Gå til innhold

ubre

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ubre

  1. Er det noen som vet om det er mulig å se hvor mange spillere som er med i FIA GT Manufacturer series og FIA GT Nations Cup?

     

    Når jeg sjekker rankingen står det f. eks. at jeg er nummer 2000, men det er helt verdiløs informasjon når jeg ikke vet hvor mange som er med totalt. Nummer 2000 av 100000 er jo ganske bra, mens nummer 2000 av 2500 er heller trist...

  2. Jeg har fortsatt ikkke mottatt OTA til 5.0 på min Nexus 5. Fikk telefonen på fredag. Første gang jeg startet opp fikk jeg OTA til 4.4.3. Etter at telegonen hadde restartet fikk jeg umiddelbart opppdatering til 4.4.4. Regna med at 5.0 skulle komme rett etter det, men fortsatt ingenting. Er det noen andre som savner oppdateringen og ev. har løsning/tips?

  3. "...Hvis Telenor må la One Call-kundene få 4G-hastigheter uten at selskapet betaler for det, vil det kunne svekke 4G-utbyggingen, hevder Telenor."

     

    Nå har det vel aldri vært snakk om at One Call skal få tilgang til 4G-nettet uten å betale ekstra. Stidens kjerne er at Telenor struper hastigheten til One Call kunder i 3G nettet til maksimalt 8 Mbit/s. Den teoretiske maskhastigheten i 3G-nettet til Telenor er 42 Mbit/s (DC-HSPA).

    • Liker 3
  4. Heisan!

     

    Dette er en genial pc! Jeg jobber på Computer City på alnabru, vi fikke den inn for ca. en uke siden, og vi har fortsatt flere på lager.

     

    Det er dog ikke baklyste taster på den som du skriver, men det er vel ikke det viktigste.

     

    Den koster 5.995,-

     

    Kan bestiller på http://www.computercity.no/Products/Product.aspx?id=3099636, eller stikke innom butikken på alnabru eller i sandvika.

  5. Jeg har denne tv'n (40M86). Jeg har problemer med å kjøre 1920x1080 fra pc'n. Har prøvd med både VGA kabel og DVI til HDMI. Med DVI til HDMI vil den bare kjøre samme oppløsning som pc skjermen (1280x800), med VGA skallerer den bilde til 4:3 når jeg setter oppløsningen til 1920x1080.

     

    Noen som vet hva jeg gjør feil?

     

    ASUS A6ja, ATI mobility radeon X1600

  6. Jeg har nettop kjøpt meg et SAV-710 lydkort. Hørte det skulle være veldig bra til stereolyd.

     

    Kortet er innstilt på: 2 channel, digital output, High sample rate(96KHz) ENABLED!

    Og høyttalerene er koblet til ALT Out

     

    Problemet er at lyden er VELDIG ustabil den "lugger" hele tiden, og innimellom stopper den helt opp og datamaskina henger i opp til et minutt. Det er veldig irriterende, og det er umulig å høre på musikk når det er sånn. Det virker som om det "lugger" mere når maskina må jobbe.

     

    For øyeblikket bruker jeg 1.43d driverene, men jeg har også prøvd en del andre, deriblandt de nyeste. Det hjelper ikke, så drivere er nok ikke problemet.

     

    For ordens skyld har jeg: Athlon Thunderbird 1200MHz, 384 SD, VIA KT133A hovedkort fra Epox...

     

    Håper noen kan hjelpe!!

×
×
  • Opprett ny...