Gå til innhold

Cheese

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cheese

  1. Hei, jeg er ute etter å kjøpe meg en replica klokke... Trolig Breitling, IWC eller Jaeger leCoultre.

     

    Har sett litt rundt, og funnet noen netbutikker som har det jeg leter etter, men jeg vet jo aldri hvordan kvaliteten er...

    En kompis av meg har en replica IWC klokke som ble sjekket av faren hans som driver en klokkebutikk, serienummeret stemte og alt var helt 100% likt. Med andre ord en 100% perfekt kopi. Dette er hva jeg er ute etter.

    Kvalitet står selfølgelig øverst.

     

    Noen som har handlet replica klokker på nettet før? Trenger erfaringer og meninger om de forskjellige nettsidene.

  2. Hei, har nettop fått installert Need For Speed Carbon.

    All grafikk står på fullt, og dette går helt glatt, men noen ganger er det akkurat som om alt går 10 ganger fortere en sånn som det skal. Akkurat som det settes i fortfilm i et sekund eller to. Dette er ekstremt irriterende siden jeg omtrent alltid kræsjer når det skjer. Noen som har opplevd det samme eller har noen forslag til hva jeg skal gjøre?

     

    Har ATI Radeon x1900 512mb skjermkort hvis det hjelper.

     

    Takk for alle svar.

  3. Hei, jeg kjøpte nylig en helt ny pc som jeg skulle bygge selv. Jeg kjøpte IDE harddisk istedet for S-ATA harddisk ved en feiltagelse, men det burde fortsatt fungere. Jeg har koblet cd-romen på den øverste IDE kabel sloten, og hardisken på den andre. Når Cd-romen er øverst finner den bare CD-rommen, når hardisken er øverst finner den bare hardisken. Ofte finner den ingen av delene.

    Når den finner cd-rommen pleier den ofte å gå rett til xp installen, som stopper opp når den skulle ha begynt å kopiere til hardisken.

     

    Jeg prøvde den gamle hardisken min fra den gamle pc'en (også IDE), men da skjedde akkurat det samme.

    Når jeg skulle sette den in igjen fikk jeg akkurat samme problemet med den gamle pc'en også. Derfor tror jeg at det er noe jeg gjør galt, og ikke hardware feil.

     

    I så fall, hva gjør jeg feil?

     

    takk for alle svar.

  4. Hei, skal bestille ny pc nå siden den gamle begynner å bli omtrent 4 år gammel. Jeg har bestemt meg for å beholde mus/tastatur, lydkort og nettverkskort.

    Hovedvekten på den nye PC'en blir lavt støynivå og at den kan brukes til de nyeste spillene og spill som kommer en tid fremover.

     

    Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal gå for

    Club3D Radeon X1900XT 512MB PCIe 16x

    Eller

    XFX GeFORCE 7900 GT 256MB GDDR3 PCIe

    Så her kunne jeg trengt noen tips.

     

    Jeg tror jeg har bestemt meg for AM2 CPU og Hovedkort, men tar gjerne imot tips her også.

    Hovedkort:

    Asus M2N-E S-AM2 nForce 570 Ultra

    CPU

    AMD Athlon 64 X2 4600+ 2,4 Ghz

     

    Er veldig usikker på hvilket minne som passer til dette hovedkortet, så her trenger jeg ivertfall tips. Vil helst ha 2gb, og helst ikke dyrere en 2000kr.

     

    Kabinettet tror jeg blir:

    Antec Sonata II Piano sort "quiet" m/PSU

    Er 450W nok?

     

    harddisk og DVD brenner tror jeg ikke jeg trenger noen tips om.

    Takker for alle svar. (særlig kjappe) :)

     

    *Edit*

    Obs, kom på en ting. Det er IDE harddisk jeg skal ha ikke sant?

  5. Hei!

     

    Selvbygging er lurt. Men hva trenger du? Har du noe fra før? (som skjerm? kabinett?)

     

    Her er et oppsett: Spillepc 9k. Minnet er veldig dyrt, så det kan lønne seg å kjøpe det for seg, for eksempel fra Netshop som har billigere minne, eller du kan velge tregere minne.

     

    Hilsen,

    efikkan.

    6409107[/snapback]

    Jeg skal også bygge pc snart, og likte dette forslaget veldig godt, men jeg kan godt legge in et par flere tusenlapper til, pc'en kan koste opp mot 11k, noen som har forslag til hva jeg skal oppgradere fra det oppsettet?

  6. Jeg vurderer å kjøpe meg ny pc, siden den gamle er ca 4 år gammel og bråker som en støvsuger.

    Som det står i topicen, vil jeg helst begrense den til rundt 8-10k, og jeg vil helst at den skal være så lydløs som mulig. Noen som har forslag til hva jeg skal kjøpe? Jeg har allerde 1024 ram, men jeg har ikke fulgt med på hardware verdenen på en stund, så jeg vet ikke om det holder, eller om de passer in i det nye hovedkortet.

  7. Satt den hvor den samme stod, og plugget in de samme kablene, jeg er redd noe har blitt ødelagt mens jeg støvsugde. Har hørt at støvsuging danner vanvittig mye statisk elektrisitet (fant det ut nå i ettertid så klart) Siden jeg ikke får kontakt med skjermen tror jeg kanskje grafikkkortet har gått. Jeg har ikke onboard grafikk-kort på hovedkortet så jeg får ikke testet. Noen andre måter jeg kan teste om det er grafikk kortet?

  8. Hei. Jeg var så heldig å få ny DVD brenner til jul, i stad skulle jeg sette den inn og jeg tok bort litt støv rundt om i kabinettet i samme slengen.

    Når jeg startet den opp etter det var det akkurat som om skjermen ikke fikk kontakt, alle viftene fungerte fint, og det var grønt lys på hovedkortet. Den bootet heller ikke, den bare durte og gikk, uten kontakt med skjermen og uten å boote.

    Jeg koblet ikke ut noen andre kabler en de som hadde med den gamle cd-romen å gjøre.

    Jeg er veldig bekymret, noen som har forslag til hva jeg skal gjøre?

    Vær så snill å svar.

  9. Det må da finnes en feil med spillet som kan gjøre det sårbart.

    Det er en selfølge at spillet er super sikkert når det er så sinnsykt mye penger i omløp.

    De har logger på absoulutt alt som foregår, så hvis det skulle skje noe så er det bare å si ifra, så får du det tilbake...

    Finnes fortsatt folk som lurer andre til å kjøpe ting for dyrt etc. Men det tenker jeg finnes i alle mmorpg spill...

  10. Se på det som en investering.

    Har selv spilt Project Entropia i snart 2 år.

    Dette er ikke noe form for 'pyramide' spill, og du kan faktisk tjene på det, hvis du legger nok tid å eventuelt penger i det.

    Det er helt gratis å laste ned å starte med, og du kan spille så lenge som du vil uten å betale. Men det er selfølgeligt mye morsomere når du spytter i litt penger. Det er det som gjør dette konseptet så unikt og genialt.

    Anbefaler det på det sterkeste :thumbup:

    *edit* Screens på den officielle siden elleren veldig bra community side

×
×
  • Opprett ny...