Gå til innhold

Neptun_

Medlemmer
  • Innlegg

    2 156
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neptun_

  1. http://www.aftenpost...ml#.T1xTfcyiFbt

     

     

    Min personlig mening er at betjentene som kom først burde sparkes de har ikke noe i Politiet å gjøre, og alle som sympatiserer med dem burde ta en realitets sjekk..

     

    Du mener to betjenter fra et lite politidistrikt skal sparkes fordi de ventet 10 minutter på Beredskapstroppen, som er spesialtrent for akkurat denne type hendelser? For ikke å nevne at de (beredskapstroppen) også hadde rifler, noe som har gått media fullstendig hus forbi. "Bevæpnet politi" er ikke synonymt med at dagen er reddet når det varierer fra politimenn med mp5 fra et søvnig lite politidistrikt til spesialtrente "soldater" med AR-15. Det sier seg selv.

    • Liker 2
  2. Når man vet at man kan spare rundt 50 liv i året på norske veier hvis alle bruker BILBELTE, er det kanskje på tide med litt selvransakelse før man klager på veistandarden.

     

    Vi har en god del elendige veier her i Norge, men like elendige er myndighetene som ikke har guts nok til å rette personlig ansvar mot Ola og Kari. Å frata sertifikatet fra folk som blir stoppet uten belte hadde vært tidenes veisatsing.

  3. Jeg har facebook-profil, men er ikke spesielt aktiv. Det er greit å sjekke hva som skjer innimellom, men ikke noe mer. De personene jeg har kontakt med trenger jeg stort sett ikke facebook for å kommunisere med, og gamle kjente er gamle kjente av en grunn. Hvis man ikke har såpass til felles interesser lenger at den eneste kontakten man har er via facebook... Det er ihvertfall ikke noe jeg gidder å bruke tid på. :)

  4. Har ingenting å skjule, så bryr meg ikke. Er heller ikke så hårsår at slike ting går inn på meg. Vil myndighetene ha det gjennom får de det gjennom uansett.

    Jeg har ingenting å skjule jeg heller, men allikevel "belønnes" vi begge med overvåking. For å beskytte oss fra hva? Det er en million ganger større sjanse for at jeg kjører meg ihjel på vei til jobben i morgen enn at DLD noengang vil redde meg fra et terrorangrep. Synes du ikke at det er noe som skurrer?

    • Liker 4
  5. Jajaja. En gang i løpet av de to siste ukene har et eller annet avskum kjørt eller rygget på en dør på bilen min, for så å stikke av. Årets julegave til meg selv får vel bli å rette den, noe som kommer til å koste litt over 5000kr ifølge en venn av meg (han er biloppretter). Jeg oppdaget først bulken i dag, da designet på bilen min er litt "buet", noe som gjør bulken litt vanskelig å oppdage ved kjappe blikk.

     

    Jeg har en god formening om hvor dette kan ha skjedd, i forrige uke var jeg inne på en bank der parkeringsplassen var veldig trang. Parkeringsplassen er rett foran inngangen til banken, så jeg regner med at det er overvåkingskamera der. Jeg har klokkeslett og dato fra da jeg var der på en kvittering. Jeg har bare forlatt bilen på 2 andre parkeringsplasser over lengre tid de to siste ukene, og det er INGEN mulighet for at dette kan ha skjedd på jobb eller hjemme.

     

    Tvilen (og fortvilelsen) er jo det faktum at jeg har 3 forskjellige plasser hvor jeg mistenker at dette har skjedd. Er det i det hele tatt noe vits i å anmelde forholdet, selv om jeg har et sted som utpeker seg?

  6. Man går faktisk kurs for å lære å bremse på vinterføre.

    Glattkjøringskurs heter det.

    Man skal også holde nok avstand til bilen forran til å kunne manøvrere unna.

    Heldigvis er lang bremselengde når det er glatt felles for alle i køen så ingen overaskelser der.

    Men man må fremdeles avpasse farten etterføreforholdene og som vi ser tydelig av den trafikalske klagemuren så forventer flere at man ska holde fartsgrensen selv om det er vinterføre.

    Er nok derfor flere sverger til saltet og bar vei taktikken for det suger jo skikkelig å måtte kjøre saktere en vanlig.

    Kan begynne med at jeg synes salt er noe herk jeg også. Det handler heller ikke om at jeg har problemer med å tilpasse meg køkjøring på snøføre, eller et stor behov for å kjøre fort. Det er de uforutsette tingene som folk i veibanen, elg, biler som bryter vikeplikten, etc. Forrige uke hadde jeg vel 4 sjanser til å krasje uten skyld, hadde jeg hatt lyst til det.

     

    Vi kan jo ikke halvere fartsgrensen på norske hovedveier på vinteren for å få samme bremselengde som på sommeren heller!

  7. Bilen din er sikkert vrak, men du må jo få taksert den før du får utbetalinga. Var det Viking/Falck/lignende som henta bilen eller? Da jeg ble påkjørt bakfra sendte de (Viking) den bare rett til et bilskadesenter, synes det er rart at de ikke gjorde det siden bilen din ikke er kjørbar. Men jeg regner med at du får et skadenummer samt instrukser om hva du skal gjøre om 1-3 dager.

     

    Tror ikke du får leiebil med delkasko, isåfall skal jeg si opp leiebilavtalen min tvert. =P

  8. Da jeg skulle bytte hjul i dag oppdaget en kul i sida på det ene vinterdekket. Tipper det skyldes for stort lufttrykk, at lufta ikke har hatt noe sted å gjøre av seg i sommervarmen. Prøvde å slippe ut litt luft nå uten at det hjalp noe særlig på kulen, så jeg lurer på om dette er farlig å kjøre med? Dekkene er forresten Nokian Hakkapeliitta, og er ikke kjørt en sesong engang.

  9. Jeg hater folk som alltid kjører fort. Folk som kjører fort på små landeveier, i boligfelt, forbi barnehager, skoler, butikker, bensinstasjoner også videre. Idioter som tar sikte på å ligge opp mot det dobbelte av fartsgrensa på uoversiktlige, svingete og hullete drittveier (dvs 99% av norske veier). Er så drittlei av å møte biler som jeg såvidt rekker å se før de har passert. Håper flesteparten av de som kjører slik er menn nok til å kjøre av veien den dagen de ikke greier å stoppe for en levende hindring.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...