europeer til 0.8. Dvs at to europeere i snitt får 1.6 barn, eller hver kvinne får 1.6 barn i snitt.

     

    For innvandrere betyr det at hver kvinne får 4 barn. Det er fiktive tall og sikkert veldig pessimistisk. Men jeg antar uansett at fødselsraten til 1. generasjons innvandrere er høyere enn for europeere. I tillegg vil jo innvandringen nok øke samtidig som andelen innvandrere øker (økt politisk innflytelse). Slik at det trenger ikke kun være fødsler i Europa som gjør at andelen innvandrere øker.

     

    Det er mange som tror dette skjer, og det er nok grunnen til at "høyrepopulister" over hele Europa har vind i seilene.

    • Liker 1
  4. Innvandrerne (de ikke-vestlige) og deres barn har ikke nådd 10% av befolkningen på de første 50 årene med slik innvandring, så det er ingen grunn til at de skal bli 99% på de neste 50.

     

    Svaret mitt ville uansett være at så lenge det skjedde naturlig og i tråd med kardemommeloven, så blåser jeg i prosentandelene her. Men skal de bli 99% på 50 år så må det skje en invasjon og folkemord. 

     

     

    Hvis fødselsraten per europeer er 0.8, og raten per innvandrer er nærmere 2 kan dette gå fort.

     

    300 millioner vest-europeere blir 240 millioner på en generasjon. 50 millioner innvandrere blir 100 millioner

    neste generasjon, vest-europeere 192 millioner, innvandrere 200 millioner..

  5. Hvem bryr seg egentlig lengere. Så en graf på vg at f.eks fra Libya til Italia var 74 % av "flyktingene" menn og de fleste var fra afrikanske land uten krig. Asyldepresjon er et fint ord jeg så her om dagen. Det går ikke å stoppe denne utviklingen lengere. Alle forsøk på å begrense innvandringen til Europa vil enten bli torpedert av spinnville moralister, eller så vil enkelte land som Sverige og Tyskland fortsette å lokke asylsøkerne.

    Vi blir også servert løgner om at verden utenfor Europa er så forferdelig at man ikke leve der, og at vi trenger alle disse ufaglærte når eldrebølgen kommer. Når eldrebølgen har skylt over oss er den store generasjonen med etniske europeere fra tiden etter 2. verdenskrig borte, og igjen står vi millenials og flere titalls-hundretalls andre og tredje generasjons innvandrere med all verdensbakgrunn.

    Vår besteforeldre gjennreiste Europa. Våre foreldre ruinerer det.

    • Liker 2
  6. At noen elektroniske tall dukker opp på en PC i mikornesia istedenfor hos skatteetaten i Norge er et kortsiktig problem. Det er fint at det dukker opp nå, så kan utgiftene til migrasjonsbøgen relativiseres. Det har venstresiden allerede begynt med.

     

    Panamapapers kommer til å svi for noen enkelte indvider. Men de kommer fortsatt til å være rik imorgen og sannsynligvis finner de nye måter å unngå skatt.

    • Liker 2
  7. Flere stater, blandt dem Irak og Syria, ble skapt under europeisk kolonialisme. Land ble delt opp uten hensyn til de som bor der. Ser ingen grunn til at større befolkningsgrupper ikke skal få sine egne land. F.eks dele Irak i tre, og Syria i to deler. Det er ikke en garanti for fred, men da har man hvertfall et håp, og man har folk man kan forhandle med, og gode grunner til å opprettholde freden.

    Har hørt dette fra venstresiden andre steder. Hvorfor skal vesten importere hundretusner fra andre kulturer? Tanken er jo at multikultur er topp og alle kan leve side om side. Hvis det ikke fungerer i Irak hvorfor skal det fungere i Europa? Velferden tar slutt, desverre i vår levetid. Blir vi da et nytt Irak?

    • Liker 1
  8. Siste ukers små hendelser på sykkel i trafikken:

     

     

    Bilfører i siste klippet likte ikke at jeg viftet litt oppgitt med armene og ristet på hodet da hun rygget ut foran meg. Skar grimaser tilbake  :wee:

    Tid 00:23 vil jeg nå påstå du selv er problemet. Når noen står å laster ut av bilen så kan man sakke ned farten til gangfart.

     

    i 2:25 er problemet fotgjenger som bare krysser veien, men i 1:48 durer bare på mellom fotgjengere der det er naturlig at de krysser. Bilen stopper opp for å vente på de, men vipps der kommer du.

     

    2:16 viser bare hvor dårlig sykkelveien ofte i Norge, man går fra "billist" til "fotgjenger" i en sving.

     

    Det er morro å være sykelist, men veldig mange har en tankegang om at de skal fram først. Samme om det er bil eller fotgjenger som er i veien. Mange sykkelister har også akserlasjonsangst later det til og nekter å bremse ned selvom de ser hindringer langt i forveien.

     

    I din situasjon med dama i siste del av filmen så hadde jeg nok bare bremset ned å latt henne rygge ut. Som oftest antar jeg at billister ikke ser meg, og jeg kan godt bremse ned og tråkke meg opp i fart igjen for å spare en farlig situasjon.

  9. Gi asylsøkerne gratis VGS-pensum og ingenting mer også får de klare seg selv. Kunnskap er Norges gratis jord.

     

    Det er en vesentlig forskjell på å få faste beløp utbetalt per måned og gratis bolig. Sammenlignet med en jordlapp. Får du bare jord må du bygge opp alt selv. Du må ta lån og sitter med risikoen. Selvfølgelig går mange på tryne og drikker seg ihjel på søppeldynga.

    Dagens asylsøkere holder vi i livet i 60-70 år selvom de skulle gå på tryne. Så det er ikke sammenlignbart

    • Liker 4
  10. Muslimene i Europa kommer til å oppleve økende mistanke mot seg. Menn bør oppfordre sine kvinner til å ta av hijaben, sekularisere seg selv, de bør som gruppe flytte religiøse høytider til jul og påske, pg begynne å gi barna sine europeiske navn. Det er eneste levbare løsningen i framtiden. Toleranse kommer vi ikke langt med. Like barn leker best sitter i ryggmargen. Derfor vil de fortsatt bli marginalisert som gruppe så lenge de tviholder på kulturer med dype islamske røtter. Arbeidsgivere fortrekker alltid Olav og Anna, over Ali og Fatima. Sånn er det bare. Men Ali og Fatima står fritt til å bytte navn, og vil bli vurdert likt at av arbeidsgiverne.

    • Liker 2
  11. Vi får ikke kastet ut de som er her, men det fullt mulig å stoppe flere fra å komme. Det behøves. Men med snufsemedia og en stor venstreside blir det nok umulig. Dette er bare noe vi må vende oss til. Slike hendelser er skjer ofte i midtøsten og andre land med stor andel av muslimer. Etterhvert som våre ressurer skal fordeles på flere, og flere muslimer kommer som asylinnvandrere vil problemet vokse.

    • Liker 1
  12. Det kan ikke stoppes. Det vil komme flere og flere innvandrere, og sannsynligvis vil europeiske land ha mindre og mindre ressurser tilgjengelige for å støtte disse. Både med sosialstøtte og arbeidsplasser. Dermed får større gettoer, og flere plasser hvor innvandrere kan dyrke sin kultur og skylde på vesten for mangel på framgang.

    Ser ikke helt hvordan dette skal snu. Over halvparten i min generasjon (de mellom 20-35 år) er indoktrinert i at stopp i innvandring = rasisme. Får håpe at generasjon under ikke har samme tanker, men jeg tviler.

  13. 224130.png?_encoded=2f66666666666678302f

     

    Synes vi har hatt en fin nedgang i kriminalitet de siste 15 årene, skulle tro den grafen skulle gått rett til tops slik som innvandringen har tatt av i samme periode. 

     

     

    Se på grafene for narkotika, seksual og voldskriminalitet. Disse har økt betraktetlig siden 1993.

     

    Om det blir hundrevis av færre sykkeltyverierer så veier ikke det opp for de som blir ofre for overfallsvoldtekt.

  14. Nei, regnestykket ditt er galt uansett.

    1.) I snitt de siste 5 årene har vi mottatt ca 14 500 asylsøker - over 30 år vil det bli ca 440 000. Men antall asylsøkere er ikke det relevante tallet - det er innvilgede asylsøknader. Vi må nemlig forutsette at vi klarer å få til det meste av returer. Og realiteten er at under 50 % blir innvilget. Om vi skulle bruke tallene på innvilgede for perioden 2005 til og med 2014 - så er snittet ca 6 000 pr år. Over 30 år blir det ca 180 000. Selv om vi skulle bruker toppåret 2015 med ca 32 000 asylsøker - og 50 % innvilgelsesrate - så blir det ikke flere enn 480 000. Skal det være snakk om millioner (og med uttrykket millioner oppfatter jeg minst 2 millioner) så må det komme ca 67 000 asylsøker hvert år framover og 100 % blir innvilget. Med 50 % innvilgelsesrate vil det kreve 134 000 asylsøker pr år. Dvs 9 ganger mer enn snittet for de 5 siste årene.

     

    Om du skulle lure på antall asylsøker hittil i år. Det er på 649 asylsøker.

     

    Millioner de neste 30 årene var kanskje en overdrivelse, og hviS vi får festning Europa er det kanskje håp. Men vi ser jo nå hvordan media gang på gang lager "snufse" historier om innvandrere. I tillegg har vi Refugees Welcome og lignende organisasjoner så det er en stor andel av befolkningen som fortsatt vil ha åpne sluser. Dessuten må vi ikke glemme at Sverige tar inn langt flere asylsøkere enn oss, og der har man inntil nylig vært nazist om man ønsket å redusere inntaket. Hvis de fortsetter å ta inn samme antall vil de få et sammenbrudd i mottaket og vi kan få noen tusen bonus innvandrere som følge av dette. I tillegg så har jo de fleste som får innvilget asyl her familie i hjemlandet, og de vil nok prøve å få dem hit.

     

    649 asylsøkere i januar og februar bryr jeg meg ikke om. Våren og sommeren blir mer spennende å iakta. Jeg håper få kommer

  15. Du har tydeligvis greie på dette - eller ikke. Pensjonen din skal ikke dekkes av oljefondet - i alle fall bare delvis. Trygdeutbetalingene dekkes løpende gjennom statsbudsjettet - dvs løpende skatteinntekter. Vi må etterhvert trolig bruke litt mer av oljefondet, men det er faktisk ikke sikkert. Klarer vi å forbedre forholdet mellom trygdemottakere og arbeidstakere i forhold til prognosene - ja da kan det godt være i ikke trenger å bruker så mye av oljefondet.

     

    Så regnestykket ditt blir jo i realiteten riv ruskende galt.

    Regnestykket er galt så lenge statusen er som idag. At vi har enorme inntekter fra olje og gass eksport. Men produksjonen av olje og gass vil neppe øke de neste 30 årene fram mot min pensjon. Per idag ser jeg heller ikke at vi i Norge har annen eksportnæring som kan ta over. De hundretusenvis av innvandrerne er over de neste 30 årene. Hvis vi fortsetter som de siste 5 årene er det snakk om millioner fra midt-østen og afrika de neste 30 årene. Hvordan disse skal skape eksportnæringer og økte skatteinntekter til staten er et mysterium for meg. I bestefall er regnestykket mitt galt, men det forutsetter at norske eksport inntekter fortsetter som idag uten olje og gass, og minimal innvandring. Evt kutt i velferden og skatt går utelukkende til pensjoner.
  16. Jeg sjekket pensjonskalkulatoren og om ca 30 år skal staten betale ut i overkant av 5 millioner til meg over 10 år. Idag er det i overkant av 7000 milliarder kroner i oljefondet eller 7000 0000 milloner kroner. Nok til 1.4 milloner mennesker som skal ha utbetalt samme pensjon som meg. Inntektene til fondet kommer til å minke hvert år med mindre vi finner noen gigantiske oljefelt. Avkastningen blir neppe noe å skryte av så lenge alle styringsrenter er null eller negativ. Samtidig er det nok langt flere enn 1.4 mill mennesker foran meg i pensjonskøen. Hvis vi i tillegg skal ta imot hundretusenvis av innvandrere som øker trygdeutgiftene disse årene så er min oppgitte pensjonen kun en illusjon

  17. Sjølv om det av mange asylmotstandere blir betegna som noke negativt, så vil ei framtidig eldrebølge kunne avvergast rett og slett fordi mange innvandrarar får mange nok barn til å dekke behovet for framtidig arbeidskraft.

    Du mener ikke unngå. Du mener forskyve. Innvandrerbarna blir også gamle. Hvis de alltid skal få flere barn vil det tilslutt bli overbefolket. Uansett hvordan man vrir å vender på det er ikke asylinnvandring en løsninh på eldrebølgen eller bærekraftig. Man kan også spørre seg. "Trenger Norge islam?"

    • Liker 6
  18. Løsningen er å stoppe innvandring, og la eldrebølgen betale en større del for sin egen velferd. Disse generasjonen har hatt mulighet til å akkumelere en rikdom ingen andre vil få. Hvis de betaler mer av egen lomme selv vil det bli en mindre belastning for staten. Samtidig som det skaper jobber til generasjonen som er under 30 idag, som ikke vasser i jobber. I tillegg lærer kanskje de eldre generasjonene at d ikke finnes en gratis lunsj.

    • Liker 6
  19. Hvorvidt asypolitikken er streng nok får vi en fasit på i år. Hvis balkanlandene fortsetter å stenge grensen mot Hellas og NATO gjør alvor av å stoppe strømmen over middelhavet. Da står grensen mellom Norge og Russland som en mulig vei inn i Europa. En attraktiv vei også, siden vi har en horde med "Refugees Welcome" aktivister, og Sverige som "åpner sin hjerter" som nabo. Russiske embetsmenn som får stukket noen hundre dollar sedler i lommen hjelper nok gladlig flyktinger helt opp til Storskog. Så blir det nok fritt leide inn i Norge. Hva som skjer etter det vet jeg ikke. Men jeg håper norske myndigheter er knallharde og stenger grensen før det går for langt.

    • Liker 2
  20. Tror andregenerasjons innvandrere hadde nyt godt av innvandringsstopp til Norge. Grunnen til man antar at folk med utenlandsk utseende er utlending til det motsatte er bevist er fordi det kommer nye innvandrere hele tiden. Og antallet øker. Med en stopp eller kraftig innskrenking over flere år ville man etterhvert anta at utlendinger som man møtte kanskje var norsk.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...