Gå til innhold

microtom

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av microtom

  1. Er det vaktene i Whiterun som angriper deg?

     

    Åpne console med "tilde"knappen | den til venstre for 1.

     

    Klikk på en vakt, observer koden som kommer frem ca midt på skjermen og skriv paycrimegold.

    Se om du evt. må klikke en annen plass på vakten for å få riktig target (koden vil da endre seg)

     

    En vakt som skal fengsle deg vil angripe deg uansett hvis du har f.eks stukket av fra en tidligere vakt som prøvde å få deg i fengsel.

     

    Prøv evt og gå i nærkamp med en vakt, uten å slå han så legger du ned våpenet (med R) og ser om han setter igang en dialog. Du gir da opp kampen og vakten "kan" godta dette.

     

    Evt må du finne koden til Whiterun og sette bounty manuelt til 0, tror koden var setcrimegold ###### 0 (###### er da koden til byen du ønsker å fjerne bounty i)

  2. Litt usikker på hvor du er hen, men hvis du skal til på mainquesten og prøve å komme deg inn i Whiterun kan det være du har fått bounty i whiterun og de derfor angriper deg. Prøve å kom innpå en vakt for så å ta ned våpen, da skal du få en dialog option om å betale din bounty.

     

    Du har altså gjort noe kriminelt i Whiterun eller omegn som gjør at vaktene vil fengsle deg.

     

    Hvis du spiller på PC kan du ta opp Console og klikke på en vakt og så skrive paycrimegold

  3. Fant denne i går, usikker på om den har vært nevnt før fikk ikke noe treff på søk.

     

    http://www.curse.com/mods/skyrim/skyrim-better-performance

     

    Den gjør at de som spiller på medium/high med litt lagg kan kjøre spillet glatt på high.

     

    d3d9.dll fila gjorde ihvertfall at jeg kunne kjøre skyrim på High uten lagg, har tidligere også kjørt det på high med litt manuelle tweaks og satt den selv til high. Har da hatt moderat med lagg.

     

    Autochecken til Skyrim har tidligere satt systemet mitt til medium mens jeg nå får high.

  4. hmm, ja skal jo ikke være bastant uten å ha visshet om det.

     

    Må nesten ta en ordentlig kikk når jeg kommer tilbake til whiterun (ie: hjem). Men når jeg skillet blacksmith er jeg relativt sikker på at jeg handla leather av begge to på samme tidspunkt. Har nå aldri kikket på våpen og armor om dette er likt hos dem begge.

     

    Bøyer meg for flertallet..... for now :) de har samme stock..... for now.....

  5. Har plukket opp flere quest items før jeg har fått questet, og da har det ikke oppdaert slik at jeg kan gi fra meg den, mens i andre tilfeller har det oppdatert. Veldig tilfeldig med andre ord :p

     

     

    Har de oppdatert questen når du har tatt itemet?

    Noen items starter jo questen selv f.eks en del ting som Thieves guild vil ha.

     

    Men hvis jeg husker riktig så har bethesda uttalt at om du har drept noen, eller plukket opp noe som er en del av en senere quest (hvor da ikke itemet starter questen) så vil dialogen med questgiver bli anderledes og questen skal rette seg derretter.

     

    Har opplevd det en gang, at en spør meg om å hente noe hvorpå jeg får svaret "aaah denne greia her" Questen var den dragontableten i Falls reach barrows.

  6. Hmm.. Det er ofte jeg oppdager plasser som jeg går forbi, men tørr ofte ikke å fare inn å drepe fiendene. Grunnen er at kanskje jeg får en quest der senere hvor jeg skal drepe noe eller ta noe, men allerede har gjort det. Er dette noe å være redd for? :ermm:

     

    Ifølge Bethesda skal det ikke være noe å være redd for.

    Hvis du allerede har drept de, eller funnet den tingen så skal det være slik at questen fanger det opp og du får en annen dialog som gjør questen ferdig.

     

    Quest item kan ikke kastes.

  7. får man flere huscarls eller? Lydia døde på et vanskelig quest jeg gjor, ganske kjipt :(

     

    og hvor kan man kjøpe innredning til huset sitt? har kjøpt hus, men er helt tomt :p

     

    Får en houscarl i alle byer du blir Thane i.

     

    Innredning får du kjøpt av samme person du kjøper huset av.... Ihvertfall i whiterun, som er det eneste huset jeg har.

     

    Takk for svar :) Romis har rett, grunnen jeg ikke har møtt på noen drager enda er fordi jeg fortsatt ikke har drept den første dragen som du møter på gjennom questen i Whiterun. Skal ta å gjøre den idag, siden det skaper litt mer spenning å kunne møte på drager menst du løper rundt i villmarken og gjør hva enn du vil :)

     

    Kan noen forklare meg hvordan soul gems funker? Har en hel hau med lesser, pretty, grand og flere forskjellige :S

     

    Det å møte drager er fantastisk morsomt.. spesielt der hvor de ikke bare plutselig dukker opp.

     

    Soulgems fyller du med souls ved å kaste Soultrap spellet før ditt target dør.. er vel 1. minutt varighet på spellet så det må dø før den tid. Prøve på en høne eller noe.

    Soulgems bruker du til å enchante items og å fylle opp tomme enchantments.

     

    Det er forskjell på hva slags souls som kan i hvilke gems.. Menneske sjeler kan kun i Black soul gems. Du får en beskjed hvis du ikke har gems som er store nok til å romme sjelen du dreper.

  8.  

    Da har jeg ett nytt spørsmål (men jeg likte lvling av alteration og enchanting, putter det på min to do list!) hvor finnes det butikker med mye gold? Jeg har ikke vært i så mange byer, mest whiterun og der er de blakk. Utenom smeden men hun/han vil bare ha våpen og rustning.

     

    Har desverre ikke noen gode tips på merchants med mye gull. Men du kan kjøpe det du trenger av materialer som den har og selge dine ting for så å kjøpe igjen. Trodde smeden tok smykker jeg.

  9.  

     

     

    Søtt, men desverre ikke nyttig da jeg ikke kan lage noe fornuftig med sølv eller gull såvidt jeg vet. Trenger dverg, orc og sikkert snart ebon materialer og jeg har til gode å sett noe av dette desverre. Faktisk går mesteparten av blacksmithingen min opp ved hjelp av hide bracers, jeg jakter MYE når jeg er ute og reiser og de er såpass billig å lage at man lett skiller seg opp.

     

    Kan tjene godt på Iron ore som det er mye av og som du sier går ut på dato ved å gjøre det til gull/sølv og lage smykker av det. Da får du ekstra septims til å kjøpe det du trenger av andre metaller.

     

    + for skillup i alternation

    + for å få brukt opp gems

    + for å få opp skill i blacksmith

     

    Bare et tips, det finnes mange veier til Rom.

  10. Går det ann å se stats og eventuelt en oversikt over buffs/debuffs noe sted? Finner det pokkern meg ikke.

     

    Prøver også å skaffe eget materiale til blacksmithing, men finner såvidt noe annet enn iron og det har vært utdatert ganske lenge nå.

     

    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Transmute

     

    Transmute kan være en grei måte å skaffe seg litt andre materialer, dog det går kun fra Iron ore til silver ore og fra silver ore til gold Ore.

     

    Det finnes også endel materialer i fjellene rundtomkring nødvendigvis ikke inne i gruver.

  11. Under redigering av kontakter er det et felt som sier "arkiver som" der kan du endre visning til For- etter -navn.

     

    Fra Xda-developers.

     

    22. Hide SIM Contacts: HKCU\ControlPanel\Phone - create a new DWORD value named "ShowSim" and set it to 0

     

    Har ikke prøvd denne, så testes på eget ansvar :)

  12. Busker, trær og slikt er greit nok.. men små stein og grus som stopper deg og som man ikke kan se er "litt for realistisk", man kan fint hoppe over.

     

    Slike usynlige ikke forserbare punkter er litt i drøyeste laget.

     

    At man noen plasser hvor man løper i høyt gress, mose får lyd som man gjør ved å løpe i vann er også litt "skuffende" og ihvertfall jeg mister litt spillfølelse av det.. våt myr? joa, greit... men la meg få vanlig løpelyd så lenge jeg er på land.

  13. For DPS og leveling vil jeg absolutt anbefale Vengence build.

     

    Imp Smite -> 5/5

    Cleansing fire -> 5/5

    Admonishment -> 2/2

    Lingering Flames 3/3

     

    Er kommet hertil selv, og har prøvd Lance of mitra spell... ikke mye bra.. healing har du nok av for soloplay i de 3 du allerede har.

     

    Mye større nuke faktor i denne "foreløpige" builden.

    Bare husk å hold HoT's oppe i PVP...

  14. Hei

     

    Jeg har et par timer på baken som gatherer.

     

    Jeg tok en tur opp i en av disse "gather" zones og tok tak i alle questene for de forskjellige Tier 1 reagents. Disse ble fullført uten problem (etter mye om og men da resetting av talenter også ser ut til å resette professions.)

     

    Men er det noen som har funnet noen av de spessielle dropsa fra copper, sandstone, silver, ash eller cotton? har vel samla over 100 totalt av disse reagens (ie: Black Ash eller black silver/ruby silver?)

     

    Hvis droppraten på disse er under 1% mens man er på en questline er ikke det helt optimalt syns jeg. Hvis du har fått dette, vennligst oppgi level du fikk det på, da det muligens kan ha noe med level å gjøre.

  15. Jeg må si jeg er små skuffet over en del interface og World småstasj.

     

    1. Chatten er virkelig dårlig. Jeg har ikke rørt den enda for å prøve å gjøre den mer brukervennlig for meg selv, så skal ikke si noe om at det muligens kan fikses litt på selv.

    Lyd på /tells skulle man hatt, høyreklikk /tell meny. (wtb WIM addon)

     

    2. Guild interface er dårlig. Guild members havner i Friendslist. Guild invites fungerer ikke, hvem som får "poppup" med invite er random. Guildlederen klare å quitte uten å få noe som helst varsel og uten å mene det. Tungvinn invite system og guildchat.

     

     

    3. Nodes med f.eks sandstone er synlige og "klikkbare" hele tiden, selv om de ikke innholder noe. man får beskjed om " there is nothing to harvest at the moment" skulle gjerne hatt det slik at nodene forsvant når de var brukt og respawnet når man igjen kunne gjøre noe med dem, slit å farme reagents og måtte sjekke alle nodes man ser.

     

    4. mob respawn rate kunne vært litt bedre, ventet utrolig mye i går på at questmobs skulle respawne. kunne skrudd opp timeren litt nå som det er mye folk og værre blir det vel

     

    5. Syns reiseveier "båter og hest med kjerre" kunne vært litt enklere vist. men dette blir nok ok når man lærer seg hva som går hvor.

     

    Ellers er det en god del småpirk i questlogg, inventory, spellbook men dette må man vel bare venne seg til, men det ødelegger spillopplevelsen syns jeg. (som f.eks at item detaljer havner utenfor synsfeltet på skjermen)

     

    Men mye blir nok endret etterhvert tenker jeg og til det bedre.

  16. Jeg skulle så gjerne forstått hvorfor enkelte menn spiller female chars egentlig. Jeg klarer ikke å få et fornuftig og gjennomtenkt svar ut av noen. Det mange nevner at dem vil ha noe fint å se på er egentlig ikke et svar...dvs å si dette kan vitne om at man ikke lever seg særlig inn i charen sin. Man kan leve seg inn i spillet, men for disse er det likegyldig hvilken char dem spiller.

     

    Man skal tross alt sitte å se på denne charen i time ut og time inn. Og da velger noen det estetiske. Noen ser på sin mannlige toon og tenker, "nå ser jeg bra kul ut" mens noen heller vil se på sin kvinnelig toon og tenke " niiiice"

     

    Jeg spiller konsekvent kvinnelige toons nå, og det har ene og alene kun med behagelighetsfaktor å gjøre.

     

    Min første WoW char var mann, bytta til en female priest etter 1 år+ og gikk aldri tilbake.

     

    Det er nå tross alt WoW, og det kan godt være det blir helt anderledes i AoC. Men som mange sier, casters = females... sånn er det bare.

     

    Different strokes for different folks.

  17. Bankoppdraget var utrolig herlig ja. En virkelig heftig og utrolig tilfredsstillende firefight. Tok den på første forsøk, uten dekning bare peisa på i free-aim, tok ut bilene hvis jeg kunne (tenker det er sånn "skyt på bensintaken så sprenger jeg deal her også, selv om det ikke alltid ser ut til å funke) Helse og armor når jeg fant det.

     

    Beste mission til nå uten tvil.

     

    GTA IV er uten tvil et prakteksemplar av et spill. Selv om det har småfeil og ikke alltid fungerer perfekt (Mista f.eks et par timer savegames helt ut av det blå på Xbox)

    Men å lage noe så stort, så tidkrevende og så utrolig fengende er bare en stor bragd.

    Karakterene man møte på veien er utrolig godt produsert, lyd og bilde gjør at man virkelig liker eller misliker personen.

    "live" standup, er bare fantastisk. At de har klart det? storkoser meg hver gang jeg har vært der inne.

     

    40% ferdig og ser virkelig frem til å fortsette.

  18. Du tilter helikopteret frem og tilbake meg numpad 6 og 9 hvis jeg ikke husker helt feil.

    Tilter høyre og venster med piltaster evt. A og D

    Kontrollerer opp og ned med piltaster. evt. W og S

    og gjør omdreininger rundt din egen akse meg Q og E tror jeg. (kan også bruke en numpadtast til dette, men husker ikke i farten hvilken det er.)

    Tiden begynner ikke å gå før du har plukket opp første bombe så du har god tid til å trene litt først.

     

    Enkleste er vel å remappe til noe som passer deg da du kommer til å fly relativt mye helikopter.

  19. Hei

     

    Jeg har et som for meg er et uforståelig problem.

     

    Det hele begynte en dag jeg satt og spilte (world of warcraft) helt uten forvarsel slår PC-en seg av og begynner automatisk å boote igjen. Jeg fulgte ikke så veldig nøye med så er usikker på om den klarte å boote. Jeg får da opp "no signal" på skjermen, og den er helt død. Jeg prøve å starte på nytt et par ganger, men samme feilen den kommer ikke gjennom å boote.. Den vil ikke gå forbi "piip'et" som kommer når de fleste PC-er starter opp. Jeg får som sagt ingen kontakt med skjermen.

     

    Skjermen blir testet mot en annen pc, og den fungerer helt topp. alle kabler blir sjekket, skjermkortet tatt ut og satt inn igjen, uten resultat.

    Jeg gir til slutt opp.

     

    Prøver igjen neste dag, og da er alt som normalt. starter helt fint, jeg blir jo kjempefornøyd og logger med en gang inn i World of Warcraft, jeg kommer så langt som loggin og character selection screen men når selve spillet skal starte, skjer det igjen.. Den slår seg av. og samme regla som dagen før tar fatt..

    Jeg begynner nå å ane at dette må være et defekt skjermkort, så jeg får i hu og hast lånt meg et annen AGP kort og prøver.. det tar noen timer å få tak i, og PC-en står stille denne perioden. Joda... som tenkt.. der startet den. laster ned driver til kortet.. men, når jeg starter på nytt etter driveroppdatering, så skjer det igjen... ingen Boot, ingen kontakt med skjerm..

     

    Etter litt prøveing å feiling, med å ta ut alt som bruker strøm som jeg ikke trenger, og med samme resultat gir jeg opp. jeg bestiller en ny prossessor til et hovedkort jeg har liggende for å få teste bit for bit av hardware i den problematiske PC-en.

     

    Så i et infall her i går finner jeg ut at jeg skal prøve igjen.

    Jeg tar ut de 2 eldste ram-brikkene.

    Først med det lånte skjermkortet.... joda.. helt perfekt oppstart i sikkerhetsmodus. kikker litt rundt men finner ingen problemer, alt ser ut til å være i orden.

    Så tar jeg en vanlig boot med det lånte skjermkoret og alt ser ut til å fungere perfekt.. Jeg starter World of warcraft og logger inn på en karakter som står en plass det ikke skjer så mye.. alt funker som normalt..

    Så prøver jeg med mitt skjermkort og det som nå er forksjellig er kun 2 rambrikker er tatt ut.

    Alt fungerer helt perfekt. og i mangel på spilling siste uka, spiller jeg et par timer på denne karakteren som er en plass hvor det ikke skjer så mye, eller så mye som skal rendres.

     

    Etter et par timer vil jeg inn på en annen karakter som står midt i en av de store byene.. og da... akkurat i det spillet skal loade etter loadscreen.... slår den seg av igjen. og vil igjen ikke boote... ingen piip er å høre..'

     

    Noen som har noen som helst ide om hva som kan være feil.

    Virker som den klarer seg greit når den har fått stått en stund, jeg klarer ikke å finne noe konsekvent som skjer feil..

     

    Bare et lite rop om hjelp og tusen takk for all hjelp.

  20. Ikke for å kuppe tråden men jeg har også samme tanken.

    Jeg gidder ikke mer WoW snart, ihvertfall ikke på high end nivå.

    Siden jeg ikke har peiling på hva en konto er verdt kan jeg gjerne få litt input her fra.

     

    kontoen min inneholder

     

    70 holy priest litt ymse epics fra Hyjal og BT. T4/T5/T6, med tilsvarende epic gems. Tatt illidan, epic flying, alchemy med nesten alt av recipies/discoveries (ikke Worlddrops)

    70 Hunter, pre karablues,375 herbalist og miner.

    70 Warrior, akkurat dinget 70.

    Og det "normale" antall alts i segmentet 20-40

  21. Jeg downranker ikke når jeg healer og det har funket helt fint opp til Kael'thas.

     

    Jeg bruker nesten bare FH, GH, renew og PoM og legger inn en binding heal når jeg selv trenger litt heals.

    GH toprank funker fin til tankspamming hvis man avbryter healen hvis det kommer til å bli en overheal og jeg liker å ha en massiv heal som alltid er på vei mot disse pingleheals til pally, druid og shaman ;)

     

    Nå har jeg bygd på mp5 gear og det er vel derfor jeg ikke føler det er nødvendig å downranke. Kjenner jeg kampen går jeg veldig sjelden tom for mana, men kan "ofte" gå litt tom på trash hvor det blir mye raidspamming. (240something mp5 i raids, 275+ men trinket oppe + alchemystone)

     

    Addons som clique og grid er uvurderlige for meg, og jeg hadde måtte slutte å heale uten dem.

    Det blir såklart en clickfest, men når mange av bossene er lagt opp til at alle må gjøre noe mer aktivt under kampen blir det sjelden kjedelig.

     

     

    Hallais alle healere dær ute... Bare lurte litt på hvordan dere healer.... Jeg healer kara for tiden, men tenker at det bestandig er folk dær ute som sikkert har noen gode triks på lager som kan gjøre meg til en bedre healer for guildet... Jeg digger å heale, da jeg har en 70 mage som jeg har spilt LENGE på. Det er deilig å kunne variere litt mellom dps og healing :)

    Jeg har 1400+healing akkurat nå, samt 140 mp5 when casting så jeg synes det går ganske greit i kara. Må si at jeg GLEDER meg til patch 2.3 kommer. Da kommer jeg nok opp i over 200mp5 when casting ubuffa... Da begynner vi å snakke :)

    Jeg har ikke eksprimentert på det med downranking av spells, men har i det siste tenkt at jeg må gjøre noe med dette da jeg føler at det blir en del waist av healing og mana pga at flere healere healer samtidlig.. Det er ikke noe problem dær man er eneste healer og kan time healene selv, mens nå i kara blir det en del dobbelhealing... Litt dumt å bruke en greater heal på 4400healing når tanken allerede har full hp... Jeg klarer som regel å avbryte healene i tide men det hender en del ganger at det kommer inn en GH som tanken ikke i realiteten har bruk for... Jeg lurer da på om noen av dere dær ute har forsket noe på hvilken rank av GH og FH som er best mana effektiv i forhold til +healing? :)

    I tillegg lurer jeg på om dere konsekvent bruker GH eller FH, jeg holder selvsagt oppe renew og prayer of mending under hele fighten, men slik jeg opplever det med gjerne en druid og en pala healer i raidet så kommer hp'en til tanken sjelden så langt ned at det er nødvendig med så store heals som høyeste rank av GH...

     

    Håper det er noen dær ute som har satt seg litt godt inn i dette og kommer med konstruktive svar, ikke bare GH rank 3 feks... Jeg er forholdsvis fersk som healer i raid og vil gjerne bli så god som jeg kan som dette:)

     

    Healing FTW :D

×
×
  • Opprett ny...