Gå til innhold

Cirox

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cirox

  1. Fikk endelig rotet meg til å skaffe beast trinketen for 2% sjanse for 100% mana regen i 15 sek (Blue Moon) ved spellcasts. Tenkte det ville vært praktisk om jeg automatisk skiftet til spirit staffen ved proc pga. at det ikke alltid er like lett å følge med på om den har proccet mens man driver å healer. Noen som vet om det er en addon som kan brukes til det der ute? Mulig det gikk ann å mekke noen conditions med nye DAB men er på jobb nå så får ikke testet.

     

    På forhånd takk

  2. >,30/11-2005 : 23:01]Dere må jo ha spillt mot AFK, horde gjorde jo ikke motstand engang...

     

    Jeg har tapt 2000/0 men da har jeg i det minste had en desj kills...

    5234489[/snapback]

     

    Skal ikke så mye til å vinne 2000/0 hvis man som det ser ut som i dette tilfellet mekker guildraid, ventrilo og i tillegg er godt utstyrt og møter pickup group hvor kanskje 1-2 er velutstyrt i epic. Litt skuffet over at det var Gumle/Andiss som ødela perfect stats ved å daue men :p

     

    Edit: Leif

  3. Emerald Dream er PvE, ikke RP btw, men samme det. Vi i Mortalis vurderte en liten stund å flytte fra Emerald Dream selv, men med tanke på at både Emerald Dream og Silvermoon har fucked up ratio så kommer nok Kul Tiras til å bli enda værre, samt at i verstefall blir alle 3 serverne totalt fucked up i ratio nå. Vi mistet et av våre største Horde guild nå, og så vidt jeg vet er det ingen store alliance guild som har gått over, ergo enda mindre Horde igjen, urk. Hadde det bare vært mulig å få endret faction i samme slengen hadde nok mye løst seg, men det blir nok litt for komplisert pga. reputation, quests etc.

     

    Eneste positive med å flytte over er vel at man aller mest sannsynlig får mindre competition om world dragons.

  4. Var rimelig kos på søndag når vi måtte vente 30 min for å prøve nef igjen. Lagde guildteam i AB og vant 2 runder på ca 10 min. 2000/0 og 2000/60 (var desverre 1 av oss som daua i runde 1 men :/, (noob tuukuutuu!)). Fjerner greit nok litt av spennninga, men morro innimellom lell :p Er vel i situsjoner som det man skjønner at alliance blir pissed når de står i 2 timer i que.

     

    Til OP: Grunnen til at få folk healer i 40-49 BGs er at shammys, priests og druids ofte er specced dmg. Shadowpriests og feral for druids for å grinde fortere til 60. Når du kommer til 60 vil de fleste som driver end game PvE specce healing som igjen gjør at du blir healet mye mer. Skaff deg et godt rykte som raidleader i BGs og folk hører lettere på deg hvis du skal kommandere (hvis taktikkene dine gjør at dere vinner så skal jeg love deg at honor kåte lvl 40ish folk følger det du sier de andre rundene :D ).

  5. For de som mener at Druids suger i ranged dps kan jo alltids ta en titt på dette å :!:

     

    http://photobucket.com/albums/b301/axekib/...tarfirecrit.jpg

     

    Og alt det maset om at en resto specced druid kun healer like bra som en shadow specced priest er bare noe tull. Begge har sine gode og dårlige situasjoner, men sett gjevt over ligger Druids likt og ofte høyere på % healing i løpet av et MC/BWL run, i tillegg så er de som regel 10% lavere i overhealing. Dette gjelder da resto druid vs. holy priest. Forskjellen ligger i at Druids er best hvis et target tar gjevn skade, mens Priests har en fordel hvis en skulle få en plutselig burst dmg. Druids har NS men kun hvert 3dje min. Generelt sett tror jeg nok det krever mer for en Druid å være en dyktig healer, litt mer "planlegging" enn hos Priest, men når man først får dette inn i fingrene er det ingen grunn til å ikke velge Druid fremfor Priest med mindre du elsker å bruke not improved sap som rogue sammen med 5 ogres i DM etc. For eneste negative med Druids er at man kun kan resse hvert 30 min.

     

    Meele dmg: Har du en blue geared rogue vs. en druid med virkelig godt catform gear så er faktisk ikke forskjellen så stor i dmg her heller. Men druiden har muligheten til å gjøre så veldig mye mer enn kun å være dmg dealer. Trengs det ekstra healing ved en boss har de fleste (selv ferals) med et ekstra set med healing gear og healer da veldig godt selv uten noen talents i restoration. Må de tanke har de diverse armor ringer/cloak/våpen som gir armor og kan glatt offtanke eller maintanke på det aller meste frem til MC (også her, men mest aktuelt på Core hound packs, garr og domo)

     

    Har du spilt en Druid til 60 og klager på noe av dette gjør du noe feil, har du ikke en Druid på 60 vet du ikke hva du snakker om så da kan du like gjerne la vær å skrive noe.

  6. Hatt samme problemet med at par medlemmer vi også,de spør liksom plutselig på guildchatten "Noen som kan være med å ta "insert instance" nå?" . På forumet har vi på lvl 60 da for lengst avtalt f.eks. UBRS run den dagen og når vi da sier at alle lvl 60s er opptatt blir de sure og mener at vi ikke hjelper til. Og et par personer forlot faktisk guildet på bakgrunn av dette.

     

    Hvis folk på forhånd spør om noen kan hjelpe dem med noe litt i forveien blir alt mye lettere. 1 -2 dager før slik at man kan sette av litt tid til dette. I tillegg så er det alltid andre utenom guild som skal ta samme instances som deg, så det går alltids ann å se om man kan finne andre å teame med. Men ofte er det folk som er alt for lavt lvl, f.eks. lvl 32 som vil inn i SM, og da vil ha med seg 4 lvl 60 bare for at det skal gå fort.

     

    Til dere som klager når dere ikke får hjelp 24/7:

     

    Husk at vi som nå er high lvl ikke hadde noen over oss når vi tok SM etc, vi måtte lvle opp til vi selv var gode nok til å ta instancen med et normalt team, så prøv å fiks en gruppe på ditt lvl først, for deretter å spør noen high lvls i guildet om de kan hjelpe en dag eller to senere.

  7. og en takk til Arctic Vikings for mye bra fighting ved TM i de siste dagene :love:

    Hehe, får takke dere for å komme på besøk også, vært mye bra action der i det siste. mangler bare litt jevnere fordeling mellom horde/alliance nå som Mortalis driver i Onyxias Lair, men vi liker en god utfordring :D

     

    Kommer nok innom en tur til TM i dag også etter at vi er ferdig i UBRS, så da ses vi vel der, mulig å få et nick slik at jeg vet hvem jeg skal roote? :p

  8. Vi er vel egentlig ikke så veldig lite guild i forhold til mange andre. Bikker snart 70 medlemmer og syns det er passe for da får man et mye bedre miljø innad i guildet. Alle vet hva slags professions de andre har etc.

     

    Spiller du mye fra kl 07.00- 15.00 i ukedagene vil du nok få problemer med å skaffe et raid i guildet vårt, men vi har et par arbeidsledige/folk som kjører avisen på natta (Lenge leve Pyzert :p ) så det er ofte muligheten for et 5 manns team også innenfor vanlig arbeidstid. Etter kl 16.00 om dagen er det så og si aldri under 20-30 medlemmer online, hvorav minst 10 er lvl 60 og ivrige gamere så det å skaffe team er ikkeno problem i det hele tatt. Nå skal det også sies at innen den tiden du eventuelt er lvl 60 så har vi nok en 40 medlemmer på lvl 60, kanskje fler også i og med at en god del av de norske fra andre guild har kommet over til oss i det siste. Faktisk overaskende mange norske på serveren i forhold til hva jeg hadde trodd i det vi valgte å opprette guildet der.

     

    Målet vårt det neste ukene nå er å skaffe Onyxia keyen til alle lvl 60, samt litt flere gode items til de som nylig har blitt lvl 60. Torsdager har vi en slags hjelp low lvls dag hvor vi hvis noen trenger hjelp setter av litt tid til dette slik at det ikke blir oss på 60 som konstant tar instances for bra loot. F.eks. 3 stk som skal ta maraudon, da er det alltid greit med en high lvl tank eller dmg dealer som hjelp. Men hvis ingen sier ifra på forumet at de vil ha hjelp noen dager i forveien blir det også planlagt UBRS/Strat etc. raids, samt forhåpentligvis snart battlegrounds.

  9. Cirox, er serveren ganske ung? På Argent Dawn (USA) er det faktisk lettere å finne grupper for Blackrock Spire/Stratholme/Scholomance enn det er for det meste annet (vel, det er i hvert fall slik for meg). Så lenge jeg er horde gjør det meg ikke noe at det er flere alliance, men det er kjedelig å ikke kunne finne grupper (spesielt når man er kommet til 60).

    Nei, serveren har vært oppe siden 11 feb.

     

    Er veldig avhengig av hvilken class du er hvor lett man har for å finne groups high lvl. Som på de fleste servere er det mangel på healers, så er man prest er det sjelden noe problem å finne group, som mage kan man også ofte få en invite. Rogues derimot er det alt for mange av så der kan det bli vanskelig. Nå skal det sies at jeg var tidlig oppe på lvl 60 så er ikke sikkert det er så vanskelig som jeg fikk inntrykk av.

     

    Men slik vi gjør det nå har vi plan dag for dag på forumet vårt, hvor man legger inn et ønske om f.eks. 4 andre members til LBRS. Så prøver man noen dager i forveien å fordele oss i guildet slik at alle får kommet seg inn der de vil (har overaskende bra class oppsett i guildet, med passe antall healers/tanks/mages/rogues/support)

     

    Du vil nok bruke opp mot 1 mnd gaming hvis du har jobb ved siden av før du når 60 så trenger ikke være redd for ikke å få group, spessielt ikke hvis du ønsket å spille priest.

     

    Vi prøver så langt å holde det meste av high lvl instancing innad i guildet slik at det blir minst mulig rot med rolls etc, + at vi bruker Ventrilo så da er det veldig mye lettere når alle er norske, selv om vi har hatt med engelsk talende spillere på Ventrilo serveren vår slik at samtalene har foregått på engelsk.

     

    Enig med deg at det er bedre å være det faction det er færrest av. Det er virkelig en god følelse når man ved bruk at Ventrilo slår ut 10 lvl 60 alliance med 5 mann. Taktikk og samarbeid er ofte bedre enn "zerg" taktikken.

  10. Cirox, ditt guild høres forsåvidt interessant ut, men det virker som om det er veldig få horde på Emerald Dream. Virker det generelt sett ganske tomt, eller er det ikke slik? Hvordan er det å finne/lage grupper på en slik server?

    Det er desverre slik at det er for mange alliance per horde på Emerald Dream. Men det er langt fra få folk på Horde, opp til lvl 50 har man ingen problemer med å finne seg pickup groups hvis dette er ønskelig. Men når man kommer til lvl 58+ og vil inn i strat, scholo, brs etc. så er det en stor fordel å være i et guild, med mindre du er heldig og er f.eks. en priest i en periode hvor alle andre priests er opptatt.

     

    Slik som det for deg vil bli nå så starter du jo på lvl 1, vi har rekruttert noen nye members ved release av spillpakkene 15 april så vi har noen under lvl 20 innad i guildet også, samt "Arctic Recruits" hvor vi har altene våre (for å få et best mulig innblikk i nøyaktig antall aktive members i main guildet). Så det vil alltid være folk som kan hjelpe til med WC og andre ting innad i guildet i tillegg til pickup teams.

     

    Aldri spilt på en High populated server, men syns det er mer enn nok folk på Emerald Dream, i tillegg til at alle high lvl guild (er i hovedsak 2 andre enn oss på Horde) er godt kjent med hverandre og villige til å hjelpe hverandre innimellom.

     

    Bare å stille flere spørsmål, kjedelig på jobb :whistle:

  11. Vi har i hvertfall et seriøst guild på Emerald Dream serveren (PVE), som heter Arctic Vikings. Spiller horde, men er desverre også her mye fler alliance enn Horde. Men til nå har vi klart oss bra til tross for at vi som regel bare er halvparten av antall alliance i et angrep.

     

    Har lagt ut en post som ligger litt lenger ned, "Norsk Guild på Emerald Dream (Horde)"

     

    Men kort info så er vi 14 lvl 60s (desverre litt for få til å alene ta molten core etc, men vi er i gang med å skaffe Onyxia nøkler så gjenstår bare for de resterende 50 medlemmene i guildet å dinge 60 snart)

     

    Vi trenger fler seriøse sjeler inn på Horde, så bare si ifra hvis du er interessert (Må være 18 år for å bli medlem forresten, men virket ikke som om det var noe problem her).

     

    Finner mer info på http://forum.arcticvikings.org eller ved å sende mail til [email protected]

     

    Fordelen ved å joine Emerald Dream kontra f.eks. Silvermoon er at denne serveren har mindre population, så det er ingen lag selv ved heftige raids, samt ingen ventetid for å komme inn på serveren.

  12. Var du forresten i Orgrimmar da vi raidet dere på fredag?

    Desverre så var jeg på jobbbowling på fredag så fikk ikke beskyttet oss da gitt :dontgetit:

     

    Men har nå hatt besøk av Exiles der opp til flere ganger, og blir vel ikke siste :p

     

    Synd det er så skjevt fordelt mellom horde/alliance som det er på de fleste servere, så håper som Falconetti sa at det kommer flere inn på Horde.

  13. Et nytt sett med spill er ute og det er sikkert mange enslige spillere der ute.

    På Emerald Dream ( PVE) serveren har vi et helnorsk guild på Horde som heter Arctic Vikings, vi er per dags dato 62 medlemmer, alle på en alder av 18+ (noe som også er et krav). 14 av oss er lvl 60, mens en del andre er 50+, men for dere som er lavere lvl, fortvil ikke for vi har en del lvl 20+ også, samt at vi har et eget guild (Arctic Recruits) hvor vi har altene våre som er i passe lvl for teaming med dere som er nye innehavere av spillet.

     

    Hvis dere er interresert kan stikke inn på vårt Forum for å se guildregler o.l. (Må være registrert for å få tilgang til guild info som raids etc) Dere kan også sende en e-mail til [email protected] for spørsmål eller ønsker om å bli medlemmer. (Skriv med navn/alder/bosted/nick/professions + evt annen info)

     

    For direkte svar ingame kan dere sende en /tell til følgende offiserer:

     

    Vanadev (Reqruitment Officer)

    Zikonian (Guild Master)

    Zeroman

    Lezzard

    Pyzert

    Xandrathi

     

    Serveren har low/medium population så man slipper å stå i kø 1 time for å komme inn. Og er dere redd dere ikke får nok PvP på en PvE server tar dere kraftig feil. Etter Honour systemet kom ut er det PvP 24/7 enkelte steder, og man får lett flere tusen kills på en dag.

  14. Jeg hadde nok ikke gjort det samme, gjorde faktisk nesten det stikk motsatte i går. Byttet ut mine 300 skinning med herbalism for å sanke herbs til alchemists i guildet. På high lvl er det mye greiere med et par fete potions i inventory, som tidligere nevnt her blandt annet +2000 mana. Eneste grunnet jeg kan se å gå tailoring, spessielt hvis man kjenner andre som allerede har 300 må være for å kunne lage mooncloth hver 4de dag.

     

    Men hvis du skulle angre nå på lvl 60 er det fort gjort å få 300 i herbalism igjen. Jeg sanket 3 timer l no i går og fikk 216 l no i herbalism. Greit nok så hjalp travel form på ganske godt her men.

  15. Fikk et lite dilemma nå, kjøpte for 1 mnd. siden BenQ FP937s, men denne var det pixelfeil på så fikk nå endelig tilsendt en ny skjerm.... men nå så jeg at jeg har fått BenQ FP937s+ (altså 8ms utgaven istede). Har lest på testene at det skal være dårligere bilde på + utgaven. Er på jobb så får ikke testet skjermene opp mot hverandre. Er det noen som har noen erfaringer/anbefalinger om hva jeg bør gjøe? vurderer nemlig å få de til å sende meg en ny BenQ FP937s istede, men hvis forskjellen er liten og + utgaven er bedre å spille på beholder jeg like så greit den for å spare meg for litt slit....

  16. Denne likte jeg ikke:

    If more than one player ties a loot roll, a random player will receive the loot

     

    Hva om noen roller over BoP, og det er en som ikke trenger den får den... Hadde det ikke vært bedre med en reroll?

    Tror de bare har skrevet det litt klønete og at de virkelig er sånn at den "random" playeren er en av de 2 som fikk lik roll i utgangspunktet. De kan ikke ha satt det sånn at en av de som ikke rolla får den, det blir bare for dumt.....

  17. Får bare si meg enig i det som er sagt her. Dauer veldig sjelden som Druid, men det tar lang tid å drepe ting alene, egner seg derfor godt å gå sammen med 1 annen når du bikker 20-30, f.eks. en Rogue som jeg trives veldig godt med.

     

    Vil du drepe fort ville jeg nok heller gått for en Shadow priest, men da er du dårligere stilt på healing fronten enn f.eks. en Restoration specced Druid.

×
×
  • Opprett ny...