Gå til innhold

Mongofisk

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mongofisk

  1. Det skulle ikke by på særlige problemer nei.

     

    Vel.. på max kan du bare glemme å kjøre Crysis iallefall.

    Hvor fant du denne maskinen? Er samme prosessor på denne som på min gamermaskin kjøpt helt tilbake i 2006! Og min begynner å bli kraftig moden for utbytting. 7900 serie kortene til Nvidia er også superutgått, gir grei ytelse, men ikke noe voldsomt.

     

    edit:

    Når jeg klikker meg inn på linken får jeg litt annen spec enn det du kommer med, prosessoren på denne er veldig god, men grafikkkortet er ikke det beste. Om du bytter dette med et 58 serie kort fra Ati så får du spilt de fleste spill på høye instillinger.

    Ser at du og nå har redigert originalinlegget litt. Virket litt mere fornuftig at dette var systemkravene til AoC ja :) Begynte virkelig å lure på Elkjøp der..

  2. Har du sjekka om høyttalerne har strøm? Kan være at strømforsyningen til høyttalerne er gåen. Har nok ikke noe med drivere eller noe med resten av maskinen å gjøre. Test et par andre høyttalere på den aktuelle pc'en og test høyttalerene som ikke funker opp mot en annen lydkilde. Om de fremdeles ikke fungerer og strømmen står i så tar du de med dit du kjøpte de, om du fremdeles har garanti på de, og få de til å teste høyttalerene. Da blir det nok lyd på deg til slutt skal du se. :)

  3. Vill bara påpeka en feil på denna laptop om ni nu funderar på att køpa en. De inbygda høytalarna slutar fungera pga dålig kontakt. Kontaktpunkten sitter till høger om powerknappen. Trycker man där fungerar høytalaren igen, men slipper man opp så sluttar den. Detta kan ske på ny laptop. Så husk på det om ni vurderar o køpa dv6000...kanske flere hp som har fått denne feil? Uansett så är detta ett tips så slipper ni har pc på reparation och allt det medføljer.

    8295342[/snapback]

     

    Er vel ingen maskin som heter dv6000, siden dette er produksjonsserien til Hp, om du snur maskinen din så vil du kunne se det reelle modellnr på maskinen, og kan advare oss om riktig maskin :)

  4. Hei,

     

    har en Dell Inspiron 6400 som jeg egentlig er veldig fornøyd med. Kjører Vista på den, og har somregel en ekstern skjerm koblet til VGA-utgangen.

     

    Problemet er at noen ganger "dør" skjerm-utgangen ved strømsparing, og jeg får ikke bilde igjen -  hverken på bærbar-skjermen eller den eksterne skjermen. Boksen "lever" - hvis man trykker en tast, CTRL-ALT-DEL osv så blir d et liv i harddisken. Men det er altså ikke mulig å se noe som helst, så jeg må slå boksen av dessverre.... :(

     

     

    Noen som har tips om hva dette kan være, eller har vært borti noe lignende?

    8252895[/snapback]

     

    Har faktisk vært borti samme problemet selv, men kjører vista home premium på en stasjonær maskin. Har skjerm koblet til med dvi. Mister du også bildet på den "integrerte" skjermen?

×
×
  • Opprett ny...