Gå til innhold

marathi

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marathi

  1. Når jeg ser prisen. Tror jeg at jeg holder meg til Koss porta pro og Flux. Dette er altfor dyrt... Har 3 sett med porta pro og ga 149.- pr sett. Har også et par gode headsett fra Flux som jeg fikk for 49.- fordi en annen kunde hadde brutt forsegling på denne. For meg spiller det ingen rolle så lenge settet ikke er brukt (Veil pris på

    Flux): 598.-

     

    Men da spiller tydeligvis lydkvalitet ikke så stor rolle for deg, og du er så langt unna målgruppen for dette produktet som man kan komme.

  2.  

    Hjelper ikke med 4k når de beste titlene kommer til Playstation 4 som eksklusive.

    Nå er det heldigvis mye andre interessante spill en kun PlayStation eksklusive spill...

    Og disse blir fort litt mindre tamme med den økte ytelsen. Når det er sagt, er jeg mer opptatt av å legge 30fps-standarden død en gang for alle enn at ting på død og liv skal være 4K.

  3. Den dagen vi har mobile VR-løsninger som Samsungs GearVR som faktisk fungerer, vil vi nok sette pris på disse høyoppløste skjermene. Selv 1080p vil pga. den nødvendige optikken da bli så lav oppløsning at det er det første man legger merke til. Og de fleste som har prøvd VR, enten Rift eller GearVR, vil nok skrive under på at dette er en del av fremtiden. Og jeg tror på ingen måte at Huawei ikke har tenkt å ta del i den.

    • Liker 1
  4. Jeg kjøpte denne skjermen primært til gaming, og den erstattet en Samsung 24" TFT - har bare en ting å si - jeg angrer ikke et sekund!! BF3 i 2560x1440 er bare en fryd for øyet, det samme gjelder DiRT3 og alt annet jeg har fora maskinen med. Og selv om det selvfølgelig krever litt muskler av PCen, er responstid/input lag ingenting å bekymre seg for! Knallskjerm!!

  5. Etter å ha kikket på diverse anmeldelser av dette produktet, forstår jeg det som at AUX2 er en inngang, akkurat som på mine SP2500, altså ikke en utgang som TaZ antyder. Dvs. den er ment å koble til en lydkilde, f.eks. en MP3-spiller, CD-spiller e.l. Det skal ikke ha noe å si om du kobler PCen til Line In, AUX1 eller AUX2, bare anlegget er innstilt på tilsvarende kanal. Pass på at du kobler til rett utgang fra lydkortet ditt (denne skal være grønn), så skal resten gå av seg selv. Om problemet er at høytalerene gir lyd, men ikke subwoofer er det nok best å få byttet produktet.

  6. Etter å ha brukt G9x en god stund, er jeg fornøyd med ytelsen, men savnet også den klassiske Logitech-formen. Det gyldne kompromisset fant jeg i lasermusen G500 - den har samme innmat som G9x (inntil 5700dpi), men med den gode, gamle fasongen, og ikke minst en brukbar midtre museknapp. Tre tommelknapper og to ekstra knapper til pekefinger kommer godt med i spill som BF3 o.l. Etter min mening det nærmeste jeg kommer en perfekt mus.

  7. Det hele gjelder å finne en perfekt balanse mellom grafikkdetaljer og framerate - om man bruker litt tid på å finjustere grafikken, kan resultatet ofte bli mye bedre enn om man bare smeller alt på fullt med en gang fordi man har en "monster-pc", selv på den vasseste Alienware.

     

    Også vil jeg påstå at det er en vesentlig forskjell mellom SSAA og MSAA, i motsetning til hva artikkelen her sier. SSAA dekker hele bildet, skygger, små detaljer i bakgrunnen, alt blir utjevnet, og dette er ikke tilfelle med MSAA. Eks: http://imageshack.us/photo/my-images/62/031ef.jpg/

     

    Ellers er jeg også uenig i det som blir skrevet om V-Sync, en funksjon som etter min mening er vel så viktig i dag som før. Kort fortalt mener jeg at om man klarer 60 fps med V-Sync på, bør den stå på, da dette vil gi en bedre flyt i grafikken og mindre tearing. Derimot krever V-Sync også sitt av resurssene, og å slå den av vil ofte gi en sårt trengt økning i framerate, noe som kommer klart fram i spill som BFBC2 og BF3 på min relativt kraftige PC. Og skal man bruke V-Sync, bør også Triple Buffering stå på. Det er også verdt å nevne at for å få brukt V-Sync på moderne AMD-kort, må man bruke tredjeparts software, som f.eks. D3DOverrider (som følger med Rivatuner).

     

    Ellers en fin (om gammel) guide mange sikkert vil få god nytte av i disse dager med mye nytt "eyecandy" på markedet :)

  8. Han har ikke hatt noen relevans for meg personlig. Men han var en smart fyr, ingen tvil om det. Og om du tviler på på om 'teknoverden' hadde vært den samme med/uten Jobs så er det din personlige mening. DERFOR bør du holde ord som IGNORANT ute av en slik kommentar!!

     

    [ignoranse, uvitenhet.

    ignorant

     

    person som er uvitende, særlig i faglige spørsmål som han/hun burde kjenne.]

     

    At jeg synes utsagnet ditt vitner om uvitenhet om temaet, forbeholder jeg meg min fulle rett til å utrykke. Det var ikke ment som et personangrep.

     

    Poenget mitt er i alle fall at Apple har vært med å sette et stort preg på mye av det vi idag tar for gitt av teknologiske apparater, enten vi liker det eller ikke, og om vi tenker over det eller ikke. På godt og vondt.

  9. Som jeg har nevnt i en annen tråd: Xerox ga det ikke bort for "ingenting". Det var en byttehandel hvor Xerox fikk kjøpe Appleaksjer for en million dollar før Apple gikk på børs. Det tror jeg ikke de angret på, Appleaksjene steg langt mer enn Xerox kunne drømt om.

     

    En slikk og ingenting er et utrykk som brukes for å fremheve at noe er billig, ikke gratis. At Apples GUI skulle bli en suksess, ante de nok ikke - de hadde jo ikke tro på opplegget selv. Og de må nok ha angret noe, noen år senere gikk de til og med til sak mot Apple for plagiering - faktisk omtrent samtidig som Apple gjorde det samme mot Microsoft.

  10. Et menneskelig tap for familien og kjente, men ikke et tap for verden IMO. Synes alltid han har vært en usympatisk fyr, og sliter litt med å skjønne all skryten han får. Mulig han har fått til mye innen business, men ikke noe særlig som har hatt relevanse for meg.

     

    Jeg tviler på at den teknoverdenen du og jeg lever i dag ville vært den samme uten denne mannen. Jeg har ikke all verden til overs for dagens Apple, men at Steve Jobs ikke har hatt noen relevans for oss alle, synes jeg høres passe ignorant ut.

  11. det var lettere å søke etter spill før, synes jeg. Nå får jeg stort sett bare opp flashspill og andre gratis nettleserspill fremfor det jeg faktisk søker etter. Grr.

     

    Beste plass å lete opp titler på gamle spill, må vel være YouTube?

    Prøv å skrive:

     

    dos games

    amiga games

    c64 games

    et.c. - you get the drift:)

     

    Utrolig artig å sitte og bla igjennom alle de gamle, herlige titlene!!

     

    Edit: legger du til ordet longplay, får du opp filmer hvor spillene rundes, som regel på ett liv:)

×
×
  • Opprett ny...