Gå til innhold

olaman

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olaman

  1. Angående måten man overfører bilder og filmer tatt med mobilkameraet osv. Jeg synes måten jeg gjør det på er UTROLIG krøkkete, jeg trykker på den innhold-knappen i LG PC suite når jeg kobler til telefonen, og når jeg skal overføre bildene, trykker jeg på bildemappa på telefonen, og for å overføre det, må jeg først trykke på det slik at det får loadet over, og deretter dratt fila over til f. eks skrivebordet...

    Fins det en litt mindre frustrerende måte å overføre bildene fra telefonen på? :p

     

    Edit: Fins det også en måte å slå av kameralyden på ? Jeg er ikke av den oppfatning at hele verden trenger å vite når jeg tar bilde :)

    du kan jo sette den i filoverføringsmodus(fungerer kun hvis du har minnekort) da blir den bare en ekstra disk på min datamaskin.

     

    det går ikke ann å skru av den lyden, du må bruke utviklerverktøy til å gå inn i systemfilene på mobilen og erstatte lydfilen med en tom fil. da vil den spille av den tomme filen.

     

    Om det ikke ville være til for mye bry, kan du gi meg en pekepinn på hvor jeg kan laste det ned?

  2. Angående måten man overfører bilder og filmer tatt med mobilkameraet osv. Jeg synes måten jeg gjør det på er UTROLIG krøkkete, jeg trykker på den innhold-knappen i LG PC suite når jeg kobler til telefonen, og når jeg skal overføre bildene, trykker jeg på bildemappa på telefonen, og for å overføre det, må jeg først trykke på det slik at det får loadet over, og deretter dratt fila over til f. eks skrivebordet...

    Fins det en litt mindre frustrerende måte å overføre bildene fra telefonen på? :p

     

    Edit: Fins det også en måte å slå av kameralyden på ? Jeg er ikke av den oppfatning at hele verden trenger å vite når jeg tar bilde :)

  3. Hei, pappa er i London akkurat nå, og jeg lurer på om hvis han kjøper en iphone og tar med til norge, kan jeg da hacke den og bruke den i norge ? Hvordan er det me abbonement osv. til iphone man kjøper i utlandet? Er det noe viktig jeg bør vite?

  4. Hvordan er det hvis jeg har lyst til å inn på Fallskjermjeger? Har søkt og var på sesjon tidlig i fjor, hvor jeg fikk 9 på absolutt alt og 7 på den intelligenstesten. Er det slik at alle som søker Fallskjermjeger blir kalt inn til opptak i sommer? Eller må jeg pushe VPV over telefon og mail elns? :ph34r:

     

    Edit: Søknadsfristen var 1. Mars, og jeg har ikke fått noen innkallelse enda :/ Kommer innkallelsen etter 1. Mars om fristen er på den datoen ?

  5. Når jeg prøver å jailbreake 1.1.2, får jeg enten opp error om at jeg må ta inn/ut kabelen/restarte maskina, men når det funker, og den er i den siste fasen hvor den restarter et par ganger, er det liksom som om ipoden restarter kun en gang, og sier seg fornøyd med det, jeg så etter hvilke prosesser som kjørte, og la merke til at AppleMobileDevice var oppe og kjørte igjen, har dette noe med at ipoden restarter seg mens den er koblet til dataen? Det var ikke slik før... (Jeg har oppgradert itunes til nyeste versjon)

     

    PS: Fikk det til! Jeg tok systemgjenoppretting på maskina og pakka ut jailbreak til 1.1.2 over igjen, deretter gjorde jeg standardprosessen fra scratch med restora 1.1.1 ipod.

  6. Ok. Jeg sliter..

    Drev og styra med customize før idag, og presterte å gjemme bort både innstillinger og customize-ikonet - Mens Wlan var slått av. Deretter gikk jeg til installer og uinstallerte customize i vagt håp om at det ville fikse problemet, selvsagt skulle jeg ha lest på internett først.

     

    Jeg har nå prøvd å force-restora ipoden min, den gikk tilbake til 1.1.1, jeg jailbreaka, upgrada til 1.1.2, og her går det skeis:

    Når jeg skal jailbreake 1.1.2, får jeg beskjed om at ipoden ikke er koblet til og at jeg må ta ut/inn kabelen, evt. restarte maskina, selvsagt har jeg gjort dette 100 ganger nå.

    Og etter litt banning med den jævelskapen, bestemte jeg meg for å gå inn i itunes og downgrade til 1.1.1 igjen, men itunes FUNKER IKKE.

    Jeg har nå prøvd å reinstallert/slettet/innstallert/restarta itunes og restarta maskina mi et par ganger for mye, og hver gang jeg starter itunes med ipoden, får jeg beskjed om at ipod touch IKKE STØTTES; Det var jo for f. BILDER av ipod touch når jeg INNSTALLERTE Itunes. Hvordan er dette MULIG?

    Meget forbannet og fortvilet nå, så om noen har noe bra og konstruktivt svar å komme med, verdsettes det.

  7. Jeg misliker hip-hop sterkt, mest på grunn av all den syke kommersialiseringen, blir servert hip-hop i bøtter og spann, umulig å unngå, ringetone-reklamer på tv, osv.

     

    Det hender at jeg faktisk kan like en rap-sang, men sånn som det har utviklet seg i mainstream-musikken, hvor "fargede" (mangel på et mer politisk korrekt ord) fra fattige kår, på en iherdig måte prøver å vise fram til sine "brødre" hvor mye han har klart i løpet av livet sitt, hvor mye penger han har, og hvor mange damer han kan få opp i bassenget sitt samtidig mens de vasker de 15 bilene hans.

     

    Etter min mening er hip-hop og mainstream musikk rent generelt blitt et salgstriks som brukes på 13/14-åringer og wiggers som tror de er noe bare de drar buksa ned på anklene og sørger over Tupac langt ut i de små timer... Jeg vet dette er å dra mange under en kam, jeg vet også at det finnes unntak, men dette er bare mitt syn, og jeg skyr hip-hop som pesten. -.-

  8. Noe av det definitivt beste jeg har hørt innen melodic death metal må være Gardenian, et gøteborgband som på en måte har litt lik sound som in flames/soilwork, men etter min mening er samtidig noe helt annet.

    Geniale riff, geniale melodier, og sangtekstene, på noen steder også geniale (For de som bryr seg om sånt).

     

    Bare synd de har splittet opp :/ Ga ut tre album til sammen:

     

    Two feet stand

    Sindustries

    Soulburner

     

    Definitivt verdt en sjekk, anbefaler følgende sanger:

    Deserted

    Ecstasy of life

    If tomorrow's gone

    Tell the world I'm sorry

    Black days

    Courageous

    The suffering

    +++ (egentlig er alle sangene fra Gardenian omtrent like bra.)

  9. Tempoet på stort sett alle sangene passer av en eller annen grunn sammen med rask hesteridning... Ekstremt raske trommer som får meg til å tenke på frekvensen til en hesterytter som spretter fort opp og ned. :p

     

    Et annet kjennetegn må vel være den lyse stemmen til vokalisten, men som sagt, tempoet i mange av de raske sangene er det jeg biter meg mest merke i.

×
×
  • Opprett ny...