Gå til innhold

Alert

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alert

  1. Forsvinner de norske tegnene i det du leser inn fila, eller skjer det når du lagrer til basen?

     

    Hvis de er borte når du har lest inn fila, må du ette riktig encoding der du leser inn innholdet i CSV fila..

     

    Hvis de forsvinner i det du inserter, er det nok noe rart med charset på basen. Men siden du sier at den allerede inneholder æ,ø og å, vil jeg tro de er byttet du før du gjør insert.

  2. Bruker selv tortoisesvn med visualsvn-plugin til VS på store prosjekter, det fungerer ikke 100%, men så lenge folk er disiplinerte og fordeler arbeidet godt fungerer det veldig bra.

     

    Et par tips:

    * Ikke jobb på samme filer. (Dette er kanskje en selvfølge, men krever kommunikasjon).

    * Si fra når dere gjør endringer som forandrer prosjektfila, alle passer på å sjekke inn før og sjekke ut etter endring.

    * Sjekk inn/ut ofte.

    * Skriv kommentarer på det som sjekkes inn.

     

    De to siste gjelder vel uansett hva de velger :D Det skal sies at merging av filer kan være noe enklere i TFS enn i tortoisesvn, mens tortoisesvn er bedre på noen punkter.

     

    Subversion stores additional copies of data on the local machine, which can be an issue for very large projects or files, or if developers are working on multiple branches simultaneously.

     

    Skjønner ikke hva som skal være problemet jeg, men mulig det snakkes om mye større prosjekter enn hva jeg har jobbet med. Både TFS og VSS lagrer vel en kopi av filen på din lokale maskin?

  3. SVN er vel heller utegnet i litt store prosjekter, men jeg vet ikke, har aldri vært med på noen store prosjekter før :p

     

    Dette er helt feil. På hvilket grunnlag sier du dette?

     

    Subversion blir brukt i utrolig mange prosjekter, både store og små!

     

    Systemer som TFS er lagd for så utrolig mye mer en bare versjonhåndtering av kode. Her har du bug tracking, prosjektstyring, automatisk bygg osv. i tillegg til Source Control.

     

    Jeg mener SVN har en mye bedre løsning for versjonhåndtering av kode enn f.eks. TFS. (Mye billigere også :p). Du har ikke alle de andre funksjonene som følger med systemer som TFS, men det var jo heller ikke det trådstarter etterspurte.

  4. Heisan

     

    Jeg har en klasse som komuniserer med en FTP server og henter bl. annet directory fra serveren. Jeg har puttet dette inn i forskjellige collectioner, men ingen vil tas imot av en DataGrid. Så fort jeg kaller MyGrid.DataBind() så feiler det med at datasettet ikek støtter "paging", selv om jeg faktisk slår av paging på GridView kontrollen. Noen som vet hvordan jeg kan få dette til?

     

    Har prøvd List<struct> uten hell. Trodde først dette var rette veien å gå

     

    Kan ikke skjønne hva som er galt ut fra beskrivelsen din.

     

    Hvis jeg gjør f.eks. noe slikt:

     

    <asp:DataGrid ID ="DataGrid1" runat="server"></asp:DataGrid>
    
    var list = new List<string>();
    for (int i = 0; i < 10; i++)
     {
    list.Add("Test" + i);
     }
    DataGrid1.DataSource = list;
    DataGrid1.DataBind();

     

    Så fungerer det utmerket..

     

    La oss få se koden :p

  5. Jeg så posten deres den dagen den ble postet og spørsmålet deres fikk meg til å undre litt på det samme, "Kjenner jeg til noen form for p2p teknologi bortsett fra den teknologien vi alle er kjent med, og hvilken av denne teknologien har open-source klienter å bruke som eksempler"

     

    Svaret mitt er vel egentlig nei, jeg kjenner ingen enkel løsning der. Jeg ser at source-forge gir meg endel resultater, men ingen som jeg er kjent med. Etter hva jeg forstår så er ikke poenget med oppgaven nettverksbiten for ellers ville dere vel lagd deres egen protokoll?

     

    Men hvis protokollen ikke skal være så meget avansert er det kanskje mere lønnsomt å satse på å lage en egen istedet for å bruke tid på å sette seg inn i en protokoll dere ikke kjenner. Eller kanskje, bruk ftp protokollen som eksempel men endre den til p2p. Fordelen med ftp er at den er såre simpel, mens de fleste andre kjente protokoller som msn og lignende bruker desentraliserte servere og er litt tricky å sette seg inn i.

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Peer-to-peer

    på midten av siden vil dere finne en liste over kjente protokoller og er

    det en liste over kjente klienter som bruker disse protokollene.

    Der har vi en som har forstått vår problemstilling :D Som du har forstått, er ikke selve poenget med oppgaven nettverksbiten(selv om den er viktig for hele prosjektet). Takker for input(også til deg blackbrrd)!

  6. Det var ikke meningen og trakke deg hardt på tærene, tihi. Uansett, ferdige større prosjekter som de du nevner i den første posten vil kreve litt tid på å sitte seg inn i hva dem har å tilby av funksjonalitet. Da må du veie om hva det vil kreve å lage noe eget vs. det å lese dokumentasjonen på noe eksisterende. Stort sett så vil eksisterende løsninger tilby mye mer enn du kanskje har bruk for?

     

    Så lenge det kun er "data" som skal deles, er jo ganske enkelt å lage. Spørsmålet blir jo skal du ha større funksjonalitet enn at det er de samme "dataene" å finne i en gitt mappe på flere klienter?

    Et nifty GUI med oversikt over andre klienter er jo kanskje skøy å ha med, kanskje chat også. Også en liten del til, hvordan blir dette med NAT siden så få faktisk har en ekstern IP på sin maskin? Det må jo nesten sendes via en server for at det skal være mulig å koble til hverandre?

    Hva som gjøres med dataene er jo en annen sak og opp til annen programvare?

     

    Ikke for å tråkke deg på tærne, men tviler litt på at du har noe erfaring med nettverksprogrammering i java i det hele tatt. Vi (ja, jeg er med på prosjektet) trenger ikke hjelp til hvilken funksjonalitet vi skal implementere, men vi lurte på om noen hadde ERFARING med nettverksprogrammering, slik at vi kunne få noen tips om hvilken teknologi som passer best for vårt prosjekt. Det at du begynner å snakke om GUI, chat, og til og med en sentralisert server sier det meste. Vi setter stor pris på all hjelp vi kan få(men svar på spørsmålet)!

×
×
  • Opprett ny...