Gå til innhold

terion

Medlemmer
  • Innlegg

    285
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av terion

  1. Hvordan går det ann å få riper?

    Har hatt en del modeller med gorilla glass nå, har aldri brukt noe på skjermen, eller aldri brukt noe for å beskytte telefon.

    Note 3'n min er fortsatt like strøken bortsett fra litt slitasje på ramma rundt enkelte steder.

     

    Er det en som bruker telefonene sine så er det jo meg, som er mekaniker og er i verksted stort sett hele tiden, med lomma full av metallspon, sand, verktøy og annet rask :p

  2. Har en iPad mini retina, med zaggkeys folio. Yeah, den er ikke 100% kompatibel, men virker helt fint fordet. Mini retina er jo 0,3mm tykkere, så det er nok der det ligger, men jeg er fornøyd - bortsett fra en liten ting.

    Jeg får ikke alfakrøll til å virke, alt jeg får istedetfor er -tegnet. Det er litt sånn med noen fler også, og det er samme om jeg har på norsk eller engelsk eh, ordbokting.

    Noen fler som har vært borti dette, og kanskje har en løsning? :)

  3. Ja, tror det blir Note 3.

     

    Men det er fordi:

     

    Jeg kjørte en factory reset på min, siden den plutselig har begynt å sluke batteri og den er stort sett grisevarm. Men nå etter factory reset, så har den slutta å skru av skjermen/gå i dvale. Ennå er den stadig veldig varm og batteriet tømmes fort.

    Får vel sende denne på rep når N3 dukker opp..

  4. Noen som har merket dårligere dekning etter de siste oppdateringene? Jeg har merkbart dårligere dekning på områder jeg før hadde god dekning, dette på dataoverføring.

    Det andre jeg merker det på er at batteriet mitt brukes opp fortere og mobilen er ganske varm til tider.

    Apps er det lenge siden jeg har installert, har kun kjørt de vanlige oppdateringen og softwareoppdateringer.

  5. Bruker min Note 2 i verksted når jeg skrur bil. Bruker den mye til å tegne/notere ting på samt ha skjemaer og sånt på den (remote desktop over til stasjonær pc med delekataloger, diagnose osv på).

    Lener meg ofte over biler med denne i bukselomma, og hører det knirker litt i den, men den har fint overlevd over et halvt år nå. Legger den fra meg overalt så den er full av riper bak, men ikke på skjermen faktisk. Bruker ikke noe beskyttelse på skjerm eller deksel, slikt er bare fjas. Har dog et futteral til å ha den i når jeg har den i lomma siden det ofte er mye spon og ting i lomma, kjekt å slippe å kortslutte den i usb-pluggen :p

    Den tåler en god dose med olje og andre oppløsende kjemikalier også ;) Finfin mekketelefon!

  6. Oppgraderte med 8GB ram til idag, og nå merker jeg at vifta går merkbart oftere, dvs, det skal ingenting til før viftene starter. Stopper nogså fort igjen, men bare jeg laster en ny side i chrome, eller åpner et program så kjører viftene. Ikke fort, de går bare på ca 3-3500 rpm. Regner med jeg må leve med dette om ikke det kommer en ny bios med litt høyere terskel på når viftene skal gå.

    Den er også varmere der rambrikka står..

     

    Ble bra mye mer responsiv da :)

  7. Ta en titt på stømspareinnstillingene. Fra fabrikk kom min ux32vd med spareinnstillinger på wifi når den var på batteri.

     

    Har gått igjennom alle batteri/power profilene, lå ikke noe der som påvirket.

    Som jeg leste litt kjapt igår som et alternativ til hva som kunne være en årsak var at det var noe med Wifi Direct som dette Intel 6235-kortet støtter. Kan være en bug..

  8. Noen fler som har lagt merke til at pc-en dropper til 65mbps på wifi etter dvale eller om man bytter power-profile? Jeg linker på 130mbps til dir-655, men drar jeg ut ac-adapteret, så dropper den til 39mbps. Setter jeg i pluggen igjen så øker den til 65mbps, og der blir den. Har alltid bra signal, og det er ingen andre trådløse nett i nærheten. Bor i uttiheita :p

    Endrer jeg derimot noe settings på nettverkskortet, så det refresher, så linker den på 130 igjen frem til jeg setter maskina i dvale eller kobler ut eller i laderen.

     

    Edit: Fant ut at jeg kunne sette den til mixed 20/40hz på 2,4ghz (låst i enhetsbehandling av wifi-kortet), og da kommer den opp på 300mbps link, men ut med laderen og inn igjen, eller ut fra dvalemodus, så linker den "bare" med 150mbps. Hvorfor vil den ikke gi full fart?!

     

    Edit2: Deaktivere bluetooth, så oppfører den seg normalt og linker med maks hastighet automatisk, mens med bluetooth på, så ser den ut til å favorisere halve..

  9. Bloatware og driverproblemer pga Asus updater er da ikke UX32VD sin feil egentlig (mer Asus sin). Det sliter mange med Zenbook-serien med.

    Clean install på SSD har ikke gitt meg noe problemer med denne maskina, jeg har riktignok ikke brukt den noe særlig mer enn en dag med hybriddisken og OS-installen som kom med maskina, men clean install og kontroll på driverene selv, så har jeg hatt en problemfri Zenbook :)

    Vifteproblematikken har jeg heller ikke på min 32 etter clean install, og jeg bruker siste BIOS 2.1.2, men jeg har lest at man kan, om man ikke benytter windows 8, gå tilbake til 2.0.6 BIOS-en for å få en viftekontroll som oppfører seg litt annerledes. De har vist senket terskelen på temperaturene for når vifta skal gå eller noe tror jeg det var.

     

    Som nevnt, baklyset som blør igjennom på 5 steder er det jeg ser av direkte feil, men jeg henger meg aldri opp i det ved normalt bruk.

×
×
  • Opprett ny...