Gå til innhold

the_totning

Medlemmer
  • Innlegg

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av the_totning

  1. Slike små kabinett skaper fort varme. skal du ha gaming pc kjøp 8800gt og klok det til 800mzh ++ så klarer du crysis på very high. vil ambefale http://www.microplex.no/product.aspx?pid=R...B&mcat=c432

     

    Det er relativt lite. det meste av stål og kvalitet tvers igjennom. det følger også med 5 vifter, og 1 stykk 120mm. Kabinettet er veldig lett og ma med og gjøre når det kommer til instalasjon osv. jeg brukte maks 30 på og sette sammen pcen. det er robust tåler en del (noe som er must for LAN) og veier ikke alt for mye. det er like lett og ta med et slikt kabinett som de du har sett på.

  2. Hey. drivet eksprimentert litt med div casemods nå og har bestemt meg for og kjøre fullt ut på lys som går etter musikk. dvs har en slik boks som gjør at de lysene/rørene jeg kobler på blinker i takt med musikken. men er på utkikk etter en blitz som lyser konstant til vanlig, eller som har en innebygged lyd gjennkjenner. slik at den blitzer i takt med musikken. har en slik: http://www.microplex.no/product.aspx?pid=SBSLBL&mcat=c67 problemet er at den blinker kort. og det ser unaturlig ut. må ha noe med samme effekt men som står konstant i takt med musikken. er dette mulig og få tak i ?

  3. Hei. jeg har Vista 32 som kjører på en gaming pc nå. men siden ejg har dual core og vil gå fra 2 til 4gb ram så lurte jeg på om det er muligt og instalere vista 64 men beholde alt som er på 32 bit. så jeg slipper og instalere alle spill, office programmer og ligende. mulig og bare opgradere fra 32 til 64 ? takker for svar

  4. Det passer ikke så lenge du har agp hovedkort. jeg må si jeg ikke ser helt vitsen i nytt skjermkort i PC-en din da den er en del utdatert. jeg ville heller godt for en av disse rimlige oppgraderings pakkene. fks denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=323910 så kjøpt dette skjermkortet: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=334591

     

    og du vil ha en pc som drar de nyeste spillene helt greit på medium grafikk. er ikke noe serlig vits opgradere skjermkortet på en så gammel maskin. min mening.

  5. Uhm.. trenger litt hjelp her :).

     

    Skal kjøpe kort nå rett etter julekvelden tenkte jeg.. fattern lova penger xD. men anyways.. hva burde jeg satse på av merker ? eller burde jeg rett og slett gå for 2 stykk 8800gt i sli, eller nye gts ? jeg vil ha et kort med bra kjøler slik at jeg for klokket kortet endel med stock kjøler. så noen tips ang hvilket kort jeg burde velge ? :) og hvor mye vil disse droppe i pris si rett etter nyttår sånn ca ? vert og vente eller er det snakk om 200kr ? :)

     

    Edit: Har 1 xfx 8600gt har clocka til 700mhz atm. mye ca vil jeg klare med et 8800gt eller gts i forhold ? :)

  6. Hei. jeg har en amilo li1718 som kommer orginalt med vista. har hatt denne på reprasjon pga får blåskjerm hele tiden i vista. selv om ikke driver med noe på maskinen. fikk den tilbake nå. alt di hadde gjort var og skrife harddisk :ermm: og gikk ikke mer en ca 30 min fikk jeg ny blåskjerm. dette med alle nyeste driverne instalert av fujistsu simens. er temmelig lei dette da di ikke vil gi meg ny pc eller noe. så delte hardisken i 2 og la in xp for og teste. dette ser ut til og fungere ganske bra. søkte rundt på google og fant masse tråder med hjelp og drivere. så nå er det ingen gule spørsmåls tegn i enhetsbehandling. og alt fungerer... NESTEN. jeg har det problemet at knappen for og slå på trådløs ikke reagerer i xp.. bare i vista.. og finner ingen drivere eller lignende som hjelper- drivet 5 timer på google og søkt og testet nå. men ingenting hjelper. dette er veldig irriterenes da bare er en liten fille knapp som ikke fungerer. er det noen som har noen råd ang dette ? takker for alle svar :)

     

    ps: mange som sier de har fått den til og fungere. men den siden driver skal ligge på er nede og på polsk =/ noen som har denne driveren liggende ?

×
×
  • Opprett ny...