Gå til innhold

mxman

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mxman

  1. Har en htpc med et asus m4a785td-m evo hovedkort, integert skjermkort, ubuntu 9.10. Det funker helt utmerket når jeg har tv på når jeg skrur pc på. Men hvis jeg lar pc'n stå å gå, og bytter mellom forskjellig kilder på tv, blir tv svart når jeg setter den på pc igjen. Men alt funker på pc når jeg bruker lapton og vnc viewer(remote desktop). Hovedkorte er nytt for meg, hadde ikke samme problem med gamle skjermkort/hovedkort (socket 939 gammelt). pc er koblet til tv med dvi til hdmi kabel.

  2. Har begynt å ta litt bilder av min store lidenskap motocross. Canon 1000d med kit linse. Synes den linsen glir litt for store begrensninger med tanke på avstand. Så har jeg sett litt på noen telelinser.

    1.Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

    2.Canon EF 55-200mm f/4,5-5,6 USM II

    3.Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro for Canon

     

    Hva ville dere anbefale til "action sport" ?

    Er det stor forskjell på ei linse med og uten usm ? usm er vel en stor fordel til action bilder ?

     

    Nr 3 er mest med pga prisen..

     

    Dette ble vel egentlig en "hjelp til valg av objektiv post" :p

     

    Redigert: Hmm, kanskje jeg har forstått litt mer hvis jeg sier at is er mest for lange lukketider altså ikke action bilder ?

    Da står vel nr 2 som en klar vinner ? Men ville jeg fått en mer allrounder med nr 1 ?

     

    Mvh

    Øystein

  3. Flash problem. får ikke spilt av videor som finnes her http://modo.hockeyligan.se/ funker i Firefox.Flash problem ?

     

    Et annet problem er at den er treg og ikke alltid funker som den skal på facebook. Som hvis det er det mange kommentarer under en statius og man må trykke les mer el noe får å se alle kommentarene...så skjer det ikke noe

     

    Bruker opera 9.63 og Firefox 3.0.6

  4. Kjøpte en wd mybook 2 på 1tb, som kom i posten idag. Plugga i å får opp unknown device i device manger + plussfeilmelding som jeg ikke husker helt hva det sto, noe om at man ikke kjente i igjen enhetene eller noe. Kjører windows xp sp3 på en litt eldre pc. 939socket, abit kn8sli hovedkort. Tenkte kanskje det kunne ha noe med driver til hovedkort å gjøre ? Hvilke driver er det jeg må laste ned da ? Må jeg oppdatere bios ? har ikke lyst til det da mine datakunnskaper er begrenset :)

  5. Hei..

    Skal om kort tid få fiber fra Eidsiva. De har vært her å satt opp hjemmesentralen, den har 1 utgang for internett. Jeg skal dele internett til pc og ps3. Er det nok med en switch eller blir det bare tull med ip adresser når det kun er en utgang fra hjemmesentralen ?

     

    Vil det funke med en av disse ? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=324645 (switch) eller

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=323060 (router)

     

    Hvordan er det åpne porter ? Med adsl må man åpne porter i router for å få bedre nat på ps3, hvordan blir dette med fiber ?

     

    Mvh

    Øystein

  6. Hvorfor får jeg forskjellig svar når jeg tar test hos deg forskjellig leverandørene ?

     

    NextGenTel gir dette svaret; Ja, du kan få bredbånd!

     

    Eidsiva; "Vi kan dessverre ikke levere ADSL til deg. Det er tekniske forhold ved din telefonlinje som gjøre at leveranser av ADSL bredbånd ikke kan gjennomføres."

     

    Telenor; "Ja, du kan bestille Online ADSL! NB! Vi kan dessverre ikke garantere at vi kan levere ADSL der du bor. Tekniske forhold i linjenettet medfører at vi manuelt må sjekke tilgjengelighet etter bestilling." Kun mini abb som kommer opp som alternativ

     

    Har kikket litt på andre måter å få nett på, er vel bare ice og nextnett som levere der jeg skal bo...hedmark. ringsaker, brumunddal. Men med nextnet hørte jeg rykter om man må ha fri sikt til sender og det har jeg ikke så da røk vel den også

  7. Hei

    Får snart Dreambox som må ha nett tilgang. Har da kjøpt en CNet Wireless-G Access Point 54 Mbps 802.11g, WPA/WPA2, WDS (http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=312274) får å slippe kabler midt over stuegulvet.

    Bruker en Netgear Wgr614v5 som trådløs router fra før til pc nr 2 dette fungere greit. hoved pc er koblet direkte til adsl modem fra telenor speedtouh 546t2.

     

    Jeg får ikke til noe kommunikasjon mellem router og aksesspunktet :( Håper dere kan komme med noen tips da jeg ikke har peiling i det hele tatt på trådløst..

    Her er innstillingene jeg har satt i aksesspunktet

    post-64909-1169207956_thumb.jpg

    post-64909-1169207985_thumb.jpg

     

    Her er fra routern

    post-64909-1169208097_thumb.jpg

    post-64909-1169208135_thumb.jpg

    post-64909-1169208151_thumb.jpg

     

    PS. har ikke satt opp statisk ip

     

    Øystein

  8. Hei.

    Jeg sliter med å komme meg på "nett" med andre programmer enn msn og IE, i mIRC får jeg feilmeldingen:"* Unable to connect to server (Network is unreachable)" i Dc++ *** Network unreachable (are you connected to the internet?)

    Har også prøvd programm som Shareaza, Gluz og Kazaa, Kazaa får jeg ikke lasta ned da det må lastes ned noe filer under installsjonen da står den bare å venter i evigheter. I Gluz og Shareaza står den å "connecter" i evigheter. Har prøvd med og uten SP2, har også prøvd en patch lastet ned fra www.lvllord.de , men ingen ting hjelper. Noen som har noen forslag ? Har fortiden isdn fra telenor, får adsl fra telenor ifra 6.1

     

    MxMaN

×
×
  • Opprett ny...