Gå til innhold

sam_punker

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sam_punker

  1. Så utrolig trist å se hvordan media fortsetter å presse anti-rasisme på hver eneste stakkars europeer de klarer å nå. Folk blir etter hvert(har blitt) så indoktrinert og stusselige at de ikke klarer å gjøre annet enn å nikke og lydig si seg enig i problemstillingen.

     

    'Kulturell sensitivitetstrening' Wow. Hvorfor er det bare europeere som må gjennomgå slikt? Merk at jeg bevisst bruker 'europeer' fremfor 'hvit', siden det ville stemplet meg som rasist på flekken(og ja, akkurat det er et resultat av at slike artikler som dette blir presset ned i halsen på folk). Folk har blitt så redde for å bli stemplet(oisann, jeg trodde bare det var rasister som stemplet folk?) at de ikke en gang tørr å lette på mynten for å se om det finnes en annen side.

     

    'Rasistiske' ting blir sagt og gjort hele veien. Men det er bare en utvalgt del av oss som må tåle å bli straffet for det.

     

    La oss se om denne posten får stå, eller om den blir fjernet i navn av 'politisk korrekthet'.

    • Liker 2
  2. Jeg vet godt hva du mener med 'click bait' overskrifter. En viss IT-avis driver overstadig med slik, noe som fikk meg til å slutte å besøke nettsidene deres. Misliker nok slike overskrifter like mye som deg :)

     

    Uansett skulle jeg ønske litt mer av finalen. Oppgjøret var litt for ensidig, og hadde ikke så mange spennende momenter. Skulle ønske det var noen heftige gjenreisinger/tilbakeslag slik vi har sett de tidligere årene. Velfortjent av NewBee uansett :)

  3. Sant det du sier, Leaf. Ingenting er galt med at Blizzard vil tjene penger. Men dette er noe folk må prøve å forstå når de syter over at Blizzard implementerer ting som strider mot den eksisterende loren. Det samme gjaldt når de gidde Alliance muligheten til å bli shamaner, og Horde til å bli paladiner i TBC. Mange mente at dette ikke var i strid med loren, men Blizzard gjorde det for tilfredsstille massene.

  4. Folk, stort sett, bryr seg ikke om lore. Og Blizzard bryr seg bare om penger. La meg opplyse deg litt. For et par mnd. siden lanserte Blizzard 'paid race change'. Har du noen gang tenkt på hvor mye Blizzard kommer til å tjene når alle troll, taurens, orcs og blood elfs huntere kommer til å skifte rase til undead? Samme når night elf druids kan bli til worgen druid, Blizzard kommer til å tjene flere hundretusen £ bare pga. Night elves er leie av shapeshift modellene sine og vil prøve noe nytt.

  5. Konklusjonen er at folk flest som spiller WoW er smarte nok til å ikke bry seg om lore, og heller bry seg om hvilke classer de kan combinere med raser. Og forresten, eneste grunn til at tauren kan bli paladin er pga. elle de minimale barna som spiller horde synes tauren er best(appellerer mer til barnsligheten). Blizzard ønsker å tilfredsstille mengden, og større tilfredsstillelse betyr mer penger.

  6. Heisann,

    Hugs 'n kisses går til Ateuz for å ha delt en invite med meg ;> Spillet ser virkelig lovende ut fra førsteinntrykket. Finnes det noen måte å prøve seg fram med de forskjellige heltene uten å risikere stats og lage trøbbel for andre? Vil helst ikke få DC% fordi jeg ville teste de forskjellige heltene en liten stund.

     

    Svar meg på PM om det skulle være noe her som bryter NDA. :)

  7. Jeg har ett Geforce3 ti200 grafikk kort, med de nye Nvidia driverene kan jeg ikke kjøre openGL. :sad: :0

    Jeg har en gammel Detonator3 driver som virker med openGL, men når jeg spiller F.eks: Return to castle wolfenstein begynner veggene og hjørner og flimre og fullt av streker fyker over.:cry:

    Det ser helt JÆVLIG ut, plager meg noe sinnsykt.

    Er det driveren som er for gammmel eller hva kan det vær?? :?:

    Hadde vert kjekt med litt hjelp. :grin:

×
×
  • Opprett ny...