Gå til innhold

Ob3yM3

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ob3yM3

  1. Dere som spiller på Cerberus, hvilken FC(Free Company) er dere i?

    Jeg er med i reddit sitt FC, Odd Jobs. Mitt nick: Arya Targaryen. Jeg vet- kjempeoriginalt!

     

     

    For alle de som sliter med error 401: Jeg kom hjem fra en liten ferie i går og var svært frustrert over denne feilen. Løsningen? Gå til butikken og kjøp Game Time Card. Da får du en kode som du skriver inn og vips-- du kan spille! Det er samme pris som å subscribe elektronisk. Jeg var på Spaceworld i sted og spiller FFXIV i skrivende stund.

  2. Spørs på våpenklassen, men er det like våpen så er det med socket sannsynligvis bedre pga høy crit chance i WW build. Sleng i en 80% eller høyere crit gem og så er det gode greier. Forøvrig, virker WW build ennå? De nerfet jo procc på run like the wind så det holdt i siste patch så jeg trodde det nesten var dødt...

     

    WW-build er fortsatt like bra. Det som ble nerfet ved nerf av procc er at det er vanskeligere å holde WotB oppe og en stor til loh. Life steal er mye bedre. Var det også forøvrig før. Men det forutsetter 60k+ dps. For å holde wotb oppe nå så må du spamme sprint konstant pga reduced cost av fury på whirldwin.

  3. Vel. Lav crit dmg. Folk går gjerne ned i dps for å få høyere crit dmg OG socket. For ikke å nevne loh. WW-barb-trenden.

     

    Uansett har AH-økonomien seg sånn at alle items faller i verdi. Alle bortsett fra de absolutt beste. Som stiger. Et lite tips er å ikke sitte på masse gull, men sitte på et "godly" item.

  4. Kiss - Crazy Nights

    Kiss - rock 'n roll all night

    ac/dc - highway to hell

    Thin Lizzy - The Boys are Back in Town

    Thin Lizzy - Dedication

    Queen - Don't Stop Me Now

    Alice Cooper - Poison

    Poison - Talk Dirty to Me

    Def Leppard - Pour Some Sugar On Me

    Dire Straits - Money for Nothing

  5. Hei!

     

    Jeg trenger et nytt skjermkort. Mitt hovedkort støtter PCI-Express.

     

    Mine krav:

    - mulighet for dual screen

    - kjøre FM10

    - kjøre WC3

     

    Dette er det viktigste for meg.

     

    Mitt forrige kort var : XFX GeForce 8600GT 540M 256MB GDDR3,

    > PCI-Express, 2xDVI, 540/1400Mhz

     

    -- så ikke noe "dårligere" enn det.

     

    På forhånd takk!

  6. Er en sang jeg har hørt en del ganger. Er vel relativt ny (2 år-ish gammel, kanskje? Ikke det at jeg kan si det sikkert). Refrenget er veldig simpelt, og består bare at de synger: "du du du-du du xx". Har prøvd å forklare det til mange av vennene mine uten resultater. Kanskje ikke så rart. Men håper noen av dere kan hjelpe :)

  7. Så med andre ord så støtter du overgrep fordi de gjøres ved "forsvarelse" ? Jeg syns du skrev at du var i mot "overgrep". Blir ganske forvirra her, siden det virker som du plutselig syns det er ok med overgrep når Israel gjør det.

     

    Skjønner ikke helt hva som er problemet her. Du støtter ikke drap selv om du støtter selvforsvar? Når en prøver å drepe deg, og måten du forsvarer deg på fører til hans død, så er ikke dette et overgrep. Det er selvforsvar og blir rettferdiggjort i henhold til det. Man har rett til å forsvare seg selv.

×
×
  • Opprett ny...