Gå til innhold

JasonX

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JasonX

  1. Det er en del problemer med verktøy som overfører fra hd til ssd. Det letteste er å gjøre en ny installasjon. Du kan låne en dvd av noen som har. Jeg anbefaler ikke å laste ned fra nettet da disse kan komme bundlet med spyware. Få noen som har et msdn abonement til å laste ned til deg eller lån en fra jobb/skole. Så lenge du bruker din egen kode så er det fullt lovlig.

  2. Når jeg kjøpte min første android lastet jeg ned en applikasjon som lot deg lagre flash video som flv filer i stedet for å se filmen. Siden du da kunne bruke den video avspilleren du ville etterpå ble du kvitt hakking og buffring hele tiden. Nå ser det ut til at google har satt en stopper for slike applikasjoner. Men siden android er åpen bør det gå ann å få tak i det. Er det noen som vet om et trygt sted jeg kan få tak i en slik applikasjon? Det jeg ønsker er å klikke på en flash video og få opp save as. Youtube og blip.tv er de sidene jeg hovedsaklig ønsker å laste ned fra.

  3. Tenkte på hull i veggen selv, problemet er at badet kommer mellom rommet der pcen skal stå og stuen. Trenger derfor fort mer enn 10 meter. Det idelle ville være å legge cat6 kabel, men fiber eller coax går også greit. Har bare ikke funnet noen produkter som klarer hd i norge.

  4. Hei

     

    Jeg var litt usikker på kategorien å putte dette i så jeg puttet den her.

     

    Jeg har en ganske kraftig gaming rig, problemet er at denne bråker, tar mye plass og er lite pen. Det jeg ønsker å gjøre er å overføre mus tastatur og skjermsignal til stuen. Jeg fant dette produktet http://www.awindinc.com/mctivia/ Men det ser ut til at dette er basert på en software snutt som ligger på pcen. Jeg frykter da at det å pakke ned og sende over signalet vil gi massiv lag i et fps. En hvilken som helst løsning på dette vil nok gi meg lag, men jeg er ute etter et eller annet produkt som gjør dette med så lite lag som mulig og 1920x1080. Noen som har noen ideer?

  5. Takk for inspill jeg endte opp med et GTX 570 kort og det er mye stillere. GTX 295 har altid laget mye lyd hos meg. Men det ble verre etter hvert som spillene begynte å utnytte mer av kortet. Eksempelvis var starcraft II menyen et helvete (vet det var en bug der). Jeg har prøvd med støvtørke, men var lite hjelp i det. Spesielt ille var det i spill som er krevende, men har dårlig støtte for SLI da jobbet bare den hene gpuen, men alle viftene gikk på max.

     

    Spillte i går med GTX 570 kortet i mange timer, viftene ble hørbar mot slutten, men det var helt til å leve med.

  6. Jeg har hatt et GTX 295 en stund nå, men etter hvert som spill begynner å kreve mer så er lydnivået på kortet blitt uutholdelig. Kan noen anbefale et stillegående kort med god ytelse? Kostnad er ikke viktig. Vannkjøling er ikke aktuellt da det blir for mye mekking. Kabinettet ellers og cpu har god temperatur, er bare skjermkort som plager.

  7. Jeg tror at folk glemmer en veldig viktig detalj oppi alt snakket om internett vs ikke internett.

     

    Tiden går... Det er mitt viktigeste argument mot slik drm. Om 10 år vil jeg muligens ønske å spille et spill jeg har gode minner fra. Dette vil i mange tilfeller være umulig. Fordi serveren er borte. Tar jeg opp en NES, Genesis osv vil jeg helt uten problemer (bortsett fra lyspistolen() kunne spille spillene mine i dag, 25+ år etter at jeg kjøpte det. Det samme kan neppe sies om Assassins Creed 2.

  8. Denne "artikkelen" er skrevet som om dette er noe helt nytt. Det har eksistert denne type enheter både med og uten ledning i mange år. Targus gjør ikke noe nytt her. Og hva tenker de når de har en dungle på den størrelsen til en enhet de påstår er for bærbar pc. Så leker de også med layouten på numpaden. Et produkt for folk som bruker mye numpad som flytter på tastene på numpad... Tenker vel at folk bruker + så lite at man kan gjøre den halvparten så stor og dele plass med -. Nei et feilslått produkt.

  9. Du er ikke nødt til å se Beowolf i 3D heller. Problemet er at filmer veldig ofter går i fellen der 3D blir hovedpersonen i filmen. Handling og persongalleri tar et steg tilbake for teknikken. Hele sekvenser i filmen blir dedikert til å fremheve 3D effekten. Vi ønsker ikke det samme i spill. Noen ting tar seg bedre ut i 3D og da kan man lett gå i fellen der vi først finner noe som ser tøft ut, så lager vi et spill av det.

  10. Titelen sier det meste. Men jeg er ute etter en 14 tommer eller mindre som jeg kan spille spill på. Transport er nøkkelordet her. Jeg vil ha den med uten å måtte ha med meg ryggsekk. Jeg har i dag en 15 tommer som jeg drar med meg. Men jeg merker at den som regel blir stående hjemme pga størrelsen. Noen som har noen tips? Har sett litt på studio xps 13. Men den er trolig en fingeravtrykk magnet.

  11. For meg kommer stopper det opp samme sted hver gang. Elendig hardware støtte. Og argumentene fra linux brukere er at dersom vi alle skifter til linux kommer hardware støtte til å komme etter. Linux brukere sier: "Men den støtter jo X og Y da er den god nok". Krem eksempel på dårlig hardware støtte ligger i dual screen oppsett med eks prosjektorer og flat tv, 640X480 max på alt som ikke linux kjenner. Selv XP kjenner igjen helt nye tver med en gang de ruller ut fra fabrikken, fungerer helt fint uten drivere.

  12. Hei

     

    Jeg skal ikke gå nærmere inn på dette, men jeg kan ikke bruke Multicom som nettbutikk. Er det noen andre butikker som selger noe tilsvarende som en topp speccet: Kunshan D900

     

    Jeg er fullt ut klar over at jeg ville spare 20k på å kjøpe en stasjonær maskin, men jeg bor en del på hotell og det blir fort kjedelig.

     

    Jeg skulle gjerne kjøpt hos Alienware, men grunnet de norske tollreglene så kommer vel en tilsvarende alienware pc koste rundt 50 lapper.

  13. Hei

     

    Jeg leter etter et produkt som jeg mener å ha sett. Det var en usb sak som du satte i maskinen. Så hadde du et "egg" i lommen som denne var koblet til. Når du så beveget deg mere enn 5 meter fra pcen så låste den seg. Når du kom tilbake så låste den seg opp igjen. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i noe sånt. Med mindre jeg har drømt det da.

×
×
  • Opprett ny...